E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Unik sammensat temadag med Arne Nielsson og Chris MacDonald

 

Unik sammensat temadag med Arne Nielsson og Chris MacDonald

DENNE DAG ER AFHOLDT!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, SÅ BLIVER DU BLANDT DE FØRSTE, DER FÅR BESKED, HVIS VI GENUDBYDER DETTE KURSUS.

Oplev to af landets bedst evaluerede og mest forespurgte foredragsholdere Arne Nielsson og Chris MacDonald! Læs mere nedenfor.

Skab præstation i topklasse med trivslen i behold

Det kræver god energi, konstruktive sociale relationer og sund robusthed at fungere og præstere i et miljø, hvor vi bliver presset fra alle sider. Det giver ophav til spørgsmål om, hvordan vi får fremelsket en kultur i teamet, hvor alle trives og samtidig præsterer optimalt? Hvordan vi sikrer teamet og os selv mod stress samt optimerer energien?

Det har to af landets bedst evaluerede og mest forespurgte foredragsholdere Arne Nielsson og Chris MacDonald hver deres unikke bud på.

Sådan får vi toppræstation og trivsel til at gå op i en højere enhed
Ud over vores administrative og ledelsesmæssige rolle er vi også ofte i situationer, hvor vi skal agere som inspiratorer og motivatorer og samtidig bevare arbejdsglæden – også i modvind – både i teamet og hos os selv. Men hvordan gør vi det? Hvordan får vi teamet til at arbejde selvstændigt og selvstyrende med fokus på kerneopgaven og uden risiko for dannelse af magtkampe mellem medarbejdere i teamet?

Derfor har Seminarer.dk skræddersyet denne temadag med Arne Nielsson og Chris MacDonald. Arne Nielsson giver dig redskaber til, hvordan du som leder skaber et vinderteam og tackler de personer, der ligger under stregen, med inspiration og motivation. Han følges op af den prisvindende Chris MacDonald, der som human fysiolog beriger dig med evidensbaseret viden om og inspiration til, hvordan du håndterer den svære stress-balance. Han stiller skarpt på Science of Energy Management, søvn, motivation samt trivsel og den sammenfletning, der er imellem disse.  

Dagens to populære eksperter:
Arne-NielssonArne Nielsson, ti-dobbelt verdensmester, olympisk sølvvinder i kanoroning og certificeret kognitiv coach. Arne Nielsson har siden 1996 arbejdet som foredragsholder og professionel coach. Han har to gange fået prisen som Årets Inspirator og er forfatter samt medforfatter til flere bøger, hvoraf de nyeste er “Slip legen løs – og skab energi på job og privat” (2016) og “Ved du, hvem du er?” (2014). I løbet af formiddagen giver Arne Nielsson dig redskaber til, hvordan du skaber et vinderteam ved, at:

  • Udvikle og udnytte de ressourcer og det potentiale, der findes hos den enkelte, idet forskellighed gør stærk.
  • Finde frem til, hvordan du som leder motiverer teamet, og hvordan du tackler kollegaer under stregen.
  • Få den enkelte til at turde og lade sig motivere til at bidrage til fælles succes.
  • Bruge coaching som fælles værktøj, der sikrer, at alle løfter i flok efter devisen “én for alle, alle for én”.

Arne Nielsson fører os ydermere ind i modellen “Over og under stregen”, der medvirker til skabelsen af flere “hænderne-over-hovedet”-dage. Undervisningen bliver krydret med øvelser, hvor kommunikation og evnen til at løfte andre vil være forudsætninger for at opnå succes. Øvelserne relaterer sig til coaching i dagligdagen.

Chris MacDonald

Chris MacDonald, cand.scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet, skaber af konceptet “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance” samt stifter af non-profit foundation, Just Human. Chris MacDonald har vundet flere priser inden for forskning og formidling og er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Med sit unikke formidlingstalent og sin skarpe viden om biologi, fysiologi, sociologi og psykologi beriger Chris MacDonald dig med unik viden om:

  • Energi-management – hvad skaber en god fysisk og sund energi?
  • Resiliens og robusthed – hvordan håndterer du den svære stress-balance og kender forskel på udviklende udfordringer og nedbrydende stress?
  • Sociale relationer og empati – hvordan skaber du konstruktive sociale relationer med empati og sund nysgerrighed?
  • Indstilling og attitude – hvordan driver du motivationen hos dig selv og i dit team med drivkraft og velvære som resultat?

Chris MacDonalds udgangspunkt er, at det er naturen, der afgør vores behov, og derfor er der bare nogle ting, der ikke er til forhandling, hvis vi vil have det godt!

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10 %, hvis I er guldkunder. 5 % hvis I er sølvkunder.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen

Gå til top