Masterclass ved Amy C. Edmondson i psykologisk tryghed - Seminarer
Amy C. Edmondson
Information

Vælg venligst hold herunder:

Mulig rabat

Loyalitetsrabat (op til 10 %)
Maillisterabat (op til 10 %)
Prisekskl. moms
4.995 DKK
Psykologi og psykiatri
Kursus

Masterclass ved Amy C. Edmondson i psykologisk tryghed

Unik 1-dags masterclass med Harvard-professor Amy Edmondson og bestsellerforfatter Christian Ørsted i Danmark. 

Oplev Amy C. Edmondson, en af verdens førende og mest toneangivende ledelsestænkere. Deltag i unik masterclass i april 2022, hvor Edmondson stiller skarpt på psykologisk tryghed, og ledelsesrådgiver Christian Ørsted bl.a. bidrager med redskaber til implementering af psykologisk tryghed i din organisation.

Tilmeld din organisation og sæt et stort kryds i kalenderen allerede i dag. Er kompetencemidlerne for 2021 opbrugt, så kontakt os og så finder vi en løsning. Læs mere om dagen under Informationsboksen.

Kæmpe scoop! Amy C. Edmondson kommer til Danmark i april 2022

Som noget helt unikt kan du nu opleve Amy C. Edmondson i Danmark!

Når det handler om, hvordan organisationer får skabt en tryg kultur, der sikrer trivsel og gode resultater, er hun den helt rette at lytte til. I 2019 blev hun rangeret som nr. 3 på Thinkers50’s liste over de mest indflydelsesrige ledelsestænkere i verden, og det skyldes især hendes pionerarbejde inden for psykologisk tryghed. I 2018 udgav hun bogen “The Fearless Organization” om psykologisk tryghed, og bogen er i dag oversat til 11 sprog, bl.a. dansk (”Den frygtløse organisation”, 2020). Bogen har sikret hende Thinkers50’s “Breakthrough Idea Award”.

Masterclass med professor Amy C. Edmondson – i et stærkt samspil med Christian Ørsted

Det er derfor en kæmpe fornøjelse, at vi til foråret 2022 kan byde Amy C. Edmondson velkommen i Danmark i forbindelse med denne masterclass om psykologisk tryghed.

Foruden at være anerkendt som en af verdens førende ledelsestænkere, er hun også Novartis Professor for Leadership and Management ved Harvard Business School.

På hendes imponerende CV står desuden, at hun er ph.d. i organisatorisk adfærd, og at hun har forsket i psykologisk tryghed i mere end 20 år. Kort fortalt er psykologisk tryghed den væsentligste ressource for, at vi kan håndtere fejl, være innovative og samarbejde og er ganske enkelt troen på, at vi som enkeltpersoner ikke bliver straffet eller ydmyget, hvis vi taler om fejl, tvivl, spørgsmål, uenigheder eller ideer.

På masterclassen kommer du også i fagligt selskab med ledelsesrådgiver og bestsellerforfatter, Christian Ørsted, som er fagredaktør på “Den frygtløse organisation”, den danske udgave af Amy C. Edmondsons prisvindende bog. Herudover er han den første dansker, der har opnået titlen som The Fearless Organization Certified Practitioner (FCP).

Christian Ørsted har arbejdet med psykologisk tryghed siden 2014 og har hjulpet en lang række danske virksomheder, offentlige myndigheder etc. med at få implementeret psykologisk tryghed. Det er bl.a. denne store erfaring, han trækker på i løbet af masterclassen, når han bidrager med konkrete redskaber til, hvordan du og dine kollegaer får implementeret psykologisk tryghed i jeres organisation. 

