Forebyg angst med Cool Kids - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Forebyg angst med Cool Kids

Angst er en normal menneskelig følelse, som vi alle oplever i løbet af vores liv. Eksempelvis kan vi føle angst, når vi har problemer på jobbet, når vi skal træffe en vigtig beslutning, eller når der sker noget uventet i vores liv. Det væsentlige er her, at følelsen går over.   Angstlidelser, derimod, er meget anderledes. […]

Cool Kids
Angst er en normal menneskelig følelse, som vi alle oplever i løbet af vores liv. Eksempelvis kan vi føle angst, når vi har problemer på jobbet, når vi skal træffe en vigtig beslutning, eller når der sker noget uventet i vores liv. Det væsentlige er her, at følelsen går over.  

Angstlidelser, derimod, er meget anderledes. De kan forårsage angst i en sådan grad, at det forstyrrer eller umuliggøre et menneskes daglige liv. En angstlidelse er en alvorlig psykisk sygdom.

For børn og unge med en angstlidelse er frygten konstant. Angsten fylder så meget, at den påvirker barnet i en sådan grad, at det kan være svært at udføre helt almindelige opgaver.  Det kan f.eks. være, at en tur med bussen medfører en panisk angstreaktion, og en skoledag kan gå med tanker om, at forældrene kommer slemt til skade, så det at hygge sammen med venner og klassekammerater bliver forstyrret og umuliggjort af de ubehagelige tanker.

Det er ikke let at håndtere angst, hverken for børn unge eller professionelle, men ved at uddanne dig til Cool Kids Vejleder, får du nogle vigtige redskaber, du kan bruge i det forebyggende arbejde med børn og unge, der udviser symptomer på angst.  

Læs meget mere om Cool Kids Vejlederuddannelsen her. 

 

Relevante arrangementer

Cool Kids Vejlederuddannelsen
Vejlederuddannelse

Cool Kids Vejlederuddannelsen

Fyn & Sjælland

Obs: Alle Cool Kids-vejlederhold er udsolgt. Der kommer ikke flere hold.

Er du interesseret i angsthåndteringsprogrammer, så tag et kig på den nye vejlederuddannelse i BeCool.

Seminarer.dk tilbyder en vejlederuddannelse i forebyggende angsthåndtering til dig, der indgår i det primære fagprofessionelle netværk omkring børn og unge, dvs. lærere, pædagoger, AKT, sundhedsplejersker, skolelederelæger, psykologer og sagsbehandlere.

Få stor indsigt i angstlidelser hos børn og unge ud fra en kognitiv adfærdsterapeutisk referenceramme og bliv introduceret til angsthåndteringsprogrammerne Cool Kids og CHILLED. Uddannelsen giver dig stærke kompetencer til det understøttende og forebyggende arbejde med angst, f.eks. med børn i skoler og børnehaver.

Beskyttet varemærke: Seminarer.dk har en særaftale med Aarhus Universitet, CEBU, som giver Seminarer.dk mulighed for at afholde “Cool Kids Vejlederuddannelsen” til og med 2020. Ønsker du at tage vores vejlederuddannelse, er det derfor sidste chance.

Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere
Dit selvhelbredende sind
Kursus

Dit selvhelbredende sind

Jylland & Sjælland

Tag med på denne inspirerende kursusdag, hvor du lærer om ”De tre principper” – en forståelse, der tager udgangspunkt i, at vores sind er designet til at trives, og at kræfterne bag vores sind ikke går i stykker, uanset hvad vi har oplevet i livet. En dybere indsigt i kræfterne bag menneskets sind kan være en kæmpe øjenåbner, når vi skal hjælpe os selv og andre til at få det bedre.

På kursusdagen sørger psykolog Mette Louise Holland og trivselscoach Jacob Rebien for, at du får:

En indføring i de simple, grundlæggende kræfter bag ALLE menneskers sind Et nyt blik for alle menneskers medfødte mentale sundhed En ny og befriende måde at forholde sig til både egne og andres op- og nedture En enkel vinkel på alt det, der kan virke komplekst En simpel, og måske overraskende, afsløring af, hvor både trivsel og mistrivsel kommer fra

Læs mere lige herunder.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere