Skriv til os på [email protected] • Tlf: 6615 9043 • Tilmeld nyhedsmail - Spar 5 % på udvalgte arrangementer
Nytænkning og teknologiske fremskridt har givet personer, som har et handicap, uendeligt mange muligheder for at leve et bedre liv. For dig, som arbejder på handicapområdet, betyder det, at du skal holde dig opdateret på de nye potentielle alternativer, der bliver udviklet. Lad os hjælpe dig - se, hvad der rører sig netop nu!
Deltag på dette kursus, hvor du får den rette viden til at kunne opspore senfølgesymptomer efter seksuelle overgreb i barn- og ungdommen, og hvor du også bliver undervist i at støtte mennesker med disse senfølger og forebygge retraumatisering.
Dagen igennem lærer du fra psykolog Mehrak Lykkeberg, som bl.a. giver dig viden om:
Antallet af seksuelle overgreb, og hvem der begår dem Hvem der udvikler senfølger, og hvilke forhold der har særlig betydning for det Hvordan senfølger kommer til udtryk hos voksne PTSD og kompleks PTSD efter seksuelle overgreb Typiske reaktioner hos fagprofessionelle i mødet med mennesker med senfølger samt inspiration til, hvordan du passer på både borgeren og dig selvMennesker med kognitive forstyrrelser kan have en adfærd, som virker uhensigtsmæssig og frustrerende – men de forsøger altid at kommunikere noget med den. Det er derfor afgørende, at du som fagperson kan afkode, hvad der egentlig bliver sagt med adfærden.
På denne kursusdag står demenspsykolog Anneke Dapper-Skaaning klar til bl.a. at klæde dig på med:
Viden om, hvordan mennesker med kognitive forstyrrelser og et manglende sprog kommunikerer gennem adfærd; hvordan kommer dette til udtryk? Og hvad afspejler det af følelser og psykologiske behov? Redskaber til at forstå og analysere borgerens adfærd, blandt andet ved hjælp af Isbjergsmodellen og en forståelse af hjernens opbygning og kognition Inspiration til, hvordan du styrker relationsarbejdet og møder borgeren ligeværdigt, når sproget mangler Kendskab til et nyt sprog for adfærd – og hvordan du bliver bedre til at aflæse og tale sproget, herunder indsigt i en ny måde at tale til følelser og sanser Mulighed for at arbejde med egne cases og problemstillingerHop længere ned på siden for at få mere at vide om kurset.
I det daglige arbejde inden for socialpædagogik og omsorgsfeltet er nærvær og omsorg to uundværlige elementer. Men disse nøglekvaliteter kan med tiden føre til omsorgstræthed og udbrændthed. Hvordan bevarer du din mentale og fysiske trivsel, så du kan fortsætte med at yde den bedste omsorg?
Oplev underviser Maja Pålsson, psykomotorisk terapeut og psykoterapeut MPF, på dette kursus dedikeret til at udforske og forstå de dybere lag af relationsarbejdet gennem en kombination af teori og praksis. Du får bl.a.:
Viden om kroppens intelligensformer gennem begrebet embodiment Konkrete metoder og øvelser til at afbalancere dit nervesystem og styrke dit nærvær Skærpede relationskompetencer i praksis Forståelse af dine egne reaktionsmønstre i mødet med borgeren Strategier til at styrke dit nærvær og undgå at blive følelsesmæssigt drænetTilmeld dig og dine kollegaer her på siden.
Barndomstraumer påvirker og hæmmer evnen til kontakt med én selv og andre og ligger som en skjult dimension bag mange psykiske lidelser og fysiske problemer i voksenlivet. Vær med på denne kursusdag, hvor psykolog Mehrak Lykkeberg stiller skarpt på udviklingstraumer, og hvordan de kommer til udtryk i voksenlivet. Hun gennemgår, hvordan du genkender traumereaktioner og støtter traumeramte voksne i deres udviklingsprocesser.
