”Den frygtløse organisation” af Amy Edmondson – en essentiel ledelsesbog
Alle nyheder
Artikel

”Den frygtløse organisation” af Amy Edmondson – en essentiel ledelsesbog

Der er mange interessante ledelsesbøger at finde på de fysiske og virtuelle boghylder. Én af de mest inspirerende er "Den frygtløse organisation" fra Harvard professor Amy Edmondson. I april 2022 stod hun på scenen i en enestående masterclass om psykologisk tryghed.

Den-frygtløse-organisation

Den frygtløse organisation – Dit første stop på vejen mod øget psykologisk tryghed

Hvis du vil læse om psykologisk tryghed – også kendt som psykologisk sikkerhed – er der i hvert fald én bog, som bør være på din læseliste: ”Den frygtløse organisation”.

Bogen udkom i 2018 i USA under originaltitlen, ”The Fearless Organization”, og er skrevet af Harvard-professor Amy Edmondson, som i 2021 blev kåret som verdens mest indflydelsesrige ledelsestænker.

Med ”Den frygtløse organisation” får ledere og teams en praksisnær guide i at skabe psykologisk tryghed, som styrker samarbejdet, trivslen, innovationen og resultaterne. Bogen er baseret på Amy Edmondsons mere end 20 års forskning i feltet, og den bidrager både med eksempler fra kendte organisationer og nye redskaber til ledere.

I 2019 modtog Amy Edmondson bl.a. Thinkers50’s Breakthrough Idea Award for bogen, ligesom en af verdens største bogmesser, Sharjah International Book Fair, udråbte den til at være en af de bedste internationale fagbøger i 2019.

Anmeldelser af Den frygtløse organisation

Da ”Den frygtløse organisation” udkom på dansk i 2020, gik det absolut heller ikke ubemærket hen.

InsideBusiness gav den f.eks. 6 ud af 6 mulige stjerner i deres anmeldelse og kaldte den ”et mustread”, ligesom de bl.a. også skrev:

”Bogen er et sandt overflødighedshorn af forskning, cases og praktiske værktøjer til ledere, der ønsker at skabe værdi ved at indrette og udvikle organisationer på en ny og bedre måde.”

Hos Jyllands-Posten var begejstringen også stor for ”Den frygtløse organisation”. Her fik bogen ligeledes topkarakterer med på vejen og blev kaldt ”årets uundværlige ledelsesbog.

Hos Folkeskolen.dk var der også ros at hente til Amy Edmondsons værk, da det i deres anmeldelse bl.a. lød:

Bogen er velskrevet og ditto struktureret med en kort og klar opsamling af pointer til sidst i hvert kapitel (…) Den er grundig (…) Bogen skriver sig ind i tidens interessante ledelsesbøger med fokus på mod i ledelse, lydhør ledelse og også sårbar ledelse.”

Arbejd med psykologisk tryghed i din organisation

I april 2022 afholdte vi en stor masterclass om psykologisk tryghed i Oslo, København og Herning med Amy Edmondson som hovednavn. På scenen var også ledelsesrådgiver og bestsellerforfatter Christian Ørsted, som har arbejdet med psykologisk tryghed siden 2014.

Selvom masterclassen er afholdt, er det stadig muligt at lære mere om psykologisk tryghed ved at deltage på uddannelsen til certificeret practitioner i psykologisk tryghed.  Uddannelsen er kvalitetssikret af Amy Edmondson, og i spidsen for uddannelsen står Christian Ørsted.

Vil du læse endnu mere om Psykologisk tryghed?

Læs om hvad, hvorfor og hvordan i vores artikel: Hvad er psykologisk tryghed, og hvorfor er den vigtig?

Relevante arrangementer

Psykologisk tryghed: Bliv certificeret Practitioner med The Fearless Organization Scan
Uddannelse

Psykologisk tryghed: Bliv certificeret Practitioner med The Fearless Organization Scan

Jylland & Sjælland

Bliv certificeret i værktøjet The Fearless Organization Scan, så du kan være med til at styrke den psykologiske tryghed i din organisation og derigennem skabe bedre resultater, mere læring og større jobtilfredshed.

