E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Tarmbakterier – sundhed og sygdom

 

Tarmbakterier – sundhed og sygdom

DENNE DAG ER AFHOLDT!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, SÅ BLIVER DU BLANDT DE FØRSTE, DER FÅR BESKED, HVIS VI GENUDBYDER DETTE KURSUS.

Kvalificeret viden og inspiration til at arbejde med tarmbakterier og sundhed

Tarmbakteriers forbindelse til sundhed og sygdom – Nyeste forskning og praktiske anbefalinger til det professionelle arbejde

Hvilken betydning har tarmens bakterier for vores helbred og vores risiko for sygdom, og hvordan kan vi i dag og i fremtiden bruge denne viden om bakterierne til at forebygge og behandle sygdomme?

På vores temadag “Tarmbakterier – sundhed og sygdom” sætter vi fokus på tarmfloraens afgørende betydning for vores helbred, som er en af tidens helt store emner på sundhedsområdet. Vi ser på tarmbakteriernes indvirkning på blandt andet fordøjelsen, vores immunsystem, vores sindstilstand, problemer med overvægt og en bred skare af sygdomme som f.eks. type 2-diabetes og autisme.

Det er et skræddersyet kursus for netop dig, der arbejder med sundhed og skal hjælpe borgere og patienter til et bedre helbred. Dagens undervisere læge og ph.d. Trine Nielsen samt ernærings- og sundhedsekspert Umahro Cadogan stiller skarpt på den nyeste viden og forskning om tarmbakterier, og du får inspiration til, hvordan du i praksis kan optimere og ændre tarmfloraen hos dine borgere og patienter.

Dagen sætter fokus på:

  • forskningsbaseret viden om tarmen og dens betydning for sygdom og sundhed – hvad ved vi med sikkerhed? Og hvor er vi på vej hen?
  • kendskab til, hvordan vi i dag og i fremtiden kan bruge vores viden om bakterierne til at forebygge og behandle sygdomme
  • inspiration til, hvordan du i praksis kan optimere og ændre tarmfloraen – og dermed påvirke fordøjelses- og andre helbredsproblemer. Dette med fokus på, hvad der er videnskabeligt belæg for
  • indsigt i, hvordan kost, livsstil og miljø påvirker tarmfloraen

Gå ikke glip af den nyeste viden om tarmbakterier, hvis du arbejder med sundhed og skal hjælpe og vejlede borgere eller patienter til et bedre helbred!

Læs mere om underviserne her i folderen. 

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10 %, hvis I er guldkunder. 5 % hvis I er sølvkunder.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen

Gå til top