E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Ståsteder til et meningsfuldt arbejdsliv – med Svend Brinkmann

 

Svend Brinkmann - Ståsteder

Ståsteder til et meningsfuldt arbejdsliv – med Svend Brinkmann

DENNE DAG ER AFHOLDT!

Er du interesseret i at deltage, hvis vi genudbyder dette tema? Så ring til os på 6615 9043 eller skriv til seminarer@seminarer.dk. Så kontakter vi dig, hvis temaet genudbydes.

Kan “nej-hatten” lade sig gøre? På denne temadag med Svend Brinkmann vil vi bl.a. se nærmere på ståsteder i livet og på arbejdet, det meningsfyldte liv og om vi overhovedet kan gøre op med det moderne arbejdslivs mange krav.

Svend Brinkmann – Ståsteder til et meningsfuldt arbejdsliv

Du har sikkert hørt om Svend Brinkmann, psykologiprofessoren fra Aalborg, som vil have dig til at tage nej-hatten på og fyre din coach. Men kan vi overhovedet gøre op med det moderne arbejdslivs krav om fleksibilitet, omstillingsparathed, konstant kompetenceudvikling og livslang læring? Vil det give os et mere meningsfyldt arbejdsliv?

Vil det i sidste ende betyde mindre stress og færre depressioner? Og kan det gavne os og vores arbejdsplads, hvis vi i stedet for at identificere os med vores arbejde, fremmedgør os selv fra det?

Det er nogle af de spørgsmål, vi stiller Svend Brinkmann, når han den 18. september 2017 sætter fokus på det meningsfulde arbejdsliv.

Program

09.00-10.00: Velkomst. Hvad karakteriserer det moderne arbejdsliv – psykologisk og sociologisk?

10.00-12.00: Hvad er meningen? Videnskabelige og filosofiske bud på, hvad der gør livet meningsfuldt

12.00-13.00: Frokost

13.00-15.00: Eksistentielle ståsteder – i livet og på arbejdet

15.00-16.00: Hvorledes findes ståsteder og mening – som leder og medarbejder?

Formen er primært oplæg fra Svend Brinkmann i en levende, formidlende form, og med indlagt tid til refleksion undervejs. Der vil blive afholdt pauser hver time.

Svend Brinkmann er blevet kaldt befriende irriterende, blevet rost for sin evne til at gøre kompliceret stof let forståeligt og levende, og så har han en utrolig evne til at ramme hovedet på sømmet, når han beskriver de udfordringer, vi står overfor.

Vil du heller ikke gå glip af denne unikke temadag, så tag din kolleger eller medarbejdere under armen og tilmeld jer øverst her på siden eller på telefon 6615 9043 – men skynd dig, der er rift om billetterne! 

Fem korte om Svend Brinkmann

  1. Psykologiprofessor fra Aalborg Universitet.
  2. En af Danmarks mest efterspurgte oplægsholdere.
  3. I 2014 udgav han bogen Stå fast: Et opgør med tidens udviklingstvang. I 2016 udkom den selvstændige opfølger Ståsteder: 10 gamle ideer til en ny verden. Begge bøger er bestsellere.
  4. I 2015 modtog han formidlingsprisen Rosenkjærsprisen.
  5. Aktuelt leder han forskningsprojektet Sorgens Kultur, der undersøger sorgens betingelser i den moderne verden.  

 

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.628,- for kunder på vores mailliste, og 2.920,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10% ekstra.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.
Priser-alm.

Se status for din arbejdsplads – klik her

Vil du vide, når vi lancerer lignende arrangementer?

Som modtager af vores nyhedsmail modtager du information om de kurser, der er mest relevante for dit professionelle interesseområde.

Det eneste det kræver er, at du tilmelder dig maillisten og udfylder dit interesseområde. Tilmeld dig nu – klik her!

Videoer

Gå til top