Med fra kurset får du:
Viden om udviklings-/tilknytningstraumer Viden om traumereaktioner som PTSD, kompleks PTSD og belastningsreaktion Indsigt i, hvordan du kan lære at genkende og forstå de måder, mennesker med udviklingstraumer ofte er i verden på – særligt i relationelle sammenhænge Introduktion til udvalgte metoder og deres tilgange til behandling af mennesker med traumereaktioner Viden om, hvordan du bedst møder og støtter personer med traumereaktioner, samt redskaber til håndtering af typiske traumereaktioner såsom forhøjet alarmberedskab, genoplevelser og dissociationHoldet 12. december 2023 i Kolding blev hurtigt udsolgt, så vi har oprettet et ekstrahold til januar 2024. Tilmeld dig her på siden 😊
Evidensbaseret uddannelse, der giver redskaber til at undgå udbrændthed, omsorgstræthed og at sænke sygefravær. Aktuel for medarbejdere og ledere.
På uddannelsen lærer cand.psych.aut. Anne Dorthe Hasholt dig bl.a.:
At agere bæredygtigt i relations- og omsorgsarbejde Strategier til at undgå omsorgstræthed, udbrændthed og forråelse At skabe en arbejdskultur, der er bæredygtig At kende forskel på ”slid-empati” og ”bæredygtig empati”Særlig intropris på Hold 1: 19.995 DKK
Denne uddannelse kvalificerer dig til at anvende kognitiv adfærdsterapi, som er én af de mest evidensbaserede og effektive metoder til behandling af psykiske og psykosociale problemstillinger.
Uddannelsen er udviklet i samarbejde med cand.psych.aut. Anne Dorthe Hasholt og består af to semestre, så du selv kan bestemme din uddannelses varighed og faglige dybde.
På denne kognitiv terapi uddannelse får du bl.a.:
Indføring i kognitiv adfærdsterapis teori, strømninger og terapeutiske metoder Viden om kognitionspsykologi og neuropsykologi Træning i kognitive metoder, bl.a. kognitiv analyse og omstrukturering Øvelse i at agere i den særlige rolle som kognitiv facilitatorHvert semester indeholder ca. 40 timers undervisning fordelt på fysiske og digitale kursusdage.
Sæt fokus på livskvalitet! Vores uddannelse i praksisnær neuropædagogik tilbyder dig som fagperson muligheden for at lære, hvordan du gennem neuropædagogisk tankegang, strategier og interventioner kan hjælpe borgere med kognitive udfordringer, f.eks. erhvervet- og medfødt hjerneskade, demens mm.
Uddannelsen er udviklet i samarbejde med underviserne Bente Juul og Susanne Bommelund fra Hjerneskadecentret i Odense. På uddannelsen er fokus på det praktiske arbejde, og den er rettet mod de mange faggrupper, der arbejder med borgere i hverdagen.
I løbet af uddannelsen får du:
Viden om og forståelse af den neuropædagogiske tankegang og tilgang – herunder viden om hjernens funktioner, neuropsykologi – og dermed en forståelse af, hvorfor mennesker handler, som de gør Viden om neuropædagogiske redskaber til brug i din hverdag med borgere ramt af kognitive dysfunktioner Indsigt i – og afprøvning af – grundlæggende neuropædagogiske analysemodeller og redskaber Sagssupervision, blandt andet ift. afprøvede strategier og tiltag fra egen praksis samt coaching i forhold til udvikling af nye neurofaglige strategier med henblik på løsning af konkrete problemstillinger Ubegrænset adgang til digitale lektioner med faglige videooplæg og refleksion, som hjælper dig til at fastholde din videnBliv certificeret i værktøjet The Fearless Organization Scan, så du kan være med til at styrke den psykologiske tryghed i din organisation og derigennem skabe bedre resultater, mere læring og større jobtilfredshed.
Dine undervisere på forløbet er Christian Ørsted, dansk ekspert i psykologisk tryghed, samt Sarah Møller Lundberg, som har bred erfaring med at styrke kommunikationskompetencer, der løfter den psykologiske tryghed.
