Hvem er seminarer.dk & Hvad kan vi gøre for dig? - Seminarer.dk
Cover_1920x600px_2
Om Seminarer.dk

Mere end 25 år med Seminarer.dk

Vi arbejder efter filosofien: Vi bringer mennesker sammen for at dele og diskutere viden og værktøjer.

Faglig vidensdeling på højt niveau

Det hele begyndte i 1998, da Bernhardt Strandstoft stiftede virksomheden, som i dag er kendt som Seminarer.dk. I 2017 blev Seminarer.dk overtaget af Bernhardts søn, Nicky Strandstoft, og det er fortsat ham, som sidder ved roret. I dag har Seminarer.dk 20 ansatte, der årligt udvikler og arrangerer omkring 200 kurser, temadage og uddannelser samt digitale forløb. Vores ønske er at dække et behov for hurtig og præcis faglig vidensdeling, samt at have et omfattende netværk af eksperter, der kan hjælpe os med at skabe faglige og personlige udviklingsdage af højeste kvalitet.
seminarer.dk

Stor efterspørgsel på kompetenceudvikling

For at imødekomme den brede efterspørgsel på ny faglig viden tilbyder Seminarer.dk i dag alt lige fra gratis artikler på websitet til endagsarrangementer, kortere og længere uddannelsesforløb samt skræddersyede uddannelser og strategiforløb til den enkelte kommune eller private organisation. Vores artikelområde, hvor der hele tiden tilføjes nye og friske artikler, er især blevet populært. I dag har vi månedligt flere end 20.000 brugere, som besøger området, hvor der ligger mere end 600 fagrelevante artikler.
TXTIMAGE_1100x600px_6
Flere gange om året inviterer vi eksperter og praktikere fra udlandet til Danmark for at inspirere den danske debat på et givet fagområde. Vi arbejder hele tiden efter at finde den nyeste viden og praksis og bringe den hen i nærheden af dig.

Kurser og uddannelse til alle

Vi ønsker hele tiden at være aktuelle med de nyeste kurser og uddannelser. Derfor planlægger vi sjældent længere frem end 12 måneder. Se, hvad vi har på gaden netop nu!

cover

Kontakt

Seminarer.dk A/S
Havnegade 90, 5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
[email protected]

Vores telefontider er:
Mandag - torsdag: 8.30 - 15.30
Fredag: 8.30 - 13.00

CVR 29621896
seminarer.dk