Multimedienørd på den gode måde - Seminarer
Multimedienørd på den gode måde

Multimedienørd på den gode måde

Kursus i praktisk brug af multimedier i det pædagogiske arbejde og i undervisningen Lær, hvordan du konkret bruger nye multimedier, som f.eks. iPads, til at understøtte børns sociale, sproglige og faglige udvikling. Faktisk bruger børn og unge mere tid på læring, når de har en iPad i hånden. Så drag fordel af de mange spændende muligheder, der ligger i at integrere de nye medier i din professionelle dagligdag.
Mange skoler og institutioner har dem. Børnene bruger dem allerede. Og bruges de rigtigt i det pædagogiske arbejde og i undervisningen kan der spares mange ressourcer. Multimedier er kommet for at blive, så hvorfor ikke lære at udnytte dem optimalt?

Netop nu investerer mange kommuner, skoler og institutioner i iPads og anden ny teknologi. Skal investeringen give mening, er det imidlertid vigtigt, at den enkelte lærer og pædagog lærer at håndtere den nye teknologi og får en oplevelse af, hvordan den kan bidrage til at give undervisningen og det pædagogiske arbejde et løft og gøre det muligt at gå nye veje. For mulighederne er mange, og det kræver kun få voksenressourcer!

Brug multimedier i undervisningen

På kurset får du en indføring i multimediernes fagre nye verden. Du hører, hvordan multimedier kan anvendes i opbygningen af inkluderende udviklings- og læringsmiljøer, hvordan de kan bruges til at følge børnenes spor og til sprogarbejdet. Du inspireres til at udvikle nye materialer, der gør dokumentation af børns udvikling sjovere, nemmere og bedre. Du lærer at håndtere multimedieredskaber, som passer til lige præcis det projekt, du er i gang med at lave eller påtænker at lave.

I processen bliver du hjulpet og støttet af kursets dygtige undervisere, som selv er passionerede pædagoger, ledere og it-nørder på den gode måde. De kender med andre ord ikke kun teorierne men også PRAKSIS, og arbejder aktivt med at inddrage børnene i konkrete projekter.

Se mere om brugen af multimedier:

Udbytte

Kursusstruktur

Kurset består af en undervisningsdag, en mellemfase, hvor der arbejdes med et konkret projekt samt en opsamlingsdag, der afholdes ca. 3 uger efter første undervisningsdag. I mellemfasen er der mulighed for at få telefonisk support fra underviserne.

Medbring gerne egen iPad.

Underviserne

Mona Basselbjerg, uddannet pædagog, projektlederuddannelse fra Vitus Bering og stud.bac. Idéhistorie. (Aarhus Universitet). 20 års erfaring som pædagog, leder og projektudvikler, indehaver af Idemagerriget.

Stig Kirkedal, uddannet pædagog og stud.can.pæd.pæd. (DPU), 15 års erfaring som pædagog, leder, områdeleder og projektudvikler, indehaver af Idemagerriget.

Ole Lambertsen, uddannet kunstpædagog. 25 års erfaring som kunstpædagog. Etablering af sanseudstilling på Brandts klædefabrik i 15 år. 20 års erfaring med undervisning og udvikling af multimedier.

Brian Hansen, uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Tilknyttet Børneinstitutionen Fuglekilden, Assens.

Pris

Pris pr. deltager er kr. 4.400,-, der dækker materiale, morgenmad, frokost inkl. én vand og kaffe/te samt andre forfriskninger dagene igennem. Med nyhedsmailrabat, jf. nedenfor, er pris pr. deltager kr. 4.218,-

Der gives 5 % personlig rabat (før moms) til deltagere, som senest på tilmeldingstidspunktet har tilmeldt sig vores nyhedsmail på www.seminarer.dk