Covid-19 - Seminarer

Information vedrørende Corona-virus

Opdateret: d. 1/6 2020 klokken 12:24

I disse dage er der naturligvis meget, som er anderledes, og det meste af landet er sat på standby. Det er en både usikker, bekymrende og underlig situation, men Seminarer.dk bakker fuldt op om regeringens plan for at stoppe spredningen af Covid-19. Derfor arbejder alle Seminarer.dk’s medarbejdere hjemmefra det næste stykke tid.

Heldigvis blomstrer kreativiteten og de gode løsninger også i disse dage. Eksempelvis tilbyder flere restauranter nu lækre takeaway-løsninger, musikere giver virtuelle koncerter, og forlag udgiver gratis online-bøger til børn og unge. Hos Seminarer.dk er vi glade for også at kunne benytte os af alternative muligheder, så vi fortsat kan tilbyde dig inspirerende, lærerige og kompetencegivende kurser og uddannelser.

Seminarer.dk giver afholdelsesgaranti 

Har du tilmeldt dig, eller overvejer du at at tilmelde dig, et af de fysiske arrangementer, som Seminarer.dk afholder i juni 2020, så er her en god nyhed.

Såfremt de danske myndigheder fortsat har restriktioner på størrelsen af forsamlinger, bliver alle arrangementer i ovennævnte måneder forsøgt streamet uden ekstra beregning for dig som kursist. Derudover vil arrangementerne blive genudbudt efter sommerferien uden ny beregning. For en almindelig tilmeldingspris kan du altså i nogle tilfælde være heldig at få din nye læring 2 gange uden merberegning. Under alle omstændigheder kan du regne med Seminarer.dk. Du mister aldrig dine penge. Alle kursister får besked via mail om deres kursus 14 dage før afholdelse.

Feedbacken fra kursister på de første livestreaminger har været rigtig positiv, og vi er glade for, at livestreaming gør det muligt for os at hjælpe med at holde hjulene i gang hos vores undervisere.

Vi håber meget at se dig på et af vores mange arrangementer – hvad enten det er via den virtuelle verden eller fysisk på hotellet senere på året. Vores dygtige – og forandringsparate – undervisere vil gøre alt for at give dig en god oplevelse. Se hvad vi har af kommende arrangementer lige her.

Med venlig hilsen
Nicky Strandstoft
Adm. Direktør