E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Fagligt Årsmøde 2018 – LOS

 

LOS

Fagligt Årsmøde 2018 – LOS

LOS – Fagligt Årsmøde 2018

KUN for LOS-medlemmer.

Den 7. februar 2018 på Scandic Sydhavnen, København

Dagen er fra kl. 09.00 til 16.00.

Hvor er vi på vej hen? Hvor vil vi hen? 

Hvordan kan vi som private specialtilbud ramme de kommunale behov og samtidig bevare vores DNA? Hvad har radikalisering og ekstremisme med bosteder at gøre? LOS ønsker et højere ambitionsniveau med STU og reelle muligheder for unge anbragte. Så hvordan skaber vi med STU større helhed og sammenhæng og dermed mere kvalitet for den enkelte anbragte unge?

Vi indleder 2018 med et fagligt årsmøde, hvor du får ny viden, faglig inspiration og mulighed for at diskutere de private bosteders udfordringer, muligheder og umuligheder anno 2018 og frem.

Årsmødet stiller skarpt på følgende tre aktuelle vinkler:

1) – Botilbuds muligheder og umuligheder.

Tidsfokuserede indsatser sætter dagsordenen og stiller nye krav til opholdsstederne. Hvad gør det ved den socialpædagogiske DNA? Og hvad stiller vi op, når styring og mål tager del i det pædagogiske behandlingsarbejde?

2) – Viden om og forebyggelse af radikalisering og ekstremisme.

Hvordan vi kan forebygge, opspore og handle ved bekymringer om radikalisering og ekstremisme? Få inspiration til at udvikle egen lokale forebyggelses- og handlingsplan.

3) – STU – En reel anerkendt uddannelse eller et socialpædagogisk initiativ? 

[1]Tal fra 2015 viser, at 16% af STU eleverne kommer i uddannelse eller beskæftigelse, mens de resterende 84% får kontanthjælp, førtidspension er på ressourceforløb eller andet.

Så hvad gør vi? Hvordan skaber vi med STU større helhed og sammenhæng og dermed mere kvalitet for den enkelte anbragte unge?

Form

Formiddagen består af er en vekselvirkning mindre oplæg og refleksioner.  Eftermiddagen består af tre workshops, hvor du får mulighed for at fordybe dig i et af formiddagens emner. Tilmelding til workshop foregår på årsmødet efter først til mølle princippet.

Pris

Pris er 1260,- ekskl. moms pr. deltager. Kunder, der allerede er tilmeldt, eller som senest på tilmeldingstidspunktet tilmelder sig Seminarer.dk’s nyhedsbrev, opnår 10 % rabat. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her: Læs mere og tilmeld dig maillisten –


[1] Tallene stammer fra evaluering af særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse s.60

Gå til top