”Den frygtløse organisation” af Amy Edmondson – en essentiel ledelsesbog - Seminarer
Alle nyheder
Artikel

”Den frygtløse organisation” af Amy Edmondson – en essentiel ledelsesbog

Der er mange interessante ledelsesbøger at finde på de fysiske og virtuelle boghylder. Én af de mest inspirerende er fra 2018 og hedder "Den frygtløse organisation". Til april 2022 kan du opleve forfatteren bag, Harvard-professor Amy Edmondson, i en enestående masterclass om psykologisk tryghed.

Den-frygtløse-organisation
Hvis du vil læse om psykologisk tryghed – også kendt som psykologisk sikkerhed – er der i hvert fald én bog, som bør være på din læseliste: ”Den frygtløse organisation”.

Bogen udkom i 2018 i USA under originaltitlen, ”The Fearless Organization”, og er skrevet af Harvard-professor, Amy Edmondson, som er kåret som en af verdens mest indflydelsesrige ledelsestænkere.

Med ”Den frygtløse organisation” får ledere og teams en praksisnær guide i at skabe psykologisk tryghed, som styrker samarbejdet, trivslen, innovationen og resultaterne. Bogen er baseret på Amy Edmondsons mere end 20 års forskning i feltet, og den bidrager både med eksempler fra kendte organisationer og nye redskaber til ledere.

I 2019 modtog Amy Edmondson bl.a. Thinkers50’s ”Breakthrough Idea Award” for bogen, ligesom en af verdens største bogmesser, Sharjah International Book Fair, udråbte den til at være en af de bedste internationale fagbøger i 2019.

Da ”Den frygtløse organisation” udkom på dansk i 2020, gik det absolut heller ikke ubemærket hen.

InsideBusiness gav den f.eks. 6 ud af 6 mulige stjerner i deres anmeldelse og kaldte den ”et mustread”, ligesom de bl.a. også skrev:

”Bogen er et sandt overflødighedshorn af forskning, cases og praktiske værktøjer til ledere, der ønsker at skabe værdi ved at indrette og udvikle organisationer på en ny og bedre måde.”

Hos Jyllands-Posten var begejstringen også stor for ”Den frygtløse organisation”. Her fik bogen ligeledes topkarakterer med på vejen og blev kaldt ”årets uundværlige ledelsesbog.

Hos Folkeskolen.dk var der også ros at hente til Amy Edmondsons værk, da det i deres anmeldelse bl.a. lød:

Bogen er velskrevet og ditto struktureret med en kort og klar opsamling af pointer til sidst i hvert kapitel (…) Den er grundig (…) Bogen skriver sig ind i tidens interessante ledelsesbøger med fokus på mod i ledelse, lydhør ledelse og også sårbar ledelse.”

Oplev Amy Edmondson i Danmark i 2022

Gå ikke glip af den enestående chance for at opleve forfatteren til ”Den frygtløse organisation”, Amy Edmondson. I april 2022 gæster hun Danmark i forbindelse med en helt unik masterclass om psykologisk tryghed sammen med ledelsesrådgiver og bestsellerforfatter, Christian Ørsted.

Masterclassen afholdes i København og Herning, og allerede nu kan du sikre dig en plads på den ekstraordinære masterclass, hvor du opnår viden om og redskaber til at arbejde med at skabe psykologisk sikkerhed i din organisation og dermed opnå større trivsel samt bedre præstationer.

Relevante arrangementer

Masterclass ved Amy C. Edmondson i psykologisk tryghed
Masterclass

Masterclass ved Amy C. Edmondson i psykologisk tryghed

Jylland & Sjælland

Unik 1-dags masterclass med Harvard-professor Amy Edmondson og bestsellerforfatter Christian Ørsted i Danmark og Norge. Journalist og tv-vært, Cecilie Beck, er konferencier. Finn det norske arrangementet her.

