Fearless organization scan - Køb scans hos Seminarer.dk
Header_scan side
Psykologisk Tryghed ved Seminarer.dk
Uddannelse

Fearless organization scan

Til dig, der er certificeret practitioner i psykologisk tryghed. På siden her kan du købe scans til at måle psykologisk tryghed. Ved køb skal du blot skrive dit eget navn i kurven ved “Indtast deltager.”. Når dit køb er godkendt fra Seminarer.dk, kan du finde dine scans via din Fearless Organization-profil.


Pris pr. deltager

OBS! Prisen omregnes til DKK i forhold til gældende valutakurs. Vælg én eller flere pakker i Informationsboksen og se aktuelle pris. 

PSI – anonym scan 

7,50 dollars pr. deltager for en PSI – anonym scan  

10 stk. scan – 75 dollars 
20 stk. scan – 150 dollars 
50 stk. scan – 375 dollars 
100 stk. scan – 750 dollars 

PSI – ikke-anonym scan 

13,50 dollars pr. deltager for en PSI – ikke-anonym scan 

10 stk. scan =  135 dollars 
20 stk. scan =  270 dollars  
50 stk. scan = 675 dollars 
100 stk. scan = 1.359 dollars 

Ønsker du en abonnementsaftale eller et andet antal, så kontakt venligst Seminarer.dk: 66159043 eller skriv til [email protected]. 

Hvad er "Fearless Organization Scan"?

"Fearless Organization Scan" er et diagnostisk værktøj designet til at måle og forbedre den psykologiske tryghed i organisationer. "Fearless Organization Scan" er udviklet af Amy C. Edmondson, en førende ekspert inden for psykologisk tryghed. Værktøjet kan hjælpe virksomheder og deres ledelsesteams med at identificere områder, hvor psykologisk tryghed kan styrkes, så medarbejderne kan føle sig trygge ved at tage interpersonelle risici, dele idéer og lære af fejl.

Scan'en består af en online-undersøgelse, der evaluerer forskellige dimensioner af psykologisk tryghed, herunder kommunikation, tillid og støtte, samt teamets evne til at tage kritiske beslutninger. Resultaterne af undersøgelsen præsenteres i en detaljeret rapport, der identificerer styrker og svagheder og giver anbefalinger til at forbedre den psykologiske tryghed på arbejdspladsen.

Ved at bruge "Fearless Organization Scan" kan organisationer opbygge et mere innovativt, engageret og produktivt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere føler sig værdsat og motiveret til at bidrage med deres fulde potentiale.