Udtalelser fra kursister - Seminarer

Udtalelser fra kursister

Vi har gennem mere end 20 år videreuddannet fagprofesionelle i Danmark på både det offentlige og private område. Vi har på denne side samlet nogle af de udtalelser, som vi har modtaget gennem tiden, som vi er specielt stolte af.

Ann Pia Brunbjerg, afdelingsleder på Kilden, om Certificeret uddannelse i belastningspsykologi og forebyggelse:

”Desuden oplevede jeg uddannelsen som meget praksisnær. De to undervisere, Rikke Høgsted og Rikke Sørensen, gjorde teorien spiselig på en rigtig god måde, og de sørgede for, at man hele tiden havde sig selv og sit arbejde med i det, så det ikke bare var tavleundervisning og ren teori.”

”Rikke og Rikke har virkelig formået at sætte spot på og fået fortalt noget om, hvordan tingene udspiller sig i virkeligheden, og hvad det er, man skal have fokus på i den almindelige hverdag.”

”Uddannelsen har virkelig gjort, at jeg tænker meget anderledes og får spurgt ind til mine kollegaer på en anden måde – og man kan se, de lyser helt op. Jeg har spurgt ind til dem før, men jeg har fået en anden viden om, hvordan jeg gør det (…)”

”Jeg har efterhånden været på mange uddannelser, men det her er nok den bedste, jeg har været på!”

Læs flere udtalelser fra Ann Pia Brunbjerg her.

Janne Vagn Nielsen, selvstændig, om Bliv certificeret sorgvejleder:

”Jeg kunne mærke, at det var det eneste rigtige for mig at få den uddannelse!”

”(…) et meget, meget fagligt højt niveau – nogle meget tunge kræfter inden for sorgforskning og sorgbearbejdning – det gjorde… jamen, de 10 dage var bare nogle dage, som betød rigtig meget for mig.”

”Man kan give noget af sig selv, når man står med et menneske i sorg, men hvis man ikke har teorierne bag sorgen, så kommer man måske til at give noget forkert. Med uddannelsen fik jeg, og vi, de teorier.”

”Før havde jeg mig selv – mine erfaringer – men uddannelsen har givet mig et fundament for at tale med klienterne på en anden måde. Det har givet mig et fundament til at guide mennesker videre til noget andet.”

Læs mere om Janne Vagn Nielsens oplevelse med uddannelsen her.

Ann Naldal, Hospicesygeplejerske om Bliv certificeret sorgvejleder:

”Jeg synes generelt, at der var et fint, højt fagligt niveau. Underviserne var meget engagerede, og de havde alle sammen nogle helt klare budskaber, de kom med, som man kunne tage med sig hjem.”

”En af de ting, der er spændende ved den her uddannelse, er, at man kommer ud og møder mennesker fra andre faggrupper i stedet for, at man kun er en del af sin egen faggruppe. Man får rigtig mange nye perspektiver.”

”Jeg kan varmt anbefale uddannelsen. Jeg synes, den er praksisnær, alsidig og retningsgivende. Jeg synes, man bliver klædt rigtig godt på til at turde være sammen med den sørgende. Der er en god balance i uddannelsen imellem teori og praksis, og så synes jeg, den er vedkommende for rigtig mange forskellige faggrupper. Jeg synes, det har været fantastisk!”.

I denne artikel kan du læse mere om Ann Naldals oplevelse med uddannelsen.

 

Find dit næste kursus eller uddannelse hos Seminarer.dk

Vi ønsker hele tiden at være aktuelle med de nyeste kurser og uddannelser. Derfor planlægger vi sjældent længere frem end 12 måneder. Se, hvad vi har på gaden netop nu!