Hvem er seminarer.dk & Hvad kan vi gøre for dig? - Seminarer.dk

Hvem er Seminarer.dk – og hvad kan vi gøre for dig?

Hos Seminarer.dk har vi i 25 år udviklet praksisnær efteruddannelse, som giver dig viden og redskaber, du nemt kan overføre til din arbejdsvirkelighed. Vi tilbyder dig både kurser, temadage, uddannelser, digitale forløb og konsulentydelser, og det hele er lavet i samarbejde med førende fagfolk. Læs mere om os, og hvad vi kan hjælpe dig med, lige herunder.

seminarer-fun

I 1998 kom idéen om Seminarer.dk til verden i en stue i Odense. I stuen sad Bernhardt Strandstoft. Han drømte om at tilbyde fagpersoner en række kurser, som fyldte deres faglige rygsække med konkrete og letanvendelige redskaber – til gavn for de mennesker, de arbejdede for at hjælpe. 

Med lange timer på hjemmekontoret i stuen blev drømmen til virkelighed, og her 25 år senere findes Seminarer.dk stadig. I 2017 overtog Bernhardts søn, Nicky Strandstoft, firmaet, og i dag udvikler vi både kurser, temadage, uddannelser, digital og blended læring samt skræddersyede kompetenceudviklingsforløb. 

Kongstanken bag det hele er fortsat at klæde dig og dine kollegaer på med viden, metoder og redskaber, der giver jer så godt et arbejdsliv som overhovedet muligt, hvor I gør en reel forskel for de mennesker, I møder i arbejdet. 

Nysgerrig på at vide mere om, hvem Seminarer.dk er? Så kan du f.eks. se alle vores medarbejdere lige her. 

Og lige her finder du alle vores kurser, temadage og uddannelser; her finder du al vores digitale læring, og ved at lægge vejen her forbi kan du få mere at vide om vores konsulentydelser. 

Slide

Høj kvalitet.

”Hele vejen igennem har kommunikationen været venlig og imødekommende. Der har været tjek på alt det praktiske i forbindelse med undervisningsmateriale og program. Underviserene har været meget velvalgte, opdaterede og professionelle. Højt kvalitetsniveau. Tak."

- Elizabeth

Slide

Engagerede og dygtige undervisere

”Jeg kan kun anbefale en uddannelse ved Seminarer.dk. Det er vigtigt, når man i en travl hverdag som pædagog vælger at bruge tid på uddannelse, at det giver mening. Det giver mening, når Seminarer.dk vælger undervisere, som har erfaring med almindelige hverdagsudfordringer, og når underviserne kan relatere og forstå, hvad vi står i til hverdag, og hvad vi har brug for nye værktøjer til.”

- Gitte Pedersen

Slide

“Stor tak til Seminarer.dk for toptjekket og højaktuelt arrangement med en af vor tids allerstørste ledelsestænkere, Amy Edmondson.”

- Betina Rohr, Chefkonsulent hos Syddansk Universitet

Slide

”Indhold af undervisningsmateriale, undervisningsindhold samt underviser var virkelig relevant og godt. Høj faglighed og materiale, som man kan implementere på sin arbejdsplads. (…) Seminarer.dk-teamet var meget imødekommende og opmærksomt på, at vi fik undervisning i gode rammer, og at der var gode pauser til os.”

- Thuy My Huynh Ludwigs, socialpædagog

Slide

”Jeg har deltaget i flere af Seminarer.dk’s kurser, og det er en rigtig god oplevelse hver gang. Godt fagligt indhold – masser af spændende kurser, lækker forplejning og god kommunikation fra Seminarer.dk’s personale. Der har været styr på alle de ydre rammer hver gang. Jeg vender helt sikkert tilbage.”

- Maria Nielsen

Slide

“For det første var seminarlederen på uddannelsen fuldstændig fantastisk til at lede. Hun havde enormt meget struktur, og hun var god til at fikse det, der måtte opstå undervejs. Det er første gang, jeg nogensinde har oplevet én, der er så professionel i sin måde at tackle stort og småt på og får det hele til at køre.”

- Janne Vagn Nielsen, selvstændig

Slide

”Uddannelsen var også godt organiseret, og det var dejligt med en gennemgående værtinde i form af seminarlederen, som var super imødekommende, havde god energi og var omsorgsfuld. Hun gjorde det virkelig godt, så hun skal have ros!”. 

- Lis Nielsen, familieterapeut og sorggruppeleder for børn og unge

Slide

”Jeg er så imponeret over Seminarer.dk. I er professionelle og har så mange kurser på gaden, alle af en vildt høj kvalitet. Det er som, I altid ved, hvad der rører sig, og så er det simpelthen altid så dygtige undervisere. Og der er styr på det hele inde hos jer.”

- Pia Riemer, familiebehandler

Slide

”Seminarer.dk har topprofessionelle undervisere, som er meget velforberedte og kommer med det sidste nye inden for hver deres område.
Man får så meget ud af det!
Kursuslederne er "på" og er ægte interesserede i at yde det bedste for kursisterne på alle fronter.”


- Malene Damgaard Cichosz, pædagog

Slide

”Mange tak for super god og kompetent undervisning. Det har været meget givende, spændende og interessant - tiden er fløjet afsted. Meget velplanlagt.”


- Deltager på Socialpædagogernes e-læringsforløbet om neuropædagogik

Slide

”Mange tak for super god og kompetent undervisning. Det har været meget givende, spændende og interessant - tiden er fløjet afsted. Meget velplanlagt.”


- Deltager på Socialpædagogernes e-læringsforløbet om neuropædagogik

previous arrow
next arrow
Vi holder os løbende orienteret om nye tendenser, redskaber og teorier, så du kan blive opdateret på det, der rører sig inden for dit fagområde netop nu. Med jævne mellemrum inviterer vi derfor også store udenlandske eksperter til Danmark for at inspirere den danske debat.

Vi sponsorerer:

hospitalsklovne_rund_logo
Hospitalsklovnene
Læs mere
Dansk_Flygtningehjælp_Logo
Dansk Flygtningehjælp
Læs mere
born_vilkaar_rund
Børns Vilkår - Børnetelefonen
Læs mere

Kontakt

Seminarer.dk A/S
Havnegade 90, 5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
[email protected]

Vores telefontider er:
Mandag - torsdag: 8.30 - 15.30
Fredag: 8.30 - 13.00

CVR 29621896
Webgrafik_seminarer.dk