Handlekraftprogrammet - Seminarer
tune_thumb1

Handlekraftprogrammet

Online træningsprogram med Tune Hein Har du ikke tid til at tage på leder-uddannelse? Eller vil du bare have det hele med? Dette program betyder, at du begynder træningsprogrammet, når du vil. Lærer, når du vil, og afslutter, når du vil. Tilmed stiller det skarpt på nøgleordet i enhver organisation – handlekraft.

Handlekraftprogrammet med Tune Hein

Det er ingen hemmelighed, at handlekraft er den altafgørende faktor i enhver organisation. Og egentlig er det ret banalt. For selve hensigten med enhver organisation er at handle – at løse opgaver eller producere, hvad enten det er hospitaler, skattekontorer eller en industrivirksomhed.

Alligevel er vi blevet rigtig gode til at afholde møder, lave for- og bagudrettede analyser, rapporter og ikke mindst udtænke en masse planer – uden at handle på noget af det. Men hvordan kan vi få tingene til at ske? Hvordan bliver vi bedre til at bevæge os fra snak til handling? Hvordan spiller ledelse sammen med en organisations handlekraft? Og hvordan kan vi som ledere skabe gnist og gejst og få vores medarbejdere til at tage endnu mere initiativ? For det kan vi! Hele 85 % af alle medarbejdere udtrykker nemlig, at deres organisation ikke udnytter deres potentiale til fulde.

Uddannelsen Handlekraftprogrammet stiller skarpt på spørgsmålene og giver dig værktøjerne til at implementere endnu mere handlekraft i dit team og din organisation.

Udbytte:

Uddannelsesforløb

Uddannelsen er et online trænings-program, der består af fem moduler, som svarer til hver af de fem dimensioner i Handlekraftmodellen:

Modellen findes i bogen Handlekraft i Ledelse & Organisation skrevet af Tune Hein. Du modtager bogen + en logbog pr. post ved tilmelding til uddannelsen. Hvert tema er forklaret i bogen, og du kan derfor læse kapitlerne forud for de enkelte moduler.

Der er afsat 4 uger til hvert enkelt modul. Og hver uge er der en ny video klar til dig med introduktion til temaet og en indledende øvelse. En uge senere modtager du opfølgende e-mail med ideer til refleksion til opgaven og input fra Tune Hein. Uge 3 får du en ny video til temaet – med en ny øvelse. I uge 4 får du en støttende e-mail. Når du er igennem det enkelte tema, modtager du en afsluttende mail og video.

Programmet er designet, så det bliver en del af din leder-hverdag, og dermed giver det dig mulighed for i praksis at forbedre dit lederskab og øge resultaterne i dit team. Det giver dig med andre ord chancen for at skabe handlekraft på din måde. For al erfaring viser, at mennesker bedst omsætter teori til praksis, når det integreres i egen hverdag.

Videoerne er 3-5 minutter lange, så det skulle være nemt at finde tid til at se dem. Det eneste du egentlig skal afsætte tid til er din egen indsats i forbindelse med øvelser, refleksion og evaluering. Men det er ikke ekstra tid – det er ledelsestid!

Om underviseren

Tune Hein er en af landets mest erfarne ledelsesrådgivere både i offentligt og privat regi. Bl.a. har han været rådgiver ved 15 fusioner samt sammenlægninger og medvirket i DR2 serien Mission ledelse. Han er også en efterspurgt foredragsholder, der, udover sin store viden, er kendt for både at være udfordrende og underholdende. Og så er Tune forfatter – senest til bestsellerenHandlekraft – Kunsten at Eksekvere.