Psykologisk tryghed: Bliv certificeret Practitioner hos Seminarer.dk
Psykologisk tryghed uddannelse
Ledelse
Uddannelse

Psykologisk tryghed: Bliv certificeret Practitioner med The Fearless Organization Scan

Datoer for hold 4 er nu klar. De første 3 hold blev meget hurtigt udsolgt, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

… psykologisk tryghed er overbevisningen om, at man ikke bliver straffet eller ydmyget for at komme med ideer, spørgsmål, tanker og fejl.

Bliv certificeret i værktøjet The Fearless Organization Scan, så du kan være med til at styrke den psykologiske tryghed i din organisation og derigennem skabe bedre resultater, mere læring og større jobtilfredshed.

Din underviser er Christian Ørsted, som er ledelsesrådgiver, dansk ekspert i psykologisk tryghed og The Fearless Organization Certified Practitioner. Derudover supplerer Sarah Møller Lundberg med indspark fra hendes arbejde hos Vestas, NCC og KK Wind Solutions.

Seminarer.dk er partner med “The Fearless Organization” og er den eneste danske udbyder af uddannelsen. Du finder mere info om den herunder.
Køb Fearless Organization Scans her.

Digitalt værktøj til at måle og facilitere dialog om psykologisk tryghed

60-70% af ledere overvurderer graden af psykologisk tryghed i deres organisation. Hvordan mon den psykologiske tryghed ser ud i din organisation?

Du har nu mulighed for at få et konkret forskningsbaseret værktøj, du kan bruge til at måle psykologisk tryghed i dit team og på tværs af organisationen og dermed skabe grobund for en faciliterende dialog om psykologisk tryghed. Gevinsterne er mærkbare. Psykologisk tryghed øger læring, skaber større engagement, bedre resultater og jobtilfredshed.

Seminarer.dk udbyder det verdensomspændende koncept ´Certificeret practitioner i The Fearless Organization Scan´, som er kvalitetssikret af professor Amy C. Edmondson, Harvard Business School. Formålet med det digitale værktøj er at måle, opbygge og facilitere dialog om psykologisk tryghed.

Værktøjet er et produkt af Amy C. Edmondsons 20 års forskning i high performance-teams og betydningen af psykologisk tryghed.

Målgruppe

Ledere, konsulenter (interne og eksterne), HR-personale, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter i offentlige eller private organisationer. Det er en fordel med erfaring inden for facilitering, men ikke et krav.

Indhold & Udbytte

Med certificeringen får du:

 • Introduktion til begrebet psykologisk tryghed, hvorfor den er vigtig, og hvordan du understøtter den i teams – herunder ledernes værkstøjskasse (Leadership Toolkit).
 • Træning i The Fearless Organization Scan – et digitalt værktøj til at måle og facilitere dialog om psykologisk tryghed
 • Kompetencer til at analysere Psykologisk Trygheds-måling (The Fearless Organization) samt gennemføre debrief med teams. Dette gælder både i egen organisation og andre organisationer.
 • Inspiration til at træne teams og adfærd du skal fremelske for at løfte den psykologiske tryghed i teams og på tværs af din organisation.

Temaer:

 • Introduktion til psykologisk tryghed og til værktøjet The Fearless Organization Scan
 • At måle og facilitere dialog om psykologisk tryghed med værktøjet The Fearless Organization Scan
 • Leadership Toolkit – lederens værktøjskasse
 • Indkaldelse til scan og debrief
 • Afprøvning i praksis i eget udvalgt testteam
 • Fortolkning af rapporter
 • Team debrief
 • Best Practice og udveksling af erfaringer i læringsgrupper

Forventninger til dig - Det forventes, at du har:

 • Læst Amy Edmondsons bog “The Fearless Organization” (engelsk) eller den danske udgave, “Den frygtløse organisation”
 • Lyst til at lære sammen med hele holdet
 • Adgang til et testteam på min. 5 personer og maks. 10 personer.

Læringsgrupper og certificering

Du kommer i en læringsgruppe, som du følges med igennem hele forløbet. Din læringsgruppe tildeles en facilitator, som gruppen kan sparre med. Det er gruppens facilitator, der certificerer dig.

