John Zeuthen - specialpædagogiske kampteknikker - Seminarer
John Zeuthen – specialpædagogiske kampteknikker

John Zeuthen – specialpædagogiske kampteknikker

Oplever du, at du til tider er trængt godt og grundigt op i ringhjørnet? At det kan være en kamp at give borgeren en god og givende dag, fordi der ganske enkelt er færre hænder til at løfte opgaven? Og at det alt sammen risikerer at sætte sig som stress hos dine medarbejdere og ikke mindst dig selv? Så er der kun én ting at gøre. Og det er at opdatere dine specialpædagogiske kampteknikker sammen med – psykolog John Zeuthen.
Se vores nyeste arrangementer her.

John Zeuthen – Kampteknikker for mellemledere

Oplever du somme tider, at det kan være en særdeles hård kamp at få alle dagens udfordringer som mellemleder til at gå op i en højere enhed? At nye typer af borgere og beboere skal indpasses i vores oprindelige målgrupper, og at vi samtidig med færre hænder skal få flere borgere igennem en god og givende dag? Selvfølgelig uden at det på nogen måde går ud over personalegruppens arbejdskvalitet og motivation eller dig selv som mellemleder.

Med udgangspunkt i simple modeller, skarpe udsagn og praksisrelateret viden giver psykolog John Zeuthen dig værktøjer og redskaber til at give dagens specialpædagogiske udfordringer en ordentlig mavepuster. Kurset tager bl.a. fat på neuropædagogisk screening, stressresponssystemer hos personalegruppen, P-mødets muligheder og udfordringer samt borgerens individuelle ressource-/behovsstofskifte. Alt sammen input, der skærper dine kampteknikker og giver dig styringen tilbage over slagets gang.

Dagen er målrettet dig, der sidder som mellem-, afdelingsleder eller koordinator inden for handicap eller psykiatriområdet. Kurset fokuserer derfor udelukkende på de indre og ydre specialpædagogiske kampe, du som mellemleder må forholde dig til i fremtiden.

Dit udbytte

Underviseren John Zeuthen

John Zeuthen, cand.psych. og har arbejdet som psykologisk konsulent siden 1990. Han er specialiseret inden for specialpædagogisk og neuropædagogisk undervisning/ supervision/ træning både på normal-, handicap- og psykiatriområdet. John Zeuthen holder desuden kurser og foredrag for forældre med børn/unge med handicap eller psykiatriske lidelser.

Pris

Pris pr. deltager er kr. 2.640,-, der dækker materiale, morgenmad, frokost inkl. én vand og kaffe/te samt andre forfriskninger dagen igennem. Med nyhedsmail- og kollegarabat, jf. nedenfor, er pris pr. deltager kr. 2.112,-. Priserne er ekskl. moms

Der gives 10 % personlig rabat (før moms) til deltagere, som senest på tilmeldingstidspunktet har tilmeldt sig vores nyhedsmail på www.seminarer.dk. Der kan yderligere opnås 10 % rabat på den samlede pris ved samtidig tilmelding af tre eller flere deltagere fra samme arbejdssted