Når mor og far går fra hinanden - Seminarer
Når mor og far går fra hinanden

Når mor og far går fra hinanden

Bliv klædt ordentlig på til at støtte mor og far igennem en konfliktfyldt skilsmisse, så det går mindst muligt ud over barnet.
Som fagpersoner sidder vi ofte på første parket, når mor og far går fra hinanden, og konflikten mellem dem udvikler sig. Det er svært at være vidne til. Særligt fordi børnene ofte ender med at være mellem mor og far. Og når konflikten kører, glemmer de voksne gang på gang, at der er én, som den hårde tone og kaoset går ekstra udover – nemlig barnet.

Derfor er det vigtigt, at vi er klædt ordentlig på til at støtte mor og far igennem en konfliktfyldt skilsmisse, så det går mindst muligt ud over barnet. Hvad kan vi i vores møde med mor og far gøre for at være med til at skabe rammen for en god kommunikation mellem dem? Hvordan kan vi hjælpe forældrene til at arbejde sammen om barnets bedste? Hvordan skal vi forholde os i vores kommunikation med dem, både i en-til-en situationer, når de begge er til stede og ikke mindst, når deres barn er der? Og hvilke regler og love skal vi kende, når mor og far spørger os til råds om f.eks. flytning, samværsaftaler eller udlevering?

Læs meget mere om udfordringerne, problematikkerne succeskriterierne for barnets trivsel  i forbindelse med en skilsmisse i dette blogindlæg af en af kursets undervisere Anne Prip: Kan børn deles? – skilsmisse og delebørn

Om kurset

På dette intensive to-dages kursus får du bl.a.: 

Læs mere om kurset: Kursusbrochure: Når mor og far går fra hinanden

Pris

Pris pr. deltager er kr. 5715,-. Prisen er ekskl. moms. Prisen dækker overnatning, fuld forplejning (ekskl. drikkevare), samt digitalt materiale.

Du opnår 5% personlig rabat (før moms), hvis du senest tilmeldingstidspunktet har tilmeldt dig vores nyhedsmail på www. seminarer.dk.