E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Robuste skrøbelige ledere skaber bedre resultater

 

moderne offentlig ledelse

Robuste skrøbelige ledere skaber bedre resultater

DENNE DAG ER AFHOLDT!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, SÅ BLIVER DU BLANDT DE FØRSTE, DER FÅR BESKED, HVIS VI GENUDBYDER DETTE KURSUS.

På denne temadag præsenterer vi dig for to af de mest perspektivrige bud på, hvordan offentlig ledelse udvikler sig i de kommende år.

Nye veje i moderne offentlig ledelse – få hjælp til at navigere i en kompleks og foranderlig verden.

Offentlig ledelse er en kompleks størrelse. Stadigt færre ressourcer og højere produktivitetskrav har skabt flere medarbejdere, som i “robusthedens” navn risikerer at gå på kompromis med faglighed og samvittighed. Samtidig bliver der stillet spørgsmålstegn ved din rolle som leder fra flere sider. Både fra regeringens ledelseskommision men også fra den nye generation af offentligt ansatte – med respekt for deres krav om at blive “set” og udfordret. Hvordan kan du som leder håndtere en arbejdssituation, hvor dine interessenter bliver flere og flere og mere højrøstede og kontante i deres kritik?

Indhold:

Det er nemt at blive i tvivl om hvilken vej man skal gå, og man fristes til at mene, at offentlig ledelse står overfor en brydningstid, der ikke er set mage siden, New Public Management oversvømmede nationen for år tilbage. Derfor er der også et hidtil uset antal managementprogrammer, som bliver udviklet, videreudviklet og duplikeret.

På denne temadag præsenterer vi dig for to af de mest perspektivrige bud på, hvordan offentlig ledelse udvikler sig i de kommende år.

Ole Fogh Kirkeby fortæller på dagen om “det generøse lederskab”, herunder hans krav om at ledere skal være “robust skrøbelige” for at kunne rumme kompleksiteten i de udfordringer, den moderne leder står over for.

Kompleksiteten i moderne offentlig ledelse er også udgangspunktet for dagens anden taler, Kristian Dahl. Han præsenterer sine tanker under paraplyen “Den ny syntese for offentlig ledelse”, som er et forskningsbaseret bud på, hvordan man som offentlig leder skal arbejde for at kunne imødekomme stigende krav om at kunne få mere ud af mindre.

Udbytte:

Kristian Dahl giver en inspirerende introduktion til den nye syntese. Du får konkrete redskaber og perspektiver på, hvordan man fremadrettet kan skabe velfærd i en tid med færre ressourcer, stigende krav og øget kompleksitet. Du får nye perspektiver på:

 • Performance: Bedre samfundsmæssige resultater for lavere samfundsmæssige
  omkostninger.
 • Compliance: Fastholdelse og mestring af myndighedsrollen, legitimitet og de klassiske embedsmandsdyder
 • Emergens: Innovation af velfærd sammen med andre gennem samproduktion og samskabelse.
 • Resiliens: Opbygning af modstandskraft og robusthed.

Ole Fogh Kirkeby giver sit bud på, hvordan du bliver den idéelle leder, som både kan skabe arbejdsglæde og motivation hos alle dine medarbejdere og sikre organisationens overlevelse på sigt. Det gør han med udgangspunkt i:

 • Analytiske redskaber til at skelne mellem forskellige former for robusthed og skrøbelighed  
 • Evnen til at pleje den robuste skrøbelighed, og den kreativitet, den skaber
 • Styrker til at reflektere over sin egen refleksion gennem værdier
 • Forståelsen af generøsitetens begreb
 • Forståelsen af kraften i det generøse lederskab

Dagens undervisere:

Kristian Dahl, Cand. Psych. Direktør og stifter af Lead Enter Next Level. Kristian Dahl er en af landets førende erhvervspsykologer og en inspirerende oplægsholder. Kristian Dahl er kendt for have været med til at udvikle en række af de mest anvendte perspektiver på offentlig ledelse – teorien om Leadership Pipeline i den offentlige sektor. Kristian Dahl har senest i samarbejde med den canadiske forsker, Jocelyne Bourgon, udgivet bogen “Den Nye Syntese for offentlig værdiskabelse. Omdrejningspunktet for dette projekt er spørgsmålet: “Hvordan leder vi den offentlige sektor, således vi fortsat kan levere samme eller bedre velfærd i en tid med færre ressourcer, stigende krav og øget kompleksitet?”

Artikel fra Kristian Dahl: En ny syntese for offentlig værdiskabelse

Ole Fogh Kirkeby,  er dr.phil. og professor emeritus. Han havde siden før årtusindskiftet en stol i Ledelsesfilosofi ved CBS. I 2003 oprettede Ole Fogh Kirkeby Center for Kunst og Lederskab ved CBS. Ole Fogh Kirkeby har udgivet en lang række bøger, der præsenterer ledelsesfilosofien i en formidlingsvenlig form. Mange af Ole Fogh Kirkebys tanker er i årenes løb blevet temaer i de offentlige debatter om lederskab, og han er en af landets store kapaciteter på ledelsesområdet. Senest har han udgivet bogen “Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab” (2017), som har sat store aftryk i den offentlige debat.

Artikel fra Ole Fogh Kirkeby: Om robusthed og skrøbelighed i lyset af begrebet “kyndighed”

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 20% ekstra.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen

Gå til top