Når traumer sætter spor i barnet - Seminarer

Når traumer sætter spor i barnet

Få viden om og redskaber til arbejdet med flygtningebørn og unge. Mozhdeh Ghasemiyani, psykolog fra bl.a. Johns Hopkins University er underviser.
400x292px_-traumer
Viden om og redskaber til arbejdet med flygtningebørn og unge

En barndom præget af flugt, frygt og savn til hjemlandet – det er virkeligheden for mange flygtningebørn i Danmark. En virkelighed som de lever med, og en virkelighed, du som fagprofessionel skal forholde dig til for at kunne hjælpe børnene videre i livet.   

I 2018 søgte ca. 3.500 personer asyl i Danmark – et tal, som er faldet siden 2015, hvor vi modtog ca. 10.500 flygtninge (kilde: Udlændinge- og integrationsministeriet). Men selvom antallet af flygtninge er faldende, er problematikken ikke dalende. Der er stadig mange børn og unge, som kæmper med både deres eget traume og/eller deres forældres traumer. Traumer, som bremser dem i at udleve en barndom præget af tryghed, nærvær og en blomstrende udvikling.  

Indhold

På temadagen underviser cand.psych. Mozhdeh Ghasemiyani. Du får den nyeste forskning i arbejdet med traumatiserede flygtningebørn og -unge samt deres familier. Viden om hvordan familiedynamikker påvirkes af familiesammenføring. Den mangeårige adskillelse, kan resultere i psykiske diagnoser og disharmoniske familiestrukturer som i sidste ende påvirker børnenes trivsel. Mozhdeh Ghasemiyani præsenterer dig yderligere for en interkulturel forståelse, som har til hensigt at skabe tryghed hos børnene, de unge og deres familier. Du får viden om, hvordan du bedst støtter op om børnene og de unges faglige og personlige udvikling, og hvordan du skaber en god dialog med familierne omkring deres barn. Hermed får du redskaber til at, styrke dit relationsarbejde med uledsagede flygtningebørn.

“Temadagen sætter også fokus på, hvordan du passer på dig selv i arbejdet med traumatiserede flygtningebørn og unge.”

Udbytte:

På dagen får du viden om:

Indsigt i:

Metoder og redskaber til:

Dagens underviser

Mozhdeh Ghasemiyani, psykolog fra bl.a. Johns Hopkins University, George Washington

University i USA og Oxford University i England. Efter endt uddannelse arbejdede hun for henholdsvis Kongressen i USA og det danske integrationsministerium, hvor hun rådgav om integration. Hun har de sidste 12 år arbejdet med flygtningebørn, traumeofre og uledsagede flygtningebørn både ude i de danske kommuner og gennem Læger Uden Grænser, hvor hun også debriefer og coacher læger og sygeplejersker, der har været eller er udsendt for organisationen. 

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10 %, hvis I er guldkunder. 5 % hvis I er sølvkunder.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen