Covid-19 - Seminarer

Information vedrørende Corona-virus

Opdateret: d. 26/10 2020 kl. 08:45

Gældende for alle afholdelser i Seminarer.dk-regi til og med d. 2. januar 2021: Der skal bæres mundbind/visir på hotellets område – man må kun tage det af, når man sidder ned i kursuslokalet. Du skal selv sørge for at medbringe mundbind/visir.

Seminarer.dk overholder alle gældende retningslinjer for afholdelse af fysiske arrangementer.

Har du tilmeldt dig, eller overvejer du at tilmelde dig, et af de fysiske arrangementer hos Seminarer.dk, kan du være sikker på, at vi overholder alle gældende retningslinjer for afholdelse. Vi er hele tiden i tæt dialog med alle vores afholdelsessteder og holder os løbende orienterede om nye regler og vilkår på området.

For at du kan føle dig tryg på vores kurser og uddannelser, gælder det, at:

Er du tilmeldt et arrangement, som viser sig ikke at kunne gennemføres, vil du få besked via mail om det 14 dage før afholdelse.

Har du nogen spørgsmål forud for et arrangement, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller tlf. 66 15 90 43, og ude på arrangementerne står vores seminarledere altid klar til at svare på store og små spørgsmål.

Vi håber meget at se dig på et af vores mange arrangementer. Vores dygtige – og forandringsparate – undervisere og seminarledere vil gøre alt for at give dig en god oplevelse. Se, hvad vi har af kommende arrangementer lige her.

Med venlig hilsen
Nicky Strandstoft
Adm. Direktør

 

 

Scandic Hotels

Læs mere om tiltag og indsatser ved afholdelser på Scandic Hotels lige her.

Trinity Hotel & Konference Center

Trinity er tilsluttet HORESTAs ”SAFE TO VISIT”-program. Læs mere om tiltag og indsatser ved afholdelser på Trinity Hotel & Konference Center lige her.

Vilcon Hotel & Konferencegaard

Læs mere om tiltag og indsatser ved afholdelser på Vilcon lige her.

Boltinggaard Gods, Ringe

Læs mere om tiltag og indsatser ved afholdelser på Boltinggaard lige her.