Konsulentydelser - Seminarer
Cover_1920x600px_2
Konsulentydelser

Målrettet kompetenceudvikling

Seminarer.dk tilbyder professionel rådgivning omkring tilrettelæggelse, udvikling og afholdelse af målrettede kompetenceudviklingsforløb samt implementering af ny viden og metoder i institutioner, kommuner og regioner.

Få det optimale ud af jeres næste kompetenceudviklingsforløb...

Kompetenceudvikling er en proces, der handler om langt mere end undervisning i nyeste forskning og evidensbaserede metoder.

I Seminarer.dk har vi specialiseret os i at rådgive kommuner og institutioner om det at arbejde strategisk med kompetenceudvikling. Vi har et stort katalog med effektfulde praksisnære redskaber til arbejdet før, under og efter kompetenceudviklingsforløb, der styrker motivation og ejerskab.

Vi rådgiver omkring systematisk opfølgning, og om hvordan I kan opbygge organisatoriske rammer, der fremmer omsætning af den nye viden til handling i praksis. Derudover bidrager vi gerne til udarbejdelsen af en implementeringsplan, der understøtter jeres forankring af den nye viden og færdigheder i hele organisationen.
Kom godt fra start - ring til vores konsulenter på 66 15 90 43 og få sparring på jeres konkrete udviklingsprojekter.
Tillidsfuld kontakt

Rekvirering skaber fælles tilgang i organisationen til gavn for borgerne...

Alle medarbejdere i Socialpsykiatrisk Center i Vejen Kommune har været på et seks dages uddannelse i systemisk og narrativ terapi, og det giver noget andet, end hvis medarbejderne havde været på individuelle kurser, mener deres leder:

“Det giver en fælleshed i tilgangen og indsatsen. Og medarbejderne er glade for at være på kursus sammen, det skaber en god uddannelseskultur i afdelingen", fortæller Charline Amdisen Bossen. Ud over at medarbejderne bliver dygtigere, er der også en gevinst for arbejdsmiljøet. Medarbejderne får et kendskab til hinandens måder at arbejde på. Det er med til at skabe en organisatorisk sammenhængskraft", siger Charline Amdisen Bossen. "I sidste ende profiterer borgerne også af både den fælles tilgang og medarbejdere, der trives", mener hun.
54e4d1444b54af14ea89837cc3202a7f1039dbe05b50764176_1920

Tættere på med regionale uddannelser...

I Seminarer.dk oplever vi en øget efterspørgsel fra mindre institutioner og afdelinger, som ønsker at rekvirere et kursus eller uddannelse, men som ikke har de ca. 15 medarbejdere, det kræver, hvis det skal kunne betale sig økonomisk set. Vi er derfor begyndt at udbyde uddannelser regionalt i samarbejde med de institutioner og afdelinger, der henvender sig.

Når vi modtager en henvendelse, booker vi underviser og velegnede lokaler i den region, som institutionen eller afdelingen tilhører, og kontakter dernæst lignende institutioner i området. Derved øger vi chancerne for, at der kan skaffes deltagere nok til, at vi kan afholde den ønskede uddannelse regionalt.

Har din arbejdsplads mindre end 15 medarbejdere men er interesseret i at rekvirere en af vores uddannelser, så kontakt vores konsulentafdeling allerede i dag på 66159043 og hør om muligheden for at etablere et regionalt hold i jeres region.
TXTIMAGE_1100x600px_7

Skræddersyede forløb...

Ønsker I et skræddersyet forløb hjem til jeres organisation?

I Seminarer.dk har vi et netværk af mere end 400 nationale og internationale eksperter og undervisere, og vores konsulenter sidder altid klar ved telefonen til at rådgive og sparre med jer omkring tilrettelæggelse og udvikling af forløb, der matcher netop jeres behov... - og vi kommer altid gerne ud til et formøde.

cover

Konsulentafdelingen

Anne-Katrine_FARVE_NY
Klik for at se
Tina_FARVE
Klik for at se
Christina-gra-web
Klik for at se
Marianne_FARVE
Klik for at se
Anne-Katrine_FARVE_NY
Anne-Katrine L. Mølgaard
Udviklingsdirektør og Partner
Ønsker du at få indsigt og redskaber til at arbejde mere strategisk med jeres kompetenceudvikling? Kontakt Anne-Katrine L. Mølgaard: Tlf.: 2149 9648 eller send en mail til: [email protected]
Tina_FARVE
Tina Lynge
Projektkoordinator
Ønsker du at hjemkøbe et kursus eller en uddannelse til jeres arbejdsplads? Kontakt Tina Lynge på: 2497 3536 eller send en mail til: [email protected]
Christina-gra-web
Christina Berner
Specialkonsulent
Ønsker du, at Seminarer.dk skræddersyer et kursus eller en uddannelse til netop jeres afdeling eller organisation? Kontakt Christina Berner på: Tlf.: 5136 8797 eller send en mail til: [email protected]
Marianne_FARVE
Marianne Krøl Wollbrecht
Konsulent
Ønsker du at rekvirere et kursus fra Socialstyrelsens Børnekatalog? Kontakt Marianne på tlf.: 5182 7750 eller send en mail til: [email protected]

Kontakt

Seminarer.dk A/S
Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
[email protected]

Vores telefontider er:
Mandag - torsdag: 8.30 - 15.30
Fredag: 8.30 - 13.00

CVR 29621896
seminarer.dk