”Den frygtløse organisation” af Amy Edmondson – en essentiel ledelsesbog - Seminarer
Alle nyheder
Artikkel

”Den frygtløse organisation” af Amy Edmondson – en essentiel ledelsesbog

Der er mange interessante ledelsesbøger at finde på de fysiske og virtuelle boghylder. Én af de mest inspirerende er fra 2018 og hedder "Den frygtløse organisation". Til april 2022 kan du opleve forfatteren bag, Harvard-professor Amy Edmondson, i en enestående masterclass om psykologisk tryghed.

Amy Bog
Hvis du vil læse om psykologisk tryghed – også kendt som psykologisk sikkerhed – er der i hvert fald én bog, som bør være på din læseliste: ”Den frygtløse organisation”.

Bogen udkom i 2018 i USA under originaltitlen, ”The Fearless Organization”, og er skrevet af Harvard-professor, Amy Edmondson, som er kåret som en af verdens mest indflydelsesrige ledelsestænkere.

Med ”Den frygtløse organisation” får ledere og teams en praksisnær guide i at skabe psykologisk tryghed, som styrker samarbejdet, trivslen, innovationen og resultaterne. Bogen er baseret på Amy Edmondsons mere end 20 års forskning i feltet, og den bidrager både med eksempler fra kendte organisationer og nye redskaber til ledere.

I 2019 modtog Amy Edmondson bl.a. Thinkers50’s ”Breakthrough Idea Award” for bogen, ligesom en af verdens største bogmesser, Sharjah International Book Fair, udråbte den til at være en af de bedste internationale fagbøger i 2019.

Da ”Den frygtløse organisation” udkom på dansk i 2020, gik det absolut heller ikke ubemærket hen.

InsideBusiness gav den f.eks. 6 ud af 6 mulige stjerner i deres anmeldelse og kaldte den ”et mustread”, ligesom de bl.a. også skrev:

”Bogen er et sandt overflødighedshorn af forskning, cases og praktiske værktøjer til ledere, der ønsker at skabe værdi ved at indrette og udvikle organisationer på en ny og bedre måde.”

Hos Jyllands-Posten var begejstringen også stor for ”Den frygtløse organisation”. Her fik bogen ligeledes topkarakterer med på vejen og blev kaldt ”årets uundværlige ledelsesbog.

Hos Folkeskolen.dk var der også ros at hente til Amy Edmondsons værk, da det i deres anmeldelse bl.a. lød:

Bogen er velskrevet og ditto struktureret med en kort og klar opsamling af pointer til sidst i hvert kapitel (…) Den er grundig (…) Bogen skriver sig ind i tidens interessante ledelsesbøger med fokus på mod i ledelse, lydhør ledelse og også sårbar ledelse.”

Oplev Amy Edmondson i Danmark i 2022

Gå ikke glip af den enestående chance for at opleve forfatteren til ”Den frygtløse organisation”, Amy Edmondson. I april 2022 gæster hun Danmark i forbindelse med en helt unik masterclass om psykologisk tryghed sammen med ledelsesrådgiver og bestsellerforfatter, Christian Ørsted.

Masterclassen afholdes i København og Herning, og allerede nu kan du sikre dig en plads på den ekstraordinære masterclass, hvor du opnår viden om og redskaber til at arbejde med at skabe psykologisk sikkerhed i din organisation og dermed opnå større trivsel samt bedre præstationer.