Bryd vanen - og styrk den faglige udvikling - Seminarer
Bryd vanen – og styrk den faglige udvikling

Bryd vanen – og styrk den faglige udvikling

Der er ikke noget, der er mere drænende for innovation, indsatser og resultater end vaner. Men I kan metodisk og målrettet arbejde med, at de ikke kommer til at fastlåse faglig og organisatorisk udvikling hos jer. Ved at bryde koden i hjernens vanetænkning kan I nemlig genvinde kontrollen og undgå de rutiner, der bliver en stopklods. Og det får I mulighed for at gøre med DANMARKS FØRENDE EKSPERT I NEDBRYDNING OG GENOPBYGNING AF VANER – TORBEN WIESE.
I en travl og hektisk hverdag risikerer vi, at systemkrav og indgroede vaner kommer til at skubbe den faglige udvikling og nytænkning i baggrunden. Og selv om vi virkelig brænder for at tænke nyt og gøre tingene anderledes, kan det være uhyggeligt svært at få det gennemført i praksis – specielt når hverdagen bare buldrer af sted.

Vores hjerne sparer energi, når vi gør tingene, som vi plejer. Men tænk hvis vores vaner i stedet for at fastholde os i nogle uhensigtsmæssige mønstre rent faktisk skabte faglig og personlig udvikling. Vejen til bedre resultater, effektivitet og faglig udvikling ligger gemt i vores vaners DNA og den enorme styrke, vanerne har. Men hvor ofte tager vi os tiden til at kigge dem efter og rydde op i dem?

Og hvad kræver det egentlig at bryde vanernes dominans og udvikle nye og mere udbytte-rige rutiner? Og hvordan overbeviser vi vores hjerne, så den ved, at vi rent faktisk mener det denne gang?

Danmarks førende ekspert i nedbrydning og genopbygning af vaner – Torben Wiese – giver dig på denne inspirerende temadag hele manualen til, hvordan du aktivt sørger for at holde udviklingen i dit arbejdsliv i gang. Han sætter bl.a. fokus på, hvorfor vi alle bør tænke og handle som ledere. Hvordan vi når vores vandrette og lodrette succes- og karrieremål. Og hvad der kendetegner en organisation eller et team, der konstant leverer og samtidig udvikler sig fagligt.

Udbytte

Dagens fokuspunkter

Faglig udvikling og vanens magt
Når vi vil ændre vores vaner og styrke den faglige udvikling, er den største udfordring ofte ikke mangel på vilje og lyst til at gennemføre forandringen. Udfordringen er at lukke det store hul imellem, ’det vi så gerne vil opnå’, og ’det vi reelt er i stand til at gøre’. For vores hjerne gør alt for at holde fast i vores vaner og holde os i vores sikre komfortzone. Men hvordan bryder vi ud af komfortzonen og formår at holde fast i udviklingen?

Hvor, hvornår og hvordan skal vi sætte skub i processen?
Fortiden kan vi ikke ændre på, og fremtiden er endnu blot fiktion eller muligheder. Derfor er det også enormt vigtigt, at vi fokuserer vores energi og kræfter i det tidsrum, hvor vores indsats har en reel effekt – nemlig i nuet. For hvis vi bruger nuet på det rigtige og formår at påtage os ansvaret for vores egen udvikling, kan vi hurtigt sætte skub i processen. Men hvor, hvornår og hvordan sætter vi den bedst i gang?

Personlig gennemslagskraft – hold fast i den faglige udvikling
Personlig gennemslagskraft er værdifuldt, når du skal overbevise andre mennesker eller hjælpe dem med at nå deres mål. Men personlig gennemslagskraft er mindst lige så vigtigt, når du skal overholde aftalerne med dig selv. For så snart du formår at sætte mål for din faglige udvikling, bliver det også meget lettere at nå dem. På dagen sætter Torben Wiese fokus på, hvordan du selv tager styringen over beslutningerne og udviklingen i dit arbejdsliv.

Dagens underviser

Torben Wiese, underviser, foredragsholder og forfatter til den populære bog Bryd vanen og nå dine mål, der lige er udkommet i en ny og opdateret version samt bogen Bøj fisken mens den er frisk. Torben Wiese er fast karriere- og ledelsesekspert hos Jyllands-Posten og del-tager som ekspert i Lørdagspanelet på DR P4.

Torben Wiese er kendt som en af Danmarks mest inspirerende foredragsholdere, bl.a. fordi han altid formår at skabe reel effekt hos sit publikum. Desuden står han bag Vanebryder-uddannelsen, Vanebryderdagene og uddeler hvert år Vanebryderprisen til danskere, der formår at tænke nyt og nedbryde vaner.

Pris

Pris pr. deltager er kr. 2.673,-, der dækker materiale, morgenmad, frokost inkl. én vand og kaffe/te samt andre forfriskninger dagen igennem. Med nyhedsmail- og kollegarabat, jf. nedenfor, er pris pr. deltager kr. 2.138,-. Priserne er ekskl. moms.

Der gives 10 % personlig rabat (før moms) til deltagere, som senest på tilmeldingstids-punktet har tilmeldt sig vores nyhedsmail på www.seminarer.dk. Der kan yderligere opnås 10 % rabat på den samlede pris ved samtidig tilmelding af tre eller flere deltagere fra samme arbejdssted.