Kognitivbaseret Mindfulnessuddannelse - Seminarer
Information
Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

Vælg venligst hold herunder og se din pris:

Mulig rabat

Samlet prisekskl. moms
Pris er for alle moduler
Personlig udvikling
Uddannelse

Kognitivbaseret Mindfulnessuddannelse

Få en kognitivbaseret uddannelse i Mindfulness. Vi har uddannet over 1200 kursister i Mindfulness. Det virker og kan ændre liv!

1920x600px_Kursus_single_Kognitivbaseret Mindfulness

Mindfulness-uddannelse: Bliv helt tryg ved teorien bag Mindfulness, så du ved, hvilke processer i hjernen du påvirker positivt!

Nu har du du mulighed for at deltage i vores intensive og topevaluerede uddannelse i Mindfulness (MBCT) ved cand.psych. aut. Anne Dorthe Hasholt. Uddannelsen tager udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi og adskiller sig dermed fra mange andre Mindfulness-uddannelser, hvor det spirituelle og egen læring gennem meditation er i fokus.
Kognitivbaseret_Mindfulness

En uddannelse med afsæt i kognitiv adfærdsterapi

Når du arbejder med dit eget eller andres sind og hjerne for at skabe overskud, opmærksomhed, ro og forandring, er det altafgørende, at du ved, hvad du gør, og hvorfor det virker. Derfor bliver Mindfulness på vores uddannelse forklaret rationelt, så du får den nødvendige teori til at forstå, hvad Mindfulness egentligt er for en størrelse, og hvilke processer i hjernen den påvirker positivt.

Vores uddannelse tager afsæt i kognitiv adfærdsterapi, som er den terapiform, der er evidensmæssigt bedst undersøgt. Når vi sammen har fået helt styr på teorien, linker vi den til de processer i hjernen, som Mindfulnessøvelser har betydning for. Der er også sat tid af til undervisning i grundlæggende psykologiske mekanismer med forståelsesrelevans for Mindfulnesspraksissen. Uddannelsen er desuden rig på træning og forskellige øvelser, så du får opøvet en lang række brugbare og håndgribelige redskaber, som du kan bruge både privat og professionelt.
Kognitivbaseret_Mindfulness

Det siger tidligere deltagere på Mindfulness-uddannelsen

Seminarer.dk og Anne Dorthe Hasholt har i mere end 7 år haft over 1.200 kursister på vores Mindfulness-uddannelsen, og succesen er ikke til at tage fejl af. Hør bare, hvad tidligere deltagere siger:

“Anne Dorthe er en eminent underviser og formidler. Hun formår at forklare og uddybe på en forståelig måde for alle deltagere uanset, hvilken baggrund deltageren har.”

“En uddannelse der giver genlyd resten af livet”

“På uddannelsen kom vi både ned i teorien og ud i nogle praktiske øvelser, og selv om teorien klæder os på til at forstå øvelserne, så er de små teknikker altså guld værd i dagligdagen … Snyd ikke dig selv for denne oplevelse!”

”Jeg lærte at spare mig selv for en masse bekymringer. Mange tror, at det her Mindfulness kun er for stressramte, men jeg vil sige, at alle kan bruge det her – ja faktisk burde det være på alle arbejdspladser ligesom sundhedsordninger.”
Kognitivbaseret_Mindfulness

Mindfulness virker

Er du stadig ikke overbevist om, at Mindfulness virker, så læs med her:

Flere empiriske studier viser, at Mindfulness kan lindre stress, sænke blodtryk, mindske kroniske smerter og forbedre søvn – for bare at nævne nogle få. En dansk forskergruppe ved Copenhagen Trial Unit på Rigshospitalet har ved at analysere bl.a. hjernescanninger og målinger af hjerneaktivitet fundet frem til, at Mindfulness har en indvirkning på øvedes hjerner.

De konkluderede bl.a., at hjerneaktiviteten i de områder der håndterer vores følelser – det limbiske system, amygdala og striatum – falder til ro i takt med, at der kommer kontrol over tankemylderet. Mennesker, der har psykiske udfordringer i form af f.eks. stress eller depression, kan genvinde kontrollen over deres følelsesliv via tankerne. Følelserne vil stadig være der, men de vil være lettere at håndtere. Undersøgelsen viser altså, at mennesker der har brugt Mindfulness i længere tid ser ud til at få et mere stabilt følelsesliv.
Webgrafik_Kognitivbaseret_Mindfulness5