Oplev Amy C. Edmondson, en af verdens førende og mest toneangivende ledelsestænkere. Deltag i unik masterclass i april 2022, hvor Edmondson stiller skarpt på psykologisk tryghed, og ledelsesrådgiver Christian Ørsted bl.a. bidrager med redskaber til implementering af psykologisk tryghed i din organisation.

Tilmeld din organisation og sæt et stort kryds i kalenderen allerede i dag. Er kompetencemidlerne for 2021 opbrugt, så kontakt os og så finder vi en løsning. Læs mere om dagen under Informationsboksen.

Læs mere
BBAUM: Urolig eller udadreagerende adfærd?
Kursus

BBAUM: Urolig eller udadreagerende adfærd?

Jylland & Sjælland

Tag med på denne kursusdag, der dykker ned i behandlingsmetoden BBAUM i såvel teori som praksis. Efter kurset er du klar til at anvende metoden i egen praksis og arbejde målrettet med at mindske adfærdsproblematikker og psykiske symptomer.

I løbet af kurset lærer du bl.a.:

om forskellige årsager til adfærdsproblematikker set fra et fysisk, fysiologisk, psykologisk/relationelt og eksistentielt perspektiv at analysere årsager til adfærdssymptomer med udgangspunkt i det enkelte menneske og personens levede liv om de relationelle og kommunikative faktorer, der typisk medfører konflikter at udføre behandlingsmetoden BBAUM og sammensætte behandlingen til det enkelte menneske om behandlingseffekten – og hvordan den måles
Læs mere
Skab ro i nervesystemet – med fokus på dit individuelle sansemønster og stimulation af vagusnerven
Kursus

Skab ro i nervesystemet – med fokus på dit individuelle sansemønster og stimulation af vagusnerven

Jylland & Sjælland

Nervesystemer i ubalance ”smitter” let hinanden. Når du arbejder med mennesker, bliver du derfor også påvirket af, hvordan de har det i deres nervesystem. På denne kursusdag får du viden om, hvordan du beroliger og skaber balance i dit autonome nervesystem, bl.a. gennem stimulering af vagusnerven. Dagen byder også på konkrete øvelser.

Kursets fokuspunkter er bl.a.:

Hvilken betydning de fysiologiske tilstande i det autonome nervesystem har for evnen til at kunne engagere sig i kommunikation og samspil og for modtagelighed for behandling, vejledning, rådgivning og læring Øget forståelse for andres individuelle sanseprofiler – og i særdeleshed for mennesker med sensoriske bearbejdningsforstyrrelser Vagusnervens funktion og dens betydning i nedregulering af det autonome nervesystem til indre ro og balance og til følelse af tryghed Hvordan du kan blive mere bevidst om dine indre fysiologiske tilstande. Du får eksempler på redskaber og strategier, du kan benytte dig af for at regulere dig selv forud for dit møde med barnet/eleven/klienten/borgeren mv.
Læs mere
Den ufortalte historie om cannabis
Kursus

Den ufortalte historie om cannabis

Jylland & Sjælland

Ifølge undersøgelser får 2 ud af 3 danske hashmisbrugere  – trods behandling – ikke nedbragt deres misbrug. I Sverige arbejder de ud fra HAP-metoden og lykkes i højere grad med at hjælpe borgere ud af misbruget. På dette kursus bliver du undervist af klinisk behandler, Christopher Schmitz, der som den eneste i Danmark uddanner danske behandlere i HAP-metoden. Han sørger bl.a. for, at du får:

Viden om, hvorfor ”state of the art”-behandling ikke virker (de ufortalte årsager) Et nyt perspektiv fra forskningen på, hvorfor vi ikke forbedrer os (særligt i misbrugsbehandling) Kendskab til, hvilke barrierer, der på begge sider af bordet, forhindrer bedre resultater i behandling Nøglen til at begynde på en ny rejse mod bedre resultater Indblik i strategien, der fremmer motivationen og afvikler hashmisbruget én gang for alle
Læs mere