Seminarer.dk er partner med “The Fearless Organization” og er den eneste danske udbyder af forløbet.
Nye hold for 2024 er nu klar. Tidligere hold er blevet udsolgt, så tøv ikke for længe med at tilmelde dig.
6 ud af 6 stjerner
På dette unikke digitale ADHD uddannelsesforløb har du muligheden for at blive certificeret ADHD-vejleder af en af verdens førende eksperter inden for ADHD, Dr. Russell Barkley.
Tager du hele uddannelsen, får du ca. 30 timers undervisning fra Russell Barkley samt danske eksperter, bl.a. psykolog Bo Hejlskov Elvén og fysioterapeut Pernille Thomsen. Sammen bidrager de bl.a. med viden om:
ADHD’s indvirkning på de eksekutive funktioner Hvordan diagnosen påvirker børn, unge og voksnes livsvilkår Indsigt i de medicinske og psykosociale behandlingsmuligheder og deres effekt Komorbide lidelser Udviklingsforstyrrelsen SCT (Sluggish Cognitive Tempo)OBS: Du bliver certificeret ved at have gennemført minimum ét af valgmodulerne, overbygningsmodulet og have bestået eksamen.
Læs mere om den helt særlige uddannelse herunder. Udgivet: 01.12.2021
Lær fra fysioterapeut Pernille Thomsen og psykolog Charlotte Bjerregaard, og bliv certificeret bio-psyko-social børne-stressvejleder.
Efter stressvejleder uddannelsen vil du bl.a. kunne:
Spotte børn og unge, som reagerer med diverse stresssymptomer Forklare børn og unge om symptomer og løsninger på en letforståelig måde Afhjælpe noget af den stress, som det enkelte barn/den unge oplever og tale med barnet/den unge på en bedre mådeStressvejleder uddannelsen består af 4 digitale moduler, og de byder bl.a. på videooplæg med underviserne, redskaber til print, tests, refleksionsøvelser og praksiseksempler. Efter 4. modul er der desuden fysisk supervision.
Vi godkender din tilmelding hurtigst muligt, og du vil ofte have adgang inden for 1 arbejdsdag.
Undersøgelser peger desværre igen og igen på den samme konklusion: Danskernes mentale sundhed bliver dårligere og dårligere. Så hvad gør du for at styrke dine kollegaers, medarbejderes eller dit eget mentale velvære?
Dette online-forløb i mentaltræningsprogrammet IRONMiND klæder dig på med viden og redskaber til at opbygge mental modstandskraft – resiliens – så det bliver nemmere at holde balancen i (arbejds)livet.
Forløbet har en varighed på ca. 7 timer, og du får bl.a.:
Indføring i den psykologiske, pædagogiske, kognitive og neuropsykologiske evidens bag IRONMiND Viden om, hvordan vores hjerne, sind og biologi fungerer, og hvordan det har betydning for os Adgang til tests af den mentale form og til at finde dine topstyrker Råd til implementering af IRONMiND-faktorene i din praksis på to planer: individ og organisation Over 30 siders materiale til download, som du kan anvende i arbejdet med opbygning af resiliens hos organisationer, i grupper, blandt kollegaer, klienter etc.Se introduktionen til IRONMiND med Christian Taftenberg Jensen herunder. Du har adgang i 2 år fra købsdato.
Dette modul stiller skarpt på planlægning og organisering af det pædagogiske behandlingsarbejde, så samvær bliver et integreret element i anbringelsen. Modulet indeholder derudover en lektion, der sætter fokus på samvær, set ud fra det juridiske perspektiv.
PRIS: 1.100 kr. ekskl. moms. Du har adgang til det digitale modul i 2 år fra købsdato.
VARIGHED: Ca. 107 minutter.
Vær opmærksom på, at modulet også er en del af vores digitale uddannelse Pædagogisk behandlingsarbejde med udsatte børn og unge. Den kan du læse mere om her.