E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Om Seminarer.dk

Om Seminarer.dk

Seminarer.dk blev dannet i 1998 ud fra en idé om at dække et behov for hurtig og præcis faglig vidensdeling. Senere har vi, med udgangspunkt i vores omfattende netværk af eksperter, videreudviklet konceptet til også at omfatte faglige og personlige udviklingsdage.

Vi arbejder efter filosofien: Vi bringer mennesker sammen for at dele og diskutere viden.

For at imødekomme den brede efterspørgsel på ny faglig viden tilbyder Seminarer.dk i dag alt lige fra gratis artikler på websitet til en-dags-arrangementer, kortere og længere uddannelsesforløb og skræddersyede uddannelse og strategiforløb til den enkelte kommune eller private organisation.

Flere gange om året inviterer vi eksperter og praktikere fra udlandet til Danmark for at inspirere den danske debat på et givet fagområde. Vi arbejder hele tiden efter at finde den nyeste viden og praksis og bringe den hen i nærheden af dig.

Kurser og uddannelse til alle

Vi henter vores eksperter og undervisere udefra, så vi hele tiden kan tilbyde dig den nyeste viden og emner, der er oppe i tiden. Med eksterne undervisere kan vi nemlig sikre os, at de er eksperter på lige præcis det område, som vi afholder et kursus i.

Vi lytter til vores deltagere, når vi er ude og afholde kurser. Vi hører hvad I har af udfordringer i dagligdagen, og hvilke tendenser, der rører sig. Det reagerer vi på, så vi kan skabe nye kurser, der er tilpasset lige præcis jeres aktuelle behov.

Rekvirering af kurser – vi kommer til jer

Udover vores mange kursusdage, som er åbne for alle, tilbyder vi også kurser og læringsforløb internt hos vores kunder. Er I flere på en arbejdsplads, der er interesseret i et kursus, eller ønsker I en særlig oplægsholder, som vi benytter os af, så kan I altid rekvirere et kursus hjem til jeres arbejdsplads.

Se hele vores kursusoversigt her

Gør i brug af Seminarer.dk’s konsulenter?

Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores inhouse konsulenter, som i dag tilfører kommunerne værdi på mange forskellige områder lige fra fundraising af danske- og EU midler til strategisk kompetenceudvikling, ledelsessparring og facililtering af forandringsprocesser i offentlige organisationer.

Vi har gennem mange år samarbejdet med diverse styrelser som fx. Socialstyrelsen, og vi er i dag Socialstyrelsens største samarbejdspartner på Børnekataloget.

Læs mere om Seminarer.dk’s konsulenter og ydelser her

 

Gå til top