I løbet af masterclassen stiller Amy C. Edmondson og Christian Ørsted bl.a. skarpt på følgende: 

  • Hvorfor overhovedet arbejde med psykologisk tryghed? Herunder fokus på, hvordan psykologisk tryghed skaber hurtigere innovation, bedre resultater samt øget trivsel og mere kvalificeret samarbejde – også på tværs af fagligheder, afdelinger eller forvaltninger
  • Hvorfor overvurderer vi ofte graden af psykologisk tryghed i vores organisationer – og hvad gør vi ved det? Herunder et fokus på, om vi har tilstrækkelig af psykologisk tryghed til at kunne løse de ofte komplekse og modstridende opgaver
  • Hvordan måler vi ”temperaturen” på psykologisk tryghed? Hvilke 4 faktorer kan vi måle på – og hvordan gøres det i praksis? Og hvorfor kan psykologisk tryghed ikke altid aflæses i trivselsmålinger?
  • Hvad er psykologisk tryghed ikke? Vi har brug for både tryghed, sikkerhed, trivsel og tillid. Men hvad er forskellen? Og hvorfor er psykologisk tryghed f.eks. ikke bare et nyt ord for tillid?
  • Hvordan skaber vi en åben kultur – og taler om det, vi ellers ikke taler om? Og hvordan sikrer vi, at det bliver et fælles ansvar?
  • Hvordan kommer vi i gang? Begynderfejl og stærke skridt

Yderligere info om dagen følger.

Målgruppe:  
Masterclassen er målrettet topledere, chefer, mellemledere, ressourcepersoner, konsulenter og (organisations)psykologer i den offentlige sektor og i erhvervslivet samt andre med interesse for emnet.

Bemærk: Hvis det bliver nødvendigt pga. corona, bliver masterclassen afholdt virtuelt. 

Dagens undervisere

Amy Edmondson underviserbillede
Amy C. Edmondson
Novartis Professor for Leadership and Management ved Harvard Business School
Amy C. Edmondson er af Thinkers50 udpeget som en af verdens førende og mest toneangivende ledelsestænkere. Hun forsker i psykologisk tryghed, som er en afgørende faktor for trivsel, godt teamsamarbejde og innovation. Desuden har hun i sin forskning fokus på teaming og organisatorisk læring. Hun er bl.a. forfatter til bøgerne ”Teaming” (2012), ”Teaming to Innovate” (2016) og ”The Fearless Organization” (2018, på dansk i 2020 - "Den frygtløse organisation"), ligesom hun har udgivet mere end 75 artikler, bl.a. i Harvard Business Review, Academy of Management Journal og Administrative Science Quaterly. Amy C. Edmondson er desuden populær TED-talker.
Christian Orsted
Christian Ørsted
cand.merc., ledelsesrådgiver og forfatter til bestsellerne ”Livsfarlig ledelse” og ”Fatale forandringer”
Christian Ørsted er ekstern lektor på CBS og fast klummeskribent på Berlingske Business. Desuden er han fagredaktør på den danske udgave af Amy Edmondsons seneste bog ”Den frygtløse organisation”.

Han holder foredrag og workshops om ledelse, arbejdsmiljø og organisationsudvikling og har rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder, bl.a. Novo Nordisk, A.P. Møller – Mærsk, LEGO, Microsoft, Coca-Cola, Røde Kors samt ministerier, styrelser og kommuner.

TID & STED:
Vælg mellem:
Den 26. april 2022 i København
Den 27. april 2022 i Herning

Undervisning fra kl. 09.30 - 16.00

Endelig lokation vil blive meldt ud snarest.

Sprog:
Amy Edmondson underviser på engelsk, mens Christian Ørsted vil undervise på dansk. Tolkning er ikke en mulighed.
PRIS
Pris for deltagelse er kr. 4.995, - ekskl. moms.  Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum. 

Mulig rabat:
Maillisterabat (10 %): Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10 % i rabat allerede ved første tilmelding. Vær opmærksom på, at rabatten er personlig. Så hvis du vil tilmelde flere deltagere, så skal alle være skrevet op til nyhedsbrevet for at få rabat.

Loyalitetsrabat (op til 10 %): Allerede efter 1 deltagelse kan din arbejdsplads få rabat. Læs mere her

Skal hele arbejdspladsen med?
Ved 5 eller flere deltagere fra samme sted, er I velkomne til at kontakte os på 6615 9043 for mulig rabat.