Praksisnær tilgang til omsorgssvigtede børn - Seminarer

Havnegade 90, 5000 Odense C • Tlf: 66 15 90 43

Praksisnær tilgang til omsorgssvigtede børn

Kom på praksisnær temadag om omsorgssvigtede børn med nordens førende ekspert, Kari Killén! Læs mere her.

400x292px_KariKillen
Praksisnær tilgang til omsorgssvigtede børn – temadag med nordens førende ekspert i tilknytningsforstyrrede og omsorgssvigtede børn, Kari Killén.Update: Udsolgt i Fredericia

Hvert fjerde barn har været udsat for vold i hjemmet – det omfatter mindre grov vold som skub og knibning, grov fysisk vold som spark og slag eller psykisk vold med trusler og nedgørelser. Konsekvenserne af omsorgssvigt i barndommen kan være store og have fatale konsekvenser på kort og langt sigt, hvis du som fagprofessionel ikke griber ind i tide. Konsekvenserne rummer alt fra forsinket kognitiv udvikling, underudviklede følelsesmæssige kompetencer, usikker tilknytningsadfærd samt fysiske og psykiske lidelser.

Et barn færdes i en lang række forskellige miljøer i dagligdagen, herunder familien, institutionen og skolen. De personlige relationer i disse miljøer har en direkte indflydelse på barnets trivsel og udvikling. Når et barn svigtes af sine allernærmeste, har skole, dagtilbud og de sociale myndigheder pligt til at træde til, så gentagne svigt bliver forhindret. Forholdene i og samspillet mellem de forskellige børnemiljøer er afgørende for optimal beskyttelse af barnet for at undgå alvorlige konsekvenser – i værste fald helt ind i voksenlivet.

Som fagprofessionel har du en unik mulighed for at gøre en forskel for omsorgssvigtede børn. Med teoretiske og praktiske anvisninger fra Kari Killén, som er nordens førende ekspert i tilknytningsforstyrrede og omsorgssvigtede børn, får du en enestående chance for at videreudvikle dine relationer til det udsatte barn og dets familie, skabe udviklende relationer for barnet og dermed skabe livsduelighed.

Indhold:

Dagens underviser, Kari Killén, dr. philos., forsker emeritus ved NOVA, vil berige dig med praksisnær ekspertviden om:

Derudover får du unikke redskaber til:

Kari Killén vil krydre sin undervisning med seneste forskning inden for omsorgssvigt, tilknytning, hjerne- og traumeforskning.

Dagens underviser

KARI KILLÉN, dr. philos., forsker emeritus ved NOVA, forfatter og foredragsholder, anses for at være nordens absolut førende ekspert i forhold til tilknytningsforstyrrede og omsorgssvigtede børn – både på det praksisnære og teoretiske plan. Hun har udgivet en lang række bøger, herunder “Professionel udvikling og faglig vejledning” (2008), “Barndommen varer i generationer” (2010), “Omsorgssvigt I – det teoretiske grundlag” (2010), “Omsorgssvigt II – praksis og ansvar” (2012) samt “Forebyggende arbejde i daginstitutionen” (2014).
I maj 2013 modtog Kari Killén kongens fortjenstmedalje for sit utrættelige arbejde som udsatte børns fremmeste beskytter. 

Kari Kellén vil på dagen undervise på let-forståeligt norsk.

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10 %, hvis I er guldkunder. 5 % hvis I er sølvkunder.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen