E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Aktuelle arrangementer / Arianne Struik – stabilisering af svært traumatiserede børn

 

Arianne Struik

Arianne Struik – stabilisering af svært traumatiserede børn

Vælg mellem:
Den 7. oktober 2019 – 8. oktober 2019 på Trinity Hotel & Konference Center, Fredericia med middag og overnatning

Den 9. oktober 2019 – 10. oktober 2019 på Hotel Lautrup Park, Ballerup med middag og overnatning

Alle dage med undervisning fra kl. 09.00-16.00. Bemærk undervisningen foregår på engelsk.

Tilmeld

Arianne Struik: Skab ro og tryghed gennem Sleeping Dogs-metoden. Få redskaber til at hjælpe udsatte børn med traumer

Seminarer.dk tilbyder en 2-dages workshop med psykolog og traume-ekspert Arianne Struik, som har udviklet den prisbelønnede metode “Don´t let sleeping dogs lie” – en stabiliseringsmetode for svært og kronisk traumatiserede børn.

Nogle børn er så traumatiseret, at de nægter at tale om, hvad der er sket. De dissocierer, kan ikke huske eller har måske ikke et sprog til at tale om det. Eller de kan ikke redegøre for hændelsen, fordi det er svært for hukommelsen at lagre så voldsomme traumer på en meningsfuld måde. Samtidig kan vi også være bange for at tale med barnet om traumet, da vi frygter at retraumatisere det – eller fordi vi oplever, at barnet bliver irritabel eller aggressivt, når traumet nævnes.   

I disse fastlåste situationer bliver traumet ikke bearbejdet. Vi “vækker ikke de sovende hunde” og det indebærer, at barnet bliver angstfyldt, er i konstant alarmberedskab, ensomt og ude af stand til at finde ro og lindring. Barnet kan ikke knytte sig til andre, og den manglende sikre tilknytning er ødelæggende for barnets fremtidige udvikling.

Der er her behov for en metode, der først og fremmest skaber ro og stabilitet. Arianne Struiks metode “Don’t let sleeping dogs lie” tilbyder en systematisk tilgang til at hjælpe svært traumatiserede børn hurtigst muligt. Metoden består af 6 stabiliseringsfaser, som gennemgås i en fast rækkefølge bestemt af, hvordan hjernen virker, og hvordan den påvirkes af stress. Det handler om at “vække de sovende hunde” – inden selve bearbejdningen eller behandlingen af traumet kan gå i gang.

Workshoppens indhold

På denne to-dages workshop gennemgår psykolog Arianne Struik hendes metode til stabilisering af traumatiserede børn. Hun konkretiserer og kommer med eksempler på, hvordan du analyserer og tilrettelægger den rette indsats – så barnet får mulighed for at rumme og bearbejde sit traume.   

Udbytte

Workshoppen giver en uddybende introduktion til Sleeping Dogs-metoden og de 6 stabiliseringsfaser. Du får blandt andet:

  • viden om traumers symptomer og konsekvenser. Hvordan påvirker traumer barnets hjerne og adfærd? Herunder eksempler på, hvordan det minder om – og adskiller sig fra – symptomer på ADHD, autisme, angst og depression
  • dybere kendskab til, hvordan du sørger for, at der er tilstrækkelig stabilitet og sikkerhed omkring barnet
  • viden om, hvordan du hjælper barnet til at få en bedre tilknytning, blandt andet med fokus på at aktivere barnets tilknytningssystem
  • redskaber til, hvordan du håndterer barnets loyalitetskonflikter og et evt. vanskeligt forældresamarbejde
  • konkrete bud på, hvordan du arbejder med at forbedre barnets følelsesmæssige regulering

Efter workshoppen er du i stand til at planlægge og udføre de 6 faser i metoden som en forberedelse til traumebehandling. Dagene veksler mellem teori, øvelser og gennemgang af praksisnære cases. Der bliver udleveret detaljeret materiale på engelsk og selve undervisningen foregår på letforståeligt engelsk, ligesom teorierne er forklaret i et enkelt sprog.

Dagens underviser

Arianne StruikArianne Struik er udviklingspsykolog, systemisk familie-terapeut og EMDR behandler, oprindeligt fra Holland men bosat i Australien. Arianne Struik har siden 1994 arbejdet på børnepsykiatriske klinikker og hospitaler. I 2008 udviklede Arianne Struik den prisbelønnede stabiliserings-metode til svært og kronisk traumatiserede børn kaldet “Don´t let sleeping dogs lie”. Metoden er siden blevet blevet mere og mere udbredt i Europa og Australien. Arianne Struik er en populær specialist, supervisor og underviser i traumer og dissociation.

Hun er desuden forfatter til bogen “Don´t let sleeping dogs lie”, som udkommer på dansk i efteråret 2019.

PRISER

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

Prisen er inklusiv bogen af Arianne Struik: “Treating Cronically Traumatized Chrildren – Dont let sleeping dogs lie!”

Find din pris her:

Se status for din arbejdsplads på www.seminarer.dk under loyalitetsrabat v.h.a. EAN- eller CVR-nummer, hvor du også kan se vores øvrige arrangementer og tilmelde dig vores nyhedsmail. Her kan du også læse gældende betalings- og afbestillingsregler.

DELTAGERBEVIS

Du får deltagerbevis på dagen.

Gå til top