Supervisionsdag for mindfulness instruktører

Få supervision og faglig sparring på din mindfulness praksis
Seminarer.dks supervisionsdag for mindfulness instruktører er udviklet i tæt samarbejde med klinisk psykolog, Anne Dorthe Hasholt, som har stor erfaring i at anvende mindfulness i sit daglige arbejde som psykolog og fra sin tid som psykolog på Smertecenter Syd.
Formålet med dagen er at lade supervision og erfaringsudveksling sammen med andre mindfulness Instruktører gå hånd i hånd. Der etableres fora ud fra jeres faglige valg og interesser, så I har mulighed for at udveksle erfaringer, gå i dybden med udvalgte udfordringer og få bragt jeres samlede erfaringer i spil. Det er vigtigt for at kunne tilpasse mindfulnesstræningen til netop den målgruppe, du arbejder med.
Deltagerforudsætning Det er ikke et krav, at du har taget Seminarer.dk’s Mindfulness uddannelse. Men du skal have taget en MBCT (Mindfulness Based Cognitiv Therapy) grunduddannelse, så du kan formidle og træne andre i mindfulness efter det internationale ”8 ugers program” af Segal, Williams og Teasdale.
Tid og sted: Den 30. marts 2020 på Odin Havnepark, Lumbyvej 11, 5000 Odense C kl. 09.00-16.00.
Pris: kr. 2650 ekskl. moms. Prisen inkluderer gruppesupervision, frokost-sandwich samt kaffe og te ad libitum gennem hele dagen.
mindfulness supervision
Trin 1
Mindfulness grunduddannelse
Trin 1 er udviklet til dig, som ønsker at bruge Mindfulnessøvelser selv.

På Trin 1 går vi i dybden med den kognitiv teori og filosofien bag Mindfulness. Det gør vi for at sikre, at du både har viden om hjernens opbygning, hvorfor Mindfulness virker, og hvordan det kan hjælpe dig.

Derudover arbejder vi intensivt med meditationspraksis og implementering af Mindfulness i hverdagen. Du får desuden udleveret skriftligt materiale samt lydfiler med guidede meditationer.
Trin 2
Mindfulness Instruktøruddannelse
Trin 2 bygger oven på trin 1, og du vil efterfølgende blive certificeret Mindfulness-instruktør fra Seminarer.dk.

Som Mindfulness-instruktør lærer du, hvordan du kan introducere og undervise borgere, beboere, medarbejdere og kolleger i Mindfulness efter det internationale “8 ugers program” af Segal, Williams og Teasdale.

Kan dine borgere eller beboere ikke rumme et 8 ugers program, så lærer du også, hvordan du kan tilpasse programmet efter deres behov.
Videocover_1920x600px_Anne Dorthe Hasholt_Mindfulness med evidens

Undervisere

Underviser_280x400px_Anne_Dorthe_Hasholt
Klik for at se
Underviser_280x400px_Anne_Dorthe_Hasholt
Anne Dorthe Hasholt
Aut. klinisk psykolog
Anne Dorthe Hasholt er uddannet klinisk autoriseret psykolog med speciale i kognitiv terapi og Mindfulness-baseret kognitiv behandling.

Anne Dorthe Hasholt har stor praktisk erfaring i at anvende Mindfulness i sit daglige arbejde og fra sin tid som psykolog på Smertecenter Syd, Odense Universitetshospital. I dag fordeler hun sin tid mellem sin klinik, arbejdet på Hospice i Svendborg og undervisning og foredrag.

Hun er en rutineret underviser med stor indlevelsesevne og en blændende formidler på et højt fagligt niveau. Anne Dorthe Hasholt underviser også på Seminarer.dk’s uddannelser i Kognitiv terapi og metode og Compassion Focused Therapy.
Videocover_1920x600px_Interview med deltagerne Mindfulness

Praktisk information

Alle moduler afholdes på Trinity Hotel og Konferencecenter i Fredericia
Trinity Hotel og Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, Fredericia
Tæt på motorvej E20
Tæt på Middelfart/Fredericia togstationer
Gratis parkering
Gratis Wi-fi
Hotelinfo_Trinity Hotel & Konference Center A_S
Trinity Hotel & Konference Center
Fredericia
Videocover_1920x600px_Anne Dorthe Hasholt _Om mindfulness_Mænd vs Kvinder
Uddybet tid & sted:
HOLD 43
TRIN 1
Modul 1: 1.-2. oktober 2020 kl 09:30-17:30 + kl 08:30-14:30
Modul 2: 27.-28. oktober 2020 kl 09:30-17:30 + kl 08:30-14:30

TRIN 2
Modul 1: 10.-11. november 2020 kl 09:30-17:30 + kl 08:30-14:30
Modul 2: 8.-9. december 2020 kl 09:30-17:30 + kl 08:30-14:30

Der skal afsættes tid til træning mellem modulerne.

Holdstørrelserne vil være begrænset til 20-30 deltagere.

Bevis og Certificering
Du modtager deltagerbevis efter Trin 1 og instruktørcertifikat efter Trin 2.
Pris:
Trin 1 alene koster kr. 12.376,- ekskl. moms. Prisen inkluderer deltagelse og undervisningsmaterialer, inkl. link til indtalte guidede meditationer, ophold i enkeltværelse og forplejning (ekskl. drikkevarer) i forbindelse med internatkurserne.

Trin 2 koster kr. 12.376,- ekskl. moms. Prisen inkluderer deltagelse, undervisningsmaterialer, ophold i enkeltværelse og forplejning (ekskl. drikkevarer) i forbindelse med internatkurserne.

Samlet pris: kr. 24.752,- ekskl. moms.

Har din arbejdsplads deltaget et par gange før, opnår du rabat. Vi yder nemlig rabat efter hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de foregående tolv måneder. Rabatten er knyttet til jeres EAN-nummer (for arbejdspladser uden EAN-nummer: CVR-nummer). Loyalitetsrabatten fratrækkes automatisk i forbindelse med tilmeldingen.