Forflytning med Per Halvor Lunde: Drop vanen - Tænk smart - Seminarer
Forflytning med Per Halvor Lunde: Drop vanen – Tænk smart

Forflytning med Per Halvor Lunde: Drop vanen – Tænk smart

På denne temadag sætter forflytningsekspert Per Halvor Lunde fokus på, hvad han mener forflytningens A-B-C bør indeholde - den grundlæggende viden, der er afgørende for, at vi kan nytænke vores hverdagsrutiner i forbindelse med forflytning.
Se vores nyeste arrangementer her.

Drop vanen – tænk smart
Værktøjer og viden til at nytænke forflytning

Vi har i samarbejde med Per Halvor Lunde udviklet denne temadag, som sætter fokus på, hvordan du som fagperson bliver bedre til at løse hverdagens udfordringer med forflytning af borgere, på en lettere, smartere og enklere måde.

Dagens udgangspunkt er, hvordan vi som dygtige plejere og terapeuter udvikler vores håndværk og finder de helt rette løsninger.

En af de primære årsager til at sætte fokus på forflytningsteknikker er, at vi får tilfredse og glade borgere. Men samtdig øger vi også arbejdsglæden og mindsker sygefraværet hos os selv.

Denne temadag sætter fokus på den gode forflytning, og hvordan vi nytænker forflytningen med de hjælpemidler, vi allerede kender. Du får bl.a.:

Læs mere om det spændende indhold her: Kursusbrochure: Forflytning med Per Halvor Lunde

om Per Halvor Lunde

Per Halvor Lunde, M.Ph., fysioterapeut har udviklet og formidler de mest udbredte forflytningsteknikker og har stort kendskab til hverdagsrehabilitering.
Per Halvor Lunde arbejder med borgere og personale, som har behov for hjælp eller assistance med forflytning.

Desuden er Per Halvor Lunde specialist i ergonomi og forebyggende arbejde.
Per Halvor Lunde har udgivet en række artikler samt udgivet bogen, “Forflytningskundskab – aktivering, hjælp og træning ved forflytning” fra 2011.

Derudover har han udviklet elektroniske undervisningsprogrammer og er medstifter af Forum For Forflytning – et nordisk forum, hvor fagfolk mødes for at stimulere arbejdet med forflytningskundskab.

Han arbejder desuden med at udvikle nye hjælpemidler.

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.529,- for kunder på vores mailliste og 2.810,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms.

Hvis din arbejdsplads har deltaget flere gange før inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 20% ekstra.

Rabatten er knyttet til jeres EAN-nummer (for arbejdspladser uden EAN-nummer: CVR-nummer). Gå ind på www.seminarer.dk under loyalitetsrabat, og se hvor stor rabat I kan opnå.