Du gennemfører certificeringen individuelt med udgangspunkt i test af dit testteam og en 1:1-sparring med din facilitator.

Undervisere

Christian Ørsted
Christian Ørsted
Danmarks førende ekspert inden for psykologisk tryghed og certificeret practioner som den første dansker (The Fearless Organization Scan)
Christian Ørsted er Danmarks førende ekspert inden for psykologisk tryghed og - som den første dansker - certificeret practitioner i The Fearless Organization Scan. Han er desuden ledelsesrådgiver og bestsellerforfatter til ´Fatale forandringer´ og ´Livsfarlig ledelse´. Christian Ørsted er desuden bl.a. fagredaktør på ´Den frygtløse organisation´, den danske udgave af Amy C. Edmondsons prisvindende bog.

Christian Ørsted har arbejdet med psykologisk tryghed siden 2014 og hjulpet en lang række virksomheder og offentlige myndigheder med at skabe psykologisk tryghed.
Sarah Møller Lundberg
Sarah Møller Lundberg
Senior Kommunikationskonsulent
Sarah Møller Lundberg har i mere end 15 år arbejdet med intern og ekstern kommunikation, blandt andet hos Vestas, NCC og KK Wind Solutions. Herfra har hun bred erfaring med kommunikation og forandringsledelse samt rådgivning og udvikling af ledere og teams. Hun brænder for at gøre organisationer stærkere og mere menneskelige i dag og i fremtiden.

Sarah er certificeret practitioner i The Fearless Organization Scan, har virksomheden Vagus Communication og er forfatter til bogen 'Lad os alle lede. Skab trivsel, forandring og fremdrift med god kommunikation'.
Christina Berner
Christina Berner
Facilitator på uddannelsen
Christina er specialkonsulent hos Seminarer.dk og desuden certificeret practitioner i The Fearless Organization Scan. Derudover er hun uddannet inden for kommunikation, medier og formidling og er ved at tage en Master i læreprocesser, ledelse og organisationspsykologi, LOOP, ved Aalborg Universitet.
Marianne Kroel
Marianne Krøl Wollbrecht
Facilitator på uddannelsen
Konsulent, Seminarer.dk, Certificeret practitioner i The Fearless Organization Scan
TID & STED:
Hold 3 (udsolgt):
Den 30. november 2022, kl. 9.00 – 17.00 (en hel fysisk dag) på Comwell Klarskovgaard, Korsør
Den 1. december 2022, kl. 9.00 – 12.00 (fysisk), Comwell Klarskovgaard
Den 9. december - Sparring i læringsgrupper via Zoom, tid aftales senere
Den 27. februar 2023, kl. 9.00 – 12.00 via Zoom

Dertil kommer tid til individuel tilbagemelding på den enkelte deltagers teamtest, hvorefter certificeringen kan ske. Der er ikke tale om en eksamen. Dette foregår online.

Hold 4:
Den 20. marts 2023 kl. 9.00-17.00 på Comwell Kongebrogaarden, Middelfart
Den 21. marts 2023 kl. 9.00-12.00 på Comwell Kongebrogaarden, Middelfart
Den 30. marts 2023 - Sparring i læringsgrupper via Zoom, tid aftales senere
Den 25. maj 2023 kl. 9.00-12.00 via Zoom

Dertil kommer tid til individuel tilbagemelding på den enkelte deltagers teamtest, hvorefter certificeringen kan ske. Der er ikke tale om en eksamen. Dette foregår online.
PRIS
Pris for certificeringen: Kr. 18.750,- (ekskl. moms).

Inkluderet:
• Forplejning på dag 1 i tidsrummet kl 9.00 – 17.00 samt dag 2 kl. 9.00 – 12.00. OBS: Kontakt os hurtigst muligt, hvis du ønsker tilkøb af aftensmad på dag 1 og overnatning
• Adgang til portal, hvor psykologisk tryghed kan måles på forskellige sprog, herunder dansk, igennem værktøjet/testen The Fearless Organization Scan
• Adgang til The Fearless Organization Scan til testteam under uddannelsen
• Scans til pilotprojekt