E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Konsulentydelser

Konsulentydelser

Ud over at arrangere kurser, konferencer og efteruddannelse, tilbyder vi konsulentbistand til din arbejdsplads, herunder juridisk rådgivning til børn- & ungeområdet. Seminarer.dk tilbyder bl.a.:

Proceskonsulentarbejde

Vi kan hjælpe med uvildig, professionel facilitering af proces- og implementeringsforløb fra længerevarende forløb til facilitering af tema- og udviklingsdage. Derved kommer I effektivt og målrettet gennem jeres processer. Vi kan også bistå med udvikling og lokal tilpasning af jeres proces- og udviklingsforløb og tilrettelæggelse af implementeringsopgaver. Herefter vælger I, om vi skal stå for implementeringen, eller I selv påtager jer dette.

Rådgivning og støtte i.f.m. projekt- og puljeansøgning

Vi råder over faglig, herunder juridisk kompetence, som kan hjælpe jer med at udarbejde fx. puljeansøgninger til ønskede eller påtænkte projekter.

Rådgivning omkring strategisk kompetenceudvikling

Vi kan stille erfaringer til rådighed, som kan hjælpe med udarbejdelse af strategiske og operationelle kompetenceudviklingsplaner for jeres personale, så investeringer og indsatser fører til et velovervejet samlet kompetenceløft for jeres område.

Ledelsesrådgivning

Vi tilbyder selvstændig ledelsesrådgivning om bl.a. uddannelsesplanlægning og kompetenceafdækning.

Juridisk konsulent, undervisning og supervision på børn- & ungeområdet

Vi råder over en af landets fremmeste og mest erfarne børne-jurister og kan tilbyde undervisning, sagsstøtte, supervision og fx. udarbejdelse af responsa i børnesager på højt fagligt niveau med afsæt i et solidt fundament fra praksis.

Tøv ikke med at kontakte os

Dette er et overblik over, hvad Seminarer.dk kan hjælpe jeres arbejdsplads med og er ikke udtømmende. Så tøv ikke med at ringe til chefkonsulent Anne-Katrine Mølgaard på telefon 66159043 (mobil 21499648) og få en uforpligtende snak om jeres ønsker, muligheder og behov. Du kan også maile til hende på anne-katrine@seminarer.dk.


Du kan læse mere om Seminarer.dk’s konsulenter og konsulentydelser her:

Hvem er vi?

Vores kunder

Kontakt

Målrettet kompetenceudvikling

Gå til top