Retningslinjer for deltagelse på vores fysiske kurser under Covid19

Information vedrørende corona-virus

Opdateret: d. 19/11 2021 kl. 12:00

Efter seneste udmelding fra regeringen, har alle vores hotelsamarbejdspartnere* valgt, at alle kursister skal fremvise gyldigt Coronapas. Et gyldigt Coronapas er, at man er vaccineret, eller at man kan fremvise et negativt resultat af en test (kviktest, der er max 72 timer gammel eller PCR test, der er max 96 timer gammel). 

Dit Coronapas skal være gyldigt under hele kursets eller uddannelsens forløb. Det er dit ansvar at forny dit Coronapas, hvis det udløber undervejs. 

Selv med Coronapas anbefaler vi, at du – ved deltagelse på vores større arrangementer – lader dig teste forud for din deltagelse.

Vi opfordrer desuden til, at du tager hensyn og f.eks. holder afstand til medkursister og jævnligt vasker/spritter hænder.

Har du symptomer på corona, skal du naturligvis blive hjemme.

Hvis du har nogen spørgsmål om afholdelsen af arrangementer, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller tlf. 66 15 90 43. For mere info om de generelle restriktioner kan du også altid tjekke coronasmitte.dk

Er du interesseret i at se, hvad vi har på programmet i resten af 2021 samt i 2022, kan du finde alle vores arrangementer her. Du er også meget velkommen til at tage et kig på vores udvalg af digital læring.


Vi har været i dialog med Trinity Hotel & Konference Center, Odin Havnepark, Vilcon Hotels, Comwell, Scandic Hotels og Nyborg Strand. Skal du på kursus/uddannelse et sted, som ikke er nævnt her? Så kontakt os endelig.