Leg, læring og emotionel udvikling - Seminarer

Havnegade 90, 5000 Odense C • Tlf: 66 15 90 43

Leg, læring og emotionel udvikling

Sofie Münster præsenterer dig for et nyt syn på legen, og giver dig en dybdegående viden om, hvorfor legen er koblet med det brede læringsbegreb og barnets karakterdannelse.
400x292px_Leg-læring
Leg, læring og emotionel udvikling – Sæt legen fri, og se børns udvikling og karakter vokse

Vi ved, at legen har en meget dybere betydning for børn end fantasi, glæde og al den skæg og ballade, som legen også medfører. Med den nye dagtilbudslov introduceres et nyt børnesyn, hvor barndommen bliver betragtet som noget, der har en værdi i sig selv. Børnenes læring skal ikke længere forstås snævert, men derimod bredt. Legen har igen fået en særlig status og skal være det gennemgående element i børnenes hverdag.

Men hvordan arbejder du konkret med det brede læringsbegreb? Og hvordan spiller legen ind i forhold til børnenes personlige og emotionelle udvikling og læring?

Fokus på emotionel udvikling, nyeste udviklingspsykologi og karakterdannelse

På temadagen sætter Sofie Münster, med udgangspunkt i den nyeste udviklingspsykologi, fokus på, hvordan du gennem leg styrker børnenes karakterdannelse, selvregulering, deres emotionelle udvikling og deres sociale kompetencer, faktorer som er fundamentet for børnenes videre færden i livet. Derudover kommer hun ind på, hvordan du sætter legen fri, og hvordan du som observatør forholder dig til den frie leg, så legen styrker børns udvikling. Alt sammen med udgangspunkt i massevis af konkrete og praksisnære eksempler.

Sofie Münster præsenterer dig for et nyt syn på legen, og giver dig en dybdegående viden om, hvorfor legen er koblet med det brede læringsbegreb og barnets karakterdannelse.

Temadagen henvender sig til dig, som arbejder med børn i aldersgruppen 0-6.

Udbytte:

På temadagen ser vi på:

Dagens underviser

Sofie_munsterSofie Münster, cand.scient.pol. Sofie Münster har arbejdet professionelt med børn, unge og læring i mange år, hun har skrevet over 300 forskningsbaseret artikler, og to bestsellere  “Klog er noget, man øver sig på” (2016) og “Kærlighed er ikke nok” (2017) og hun er i gang med at skrive sin tredje bog “Den bedste start på livet”.

Hun har stået i spidsen for DrengeAkademiet, som er et intensivt læringsforløb, hvor drengene løftes markant både fagligt og socialt. Og siden 2015 har hun drevet online magasinet Nordic Parenting, som har over hundrede tusinde besøgende hver måned.  

I 2018 blev hun udpeget af regeringen hende som formand for børn og socialministeriets opdragelsespanel, som havde til opgave at levere uafhængige forslag til en moderne børn- og familiepolitik.

Sofie Münsters passion for børns udvikling, hvor børn får lov til at blive nogen, før de kan blive til noget, har ført til, at hun i dag er i gang med sin anden akademiske uddannelse i psykologi ved Københavns Universitet.

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10 %, hvis I er guldkunder. 5 % hvis I er sølvkunder.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen