Husk lige iltmasken: Styrk den mentale sundhed med IRONMiND
ironmind
Sundhed
E-læring

Husk lige iltmasken: Styrk den mentale sundhed med mentaltræningsprogrammet IRONMiND

Varighed: ca. 7 timer. Undersøgelser peger desværre igen og igen på den samme konklusion: Danskernes mentale sundhed bliver dårligere og dårligere. Så hvad gør du for at styrke dine kollegaers, medarbejderes eller dit eget mentale velvære?  

Dette online-forløb i mentaltræningsprogrammet IRONMiND klæder dig på med viden og redskaber til at opbygge mental modstandskraft – resiliens – så det bliver nemmere at holde balancen i (arbejds)livet. 

Forløbet har en varighed på ca. 7 timer, og du får bl.a.: 

 • Indføring i den psykologiske, pædagogiske, kognitive og neuropsykologiske evidens bag IRONMiND 
 • Viden om, hvordan vores hjerne, sind og biologi fungerer, og hvordan det har betydning for os 
 • Adgang til tests af den mentale form og til at finde dine topstyrker 
 • Råd til implementering af IRONMiND-faktorene i din praksis på to planer: individ og organisation 
 • Over 30 siders materiale til download, som du kan anvende i arbejdet med opbygning af resiliens hos organisationer, i grupper, blandt kollegaer, klienter etc. 

Se introduktionen til IRONMiND med Christian Taftenberg Jensen herunder. Du har adgang i 2 år fra købsdato. 

IRONMiND: Onlineforløb med Christian Taftenberg Jensen

Uanset, om du beskæftiger dig med organisationer, grupper, kollegaer og/eller klienter, er risikoen for, at du møder mennesker præget af udbrændthed, stress, mistrivsel og manglende mental modstandskraft, stor. Det er desværre almindeligt i rigtig manges (arbejds)liv, hvor vi ofte løber hurtigt for at få alle ender til at mødes.

Derfor er vi afhængige af en høj grad af psykisk modstandskraft – også kaldet resiliens – for at kunne navigere i arbejdslivet. Denne resiliens kommer dog ikke af sig selv. Den skal opbygges, trænes og vedligeholdes. Og det skal gøres aktivt. Vi skal med andre ord have iltmasken på, så vores egen trivsel øges, og vi samtidig kan være noget for andre.

Med IRONMiND får du et evidensbaseret redskab, der hjælper dig til at opbygge resiliens.

Indhold & udbytte

Online-forløbet omhandler det evidensbaserede mentaltræningsprogram IRONMiND. På forløbet udfoldes IRONMiND-programmet, og vi kommer dybt ned i positiv psykologi, begrebet resiliens, hvordan vores hjerne og sind fungerer samt de mange faktorer, der har betydning for mental sundhed. Det er flere, end du formentlig regner med.

På forløbet får du:

 • Introduktion til de faktorer, som har betydning for vores mentale sundhed.
 • Indføring i den psykologiske, pædagogiske, kognitive og neuropsykologiske evidens bag IRONMiND.
 • Viden om, hvordan vores hjerne, sind og biologi fungerer, og hvordan det har betydning for os.
 • Over 3,5 timers undervisningsvideoer med Christian Taftenberg Jensen.
 • Adgang til tests af den mentale form og til at finde sine topstyrker.
 • Råd til implementering af IRONMiND-faktorene i din praksis på to planer: individ og organisation.
 • Over 30 siders materiale til download, som du kan anvende i arbejdet med opbygning af resiliens hos organisationer, i grupper, blandt kollegaer, klienter etc.

Under online-forløbet vil du også komme til at arbejde med din egen resiliens. For arbejdet med opbygning af resiliens handler både om at have selvindsigt og indsigt i andre. Og hvordan kan vi hjælpe andre, hvis ikke vi selv ved, hvad arbejdet kræver?

Målgruppe for IRONMiND:

Forløbet er for dig, der beskæftiger dig med mennesker fagprofessionelt, fx som leder, arbejdsmiljø- eller tillidsrepræsentant, konsulent, psykolog, coach eller omsorgsperson, og som ønsker et konkret redskab til at arbejde med mental sundhed og opbygning af mental modstandskraft hos andre

Har du personlig interesse i mental sundhed og personlig udvikling som individ eller leder, får du også utrolig stor gavn af dette online-forløb.

Dagens underviser

Christian Taftenberg
Christian Taftenberg
MASTER I POSITIV PSYKOLOGI, DIPLOM I ALMEN PÆDAGOGIK OG DIDAKTIK
Christian er uddannet master i positiv psykologi, har diplomuddannelser inden for pædagogik, didaktik, kognition og neuropædagogik og kan bl.a. skrive projektleder, seminarlektor, forfatter, befalingsmand fra Forsvaret og konsulent på sit CV. Christian har en enestående evne til at formidle IRONMiND og forskningen bag på en levende, praksisorienteret og inspirerende måde. Han er kendt for sit evidensbaserede afsæt og praksisnære og håndgribelige formidling af IRONMiND, hvilket sikrer dig et højt udbytte, så du som deltager får masser af viden, inspiration og praksisnære værktøjer med dig.
PRIS & PRAKTISK
Prisen er 3495,- ekskl. moms. pr. deltager.

Varighed: 6-7 timer på enten computer, tablet eller mobil – lige når det passer dig (NB: for den bedste funktionalitet anbefaler vi computer).