Når kost og livsstilsændring ændrer liv - Seminarer
400x292px_Når-kost-og-livsstilsændringer-ændrer-liv

Når kost og livsstilsændring ændrer liv

Når kost og livsstilsændring ændrer liv - Øg livskvaliteten hos borgere med kroniske lidelser. En temadag med Umahro Cadogan og Pia Norup. Læs mere her.
Når kost og livsstilsændring ændrer liv – Øg livskvaliteten hos borgere med kroniske lidelser.

Temadag med Umahro Cadogan og Pia Norup

Borgere med kroniske lidelser har det tilfælles, at de brændende ønsker at mindske deres lidelse, så de igen kan passe deres arbejde, skole, eller genskabe balance mellem familie og arbejde, uden at lidelsen er et altoverskyggende element i deres hverdag. Når vi behandler kroniske lidelser er mulighederne for behandling mange. Nogle henviser til medicin, mindfulness eller ro og hvile. Men der er også en anden løsning… Vi ved, at kroppen påvirkes positivt af sund kost og motion – og effekten af dette kan have en helende effekt på nogle fysiske og psykiske lidelser.

Men kan livsstilsomlægning gøre dine borgere raske? Det har vores to eksperter, kendt fra TV2’s programserie “Kan man spise sig rask”, svaret på – for med den rette viden og redskaber kan du opnå en effekt gennem kost- og livsstilsvaner. Du vil kunne se resultater som, at smerterne eller symptomerne mindskes, og i nogle forløb vil borgerne kunne spise sig helt symptomfrie.

Kan du gøre noget?

– Det kan du! I dit arbejde med borgere, om det er som sagsbehandler, kost- eller sundhedsvejleder eller som pædagogisk støtteperson til borgere med en fysisk eller psykisk lidelse, så kan du gøre en forskel. På denne temadag får du viden om, hvordan du kommer igang med at arbejde med livsstilsændringer hos borgerne. Du får indsigt i forskellige sygdomskategorier, og hvordan man arbejder med kosten ift. disse samt helt konkrete redskaber til at arbejde med motivation af borgere, som ønsker at lindre deres lidelser gennem kosten.

Indhold

På dagen giver læge og sundhedsrådgiver Pia Norup og ernærings- og sundhedsekspert Umahro Cadogan dig konkret viden om livsstilssygdomme, viden om forskellen mellem sundhed og sygdom og viden om, hvordan du arbejder med at motivere, engagere og inspirere dine borgere til at lave de ændringer, der skal til for at opnå resultater. De to eksperter introducerer dig til “Functional medicine”, som tager udgangspunkt i diagnosen, men som også forholder sig til det hele menneske, og finder frem til de muligheder, at du kan benytte for at tilpasse kost og livsstilsændringer.  

Udbytte

På dagen får du:

Dagens undervisere:

Umahro Cadogan

Umahro Cadogan, ernærings- og sundhedsekspert med speciale i biokemi og adjunct professor i ernæring og Functional Medicine, University of Western States, Oregon USA. Umahro Cadogan har undervist og/eller eksamineret en stor del af de danske kostvejledere og ernæringsterapeuter. Han er konsulent for amerikanske ‘The Institute For Functional Medicine’, som arbejder for at skabe et sundhedsvæsen med patienten i centrum, og de har på den baggrund skabt nogle bemærkelsesværdige resultater.

Pia Norup

Pia Norup, læge og sundhedsrådgiver. Siden 2006 har hun fokuseret på sundhed og forebyggelse og lavede over de følgende år et meget stort antal lægelige helbredsundersøgelser. Siden 2009 har Pia Norup været selvstændig og udviklet personlige sundhedsprogrammer, og på baggrund af den lægelige helbredsundersøgelse skræddersyer hun individuelle kost- og træningsplaner til optimering af sundhed og reduktion af sygdomsrisiko. Hun er forfatter til bogen “Testosteron – Mand, krop og performance” (2015) Derudover er hun i gang med at videreuddanne sig inden for Functional Medicine. 

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 20% ekstra.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen