Jon Kabat-Zinn: Mindfulness-konference - Seminarer
Jon Kabat-Zinn: Mindfulness-konference

Jon Kabat-Zinn: Mindfulness-konference

For første gang nogensinde kommer den verdensberømte grundlægger af Mindfulness-bølgen i Vesten, Jon Kabat-Zinn til Danmark. Forbered dig på en konference ud over det sædvanlige, når han deler ud af sin enorme viden om og illustrerer øvelser i den effektive mentale træningsform sammen med eksperterne Saki Santorini, Lone Fjordback og Jakob Piet.
Denne konference blev afholdt den 19. juni 2014 – men Jon Kabat Zinn vender tilbage til Danmark den 20. april 2016.  Denne gang har han fået følgeskab af sin kone Myla.

Sammen med en række eksperter vil de på konferencen “Hverdagens små mirakler” gå i dybden med Mindfulness i børnehøjde. På dagen bliver den nye danske version af Mindful Parenting også lanceret.

– Læs mere om konferencen Hverdagens små mirakler – klik her ->

Tidligere konferencetekst: Oplev Jon Kabat-Zinn i Danmark. Seminarer.dk og Dansk Psykologisk Forlag inviterer dig til en Mindfulnesskonference af de sjældne. Konferencen byder på fire af de mest betydningsfulde og internationalt anerkendte forskere, eksperter og undervisere i Mindfulness. 

Om konferencen

Konferencen henvender sig til alle, der arbejder professionelt med mindfulness eller som ønsker at få en dybdegående indsigt i mindfulness og effektivitet i forhold til stress, depression, kroniske smerter og funktionelle lidelser. Konferencen sætter fokus på den nyeste internationale og nationale forskning.

Vi har samlet nogle af vores førende eksperter inden for mindfulness. De fire eksperter er:

> Læs mere om konferencens indhold og eksperterne

Pris

Pris pr. deltager er 2695 DKK der dækker morgenmad, frokost inkl. én vand og kaffe/te samt andre forfriskninger dagen igennem. Pris er ekskl. moms.

Der gives 5% personlig rabat (før moms) til deltagere, som senest på tilmeldingstidspunktet har tilmeldt sig vores nyhedsmail.