MyWay-metoden - Vejen ud af det sårbare ungdomsliv - Seminarer
Webgrafik_Sårbare unge
Børn & unge
Kursus

MyWay-metoden – Vejen ud af det sårbare ungdomsliv

Vejen ud af det sårbare ungdomsliv. Ønsker du at hjemtage dette arrangement? Giv os et kald på 66159043.

MyWay-metoden - Vejen ud af det sårbare ungdomsliv

Mistrivsel blandt unge i gymnasier og erhvervsskoler er stigende. Ca. 10 % ligger i en gråzone, hvor de ikke er syge nok til at få professionel hjælp, men samtidig ikke har det godt. Sårbare unge er en voksende gruppe i samfundet, og uden en diagnose kan de være vanskelige at få øje på. “Ondt i livet”-lidelser er en stadig stigende tilstand, der bevirker, at mange af de unge falder ud af uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet. Det er f.eks. unge med angst, depression eller sociale fobier, der ofte føler sig uden for fællesskabet og har brug for at skabe nye handlesammenhænge for at finde deres vej frem. Metoden MyWay er udviklet i samarