Psykologisk tryghed: Bliv certificeret Practitioner hos Seminarer.dk
practitioner_header_lille
Ledelse
Uddannelse

Psykologisk tryghed: Bliv certificeret Practitioner med The Fearless Organization Scan

Bliv certificeret i værktøjet The Fearless Organization Scan, så du kan være med til at styrke den psykologiske tryghed i din organisation og derigennem skabe bedre resultater, mere læring og større jobtilfredshed.

Dine undervisere på forløbet er Christian Ørsted, dansk ekspert i psykologisk tryghed, samt Sarah Møller Lundberg, som har bred erfaring med at styrke kommunikationskompetencer, der løfter den psykologiske tryghed.

Seminarer.dk er partner med “The Fearless Organization Scan” og er den eneste danske udbyder af forløbet.

Nye hold i efteråret 2024 – tilmeld dig her på siden. 

Slide
Seminarer.dk – Danmarks eneste officielle partner med The Fearless Organization Scan

Lær at anvende et digitalt værktøj til at måle og facilitere psykologisk tryghed

60-70% af ledere overvurderer graden af psykologisk tryghed i deres organisation. Hvordan mon den psykologiske tryghed ser ud i din organisation?

Dét kan du få svar på gennem det verdensomspændende koncept ’Certificeret practitioner i The Fearless Organization Scan’ – et koncept kvalitetssikret af Harvard-professor Amy Edmondson.

Med The Fearless Organization Scan som værktøj kan du måle, analysere og  facilitere den psykologiske tryghed i dit team og på tværs af organisationen. Værktøjet er et produkt af Amy Edmondsons mere end 20 års forskning i high performance-teams og betydningen af psykologisk tryghed.

Hvorfor arbejde med psykologisk tryghed?

Uden psykologisk tryghed kan vi kun det, vi kan i forvejen og med dem, vi kender i forvejen, og som vil det samme som os.” – Christian Ørsted

Psykologisk tryghed medfører bl.a.:

  • Bedre resultater - og dermed bedre bundlinje
  • Bedre feedbackkultur og organisatorisk læring
  • Stærkere samarbejde og trivsel
  • Højere grad af innovation
Webgrafik_citat

Målgruppe

Konsulenter, HR-personale, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter og ledere i offentlige eller private organisationer. Det er en fordel med erfaring inden for facilitering, men ikke et krav.

Webgrafik midtebillede_Psykologisk tryghed

Indhold & Udbytte

Med certificeringen får du:

  • En introduktion til begrebet psykologisk tryghed, hvorfor det er vigtigt, og hvordan du understøtter det i teams – herunder ledernes værktøjskasse (Leadership Toolkit).
  • Træning i at anvende The Fearless Organization Scan (FOS) – et digitalt værktøj til at måle og facilitere dialog om psykologisk tryghed
  • Kompetencer til at analysere Psykologisk Tryghed-målinger (The Fearless Organization Scan) samt gennemføre debrief med teams
  • Inspiration til at træne teams og til adfærd, du skal fremelske for at løfte den psykologiske tryghed i teams og på tværs af din organisation
  • Materiale, der kan anvendes direkte i arbejdet med facilitering af psykologisk tryghed
  • Et godt netværk og inspiration fra andre, der også arbejder med/for psykologisk tryghed

Læringsgrupper og certificering

Du kommer i en læringsgruppe, som du følges med igennem hele forløbet.

Foruden deltagelse på de enkelte moduler forudsætter certificeringen, at du gennemfører en måling af psykologisk tryghed i dit testteam vha. The Fearless Organzation Scan og efterfølgende afholder en workshop med afsæt i målingen. Vi anbefaler, at du arbejder med et testteam på 5-10 personer. I forløbet opfordres du desuden til at deltage på en workshop afholdt af en anden på holdet for at øge udbyttet af certificeringen.

Under forløbet har du mulighed for 1:1-sparring med Sarah Møller Lundberg.

Undervisere

Christian Ørsted
Christian Ørsted
Danmarks førende ekspert inden for psykologisk tryghed og certificeret practioner som den første dansker (The Fearless Organization Scan)
Christian Ørsted er Danmarks førende ekspert inden for psykologisk tryghed og - som den første dansker - certificeret practitioner i The Fearless Organization Scan. Han er desuden ledelsesrådgiver og bestsellerforfatter til ´Fatale forandringer´ og ´Livsfarlig ledelse´. Christian Ørsted er desuden bl.a. fagredaktør på ´Den frygtløse organisation´, den danske udgave af Amy C. Edmondsons prisvindende bog.

Christian Ørsted har arbejdet med psykologisk tryghed siden 2014 og hjulpet en lang række virksomheder og offentlige myndigheder med at skabe psykologisk tryghed.
Sarah Møller Lundberg
Sarah Møller Lundberg
Senior Specialist i Global Leadership Development hos Vestas
Sarah Møller Lundberg har i mere end 15 år arbejdet med kommunikation og lederudvikling, blandt andet hos Vestas, NCC og KK Wind Solutions. Herfra har hun bred erfaring med kommunikation og forandringsledelse samt rådgivning og udvikling af ledere og teams. Hun brænder for at gøre organisationer stærkere og mere menneskelige i dag og i fremtiden.

Sarah er certificeret practitioner i The Fearless Organization Scan, arbejder med psykologisk tryghed i sin virksomhed Vagus Communication og er forfatter til bogen 'Lad os alle lede. Skab trivsel, forandring og fremdrift med god kommunikation'.
TID & STED:
Bliv certificeret Practitioner med The Fearless Organization Scan - Hold 11
Fra 25. september 2024 til 7. november 2024. Kombination af fysisk og online afvikling. Alle fysiske dage afholdes på SOHO, København

Dag 1: den 25. september kl. 9-17
Dag 2: den 26. september kl. 9-12.30
Spørgetime: den 3. oktober kl. 10-11 (online)
Dag 3: den 7. november kl. 9-12 (online)

-------------

Bliv certificeret Practitioner med The Fearless Organization Scan - Hold 12
Fra 22. oktober 2024 til 17. december 2024. Kombination af fysisk og online afvikling. Alle fysiske dage afholdes på Hotel Koldingfjord, Kolding

Dag 1: den 22. oktober kl. 9-17
Dag 2: den 23. oktober kl. 9-12.30
Spørgetime: den 31. oktober kl. 10-11 (online)
Dag 3: den 17. december kl. 9-12 (online)

På Hold 12 er der mulighed for tilkøb af middag og overnatning mellem dag 1 og 2 ved at kontakte os på 66 15 90 43 eller [email protected] hurtigst muligt.
PRIS
Pris for certificeringen: Kr. 18.750,- (ekskl. moms).

Inkluderet:
• Forplejning på dag 1 i tidsrummet kl 9.00 – 17.00 samt dag 2 kl. 9.00 – 12.30
• Adgang til The Fearless Organization Scan til testteam under uddannelsen
• Materiale, der kan anvendes direkte i arbejdet med facilitering af dialog om psykologisk tryghed