Dine undervisere på forløbet er Christian Ørsted, dansk ekspert i psykologisk tryghed, samt Sarah Møller Lundberg, som har bred erfaring med at styrke kommunikationskompetencer, der løfter den psykologiske tryghed.

Seminarer.dk er partner med “The Fearless Organization Scan” og er den eneste danske udbyder af forløbet.

Nye hold i efteråret 2024 – tilmeld dig her på siden. 

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
Fearless organization scan
Scans

Fearless organization scan

Fyn, Jylland & Sjælland

Til dig, der er certificeret practitioner i psykologisk tryghed. På siden her kan du købe scans til at måle psykologisk tryghed. Ved køb skal du blot skrive dit eget navn i kurven ved “Indtast deltager.”. Når dit køb er godkendt fra Seminarer.dk, kan du finde dine scans via din Fearless Organization-profil.

Pris pr. deltager

OBS! Prisen omregnes til DKK i forhold til gældende valutakurs. Vælg én eller flere pakker i Informationsboksen og se aktuelle pris. 

PSI – anonym scan 

7,50 dollars pr. deltager for en PSI – anonym scan  

10 stk. scan – 75 dollars  20 stk. scan – 150 dollars  50 stk. scan – 375 dollars  100 stk. scan – 750 dollars 

PSI – ikke-anonym scan 

13,50 dollars pr. deltager for en PSI – ikke-anonym scan 

10 stk. scan =  135 dollars  20 stk. scan =  270 dollars   50 stk. scan = 675 dollars  100 stk. scan = 1.359 dollars 

Ønsker du en abonnementsaftale eller et andet antal, så kontakt venligst Seminarer.dk: 66159043 eller skriv til [email protected]. 

Læs mere
Masterclass ved Amy C. Edmondson i psykologisk tryghed
Masterclass

Masterclass ved Amy C. Edmondson i psykologisk tryghed

Jylland & Sjælland

Masterclassen er afholdt med over 1.100 glade deltagere!

Vil du vide endnu mere om Psykologisk Tryghed, så se nærmere på “Certificeret practitioner i psykologisk tryghed“. Det er en ny uddannelse om psykologisk tryghed. Den er kvalitetssikret af Amy Edmondson, og du bliver undervist af Christian Ørsted.

Du bliver bl.a. certificeret i værktøjet “The Fearless Organization Scan”.

 

Unik 1-dags masterclass med Harvard-professor Amy Edmondson og bestsellerforfatter Christian Ørsted i Danmark og Norge. Journalist og tv-vært, Cecilie Beck, er konferencier. Finn det norske arrangementet her.

Oplev Amy C. Edmondson, en af verdens førende og mest toneangivende ledelsestænkere. Deltag i unik masterclass i april 2022, hvor Edmondson stiller skarpt på psykologisk tryghed, og ledelsesrådgiver Christian Ørsted bl.a. bidrager med redskaber til implementering af psykologisk tryghed i din organisation.

Program for dagen: 

Program – Herning (PDF)

Program – København (PDF)

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere
Traumebevidst tilgang – skab øget tryghed og tillid i mødet med sårbare mennesker
Kursus

Traumebevidst tilgang – skab øget tryghed og tillid i mødet med sårbare mennesker

Jylland & Sjælland

Hvordan sikrer du et trygt og givende relationsarbejde med mennesker, der bærer på et traume? Her kommer den traumebevidste tilgang ind i billedet, og det er netop den, du lærer at anvende på dette kursus.

Det er psykolog Camilla Bechsgaard, der står ved det faglige ror, og hun giver dig:

Et afsæt til at undgå retraumatisering og til at møde borgeren med anerkendelse og forståelse Redskaber til at styrke dit professionelle nærvær og egne reaktioner i mødet med borgeren Viden om, hvordan du arbejder traumebevidst, så du kan genkende traumereaktioner En konkret tilgang til at skabe tillid og tryghed hos mennesker med traumer Kendskab til traumers effekt på individet

Vil du vide mere om kurset? Så læs med herunder.

 

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere