E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Temadag om ADHD og ODD med Russell Barkley

 

Russell Barkley

Temadag om ADHD og ODD med Russell Barkley

DENNE DAG ER AFHOLDT!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, SÅ BLIVER DU BLANDT DE FØRSTE, DER FÅR BESKED, HVIS VI GENUDBYDER DETTE KURSUS.

Mød verdens førende ADHD ekspert og bliv klogere på oppositionel adfærdsforstyrrelse (ODD), og hvordan komorbiditet generelt påvirker ADHD.

Få ekspertviden: ADHD og oppositionel adfærdsforstyrrelse (ODD) og andre komorbide lidelser i forhold til ADHD

Se video med Russell Barkley

Over 80% af børn og voksne med ADHD har mindst én anden psykiatrisk lidelse – en såkaldt komorbid lidelse. En af de komorbide lidelser, som er fremtrædende ift. ADHD, er oppositionel adfærdsforstyrrelse – også kaldet ODD. Der er evidens for, at helt op til 60% af børn med ADHD også har komorbid ODD. ODD viser sig ved, at barnet er f.eks. konfliktsøgende, destruktiv, ulydig eller uærlig.

Læs også Russell Barkleys artikel om ODD

Flere og flere tilfælde af ODD opdages hver dag i Danmark. Derfor er det vigtigt, at du som fagprofessionel har den nødvendige viden om ODD og andre komorbide lidelser ift. ADHD.

Det får du på denne temadag, og du bliver undervist af en af verdens førende eksperter inden for feltet, nemlig Dr. Russell Barkley. På dagen bliver der stillet skarpt på ODD som en to-dimensionel tilstand (følelsesmæssig dysregulering og social konflikt), der opstår både direkte og indirekte ud af samspillet mellem:

  • Barnets karakteristika
  • Forældrenes karakteristika
  • Barn/forældre interaktioner
  • Barnets sociale omgivelser

Derudover sætter Dr. Barkley fokus på, hvordan “negative forstærkninger” er med til at vedligeholde og måske endda eskalere hyppigheden og alvorligheden af disse interaktioner.

Et redskab, som kan afhjælpe ODD, er forældretræningsprogrammet “Defiant Children”, som er udviklet af Dr. Barkley selv. Du får derfor også en gennemgang af dette program, så du som fagprofessionel får metoder, du kan tage i brug og inkludere forældrene i at anvende ift. at afhjælpe ODD-relaterede udfordringer.

Dagens andet oplæg sætter fokus på optimering af ADHD indsatser, behandling (såvel medicinsk som psykosocial) samt betydningen af komorbiditet. Her kommer Dr. Barkley bl.a. ind på følgende:

  • En gennemgang af de mest almindelige komorbide lidelser der eksisterer sammen med ADHD samt årsager til, at de kan være forbundet med ADHD.
  • En beskrivelse af de mulige effekter disse komorbide lidelser kan have – både på forståelsen af symptomer men især også i valg af indsats og behandling i forhold til såvel ADHD og den komorbide lidelse.
  • Særlig fokus på betydningen af komorbid Oppositional Defiant Disorder (ODD), angstlidelser, personlighedsforstyrrelser, OCD, søvnforstyrrelser og indlæringsvanskeligheder.

Målgruppe:

Denne dag henvender sig til dig, som arbejder professionelt med børn med ADHD eller ODD. Det kan fx være som psykolog, psykiater, lærer, pædagog, omsorgsmedarbejder, socialrådgiver eller lign.

Dagens underviser – Russell Barkley:


russell barkleySeminarer.dk er stolte af, endnu engang at kunne præsentere verdens førende ADHD-ekspert, Dr. Russell Barkley, i Danmark. Dr. Barkley er kendt som en fremragende formidler, såvel som en enestående forsker og den måske mest respekterede ADHD-ekspert i hele verden.

Russell A. Barkley, Ph.D., er klinisk professor i psykiatri ved Medical University of South Carolina. Han er certificeret i tre specialer: Klinisk psykologi (ABPP), Klinisk Børne- og Ungdomspsykiatrisk Psykologi og klinisk neuropsykologi (ABCN, ABPP). Han fungerer både som klinisk forsker, underviser og læge og har udgivet 23 bøger, vurderingsskalaer og kliniske vejledninger. Han har ligeledes udgivet mere end 270 videnskabelige artikler og bogkapitler knyttet til forståelsen, vurdering og behandling af ADHD og beslægtede lidelser.

Han er desuden kendt som en fremragende formidler og bliver således brugt af både store populærmedier såvel som anerkendte læreanstalter, når de svære og komplekse spørgsmål inden for ADHD skal kommunikeres på en levende og effektiv måde.

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.628,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10% ekstra.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

OBSKonferencen foregår på engelsk. Du kan tilkøbe tolkning for 249 kr. ekstra ved tilmelding.
priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her. 

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen.

Video med Russell Barkley:


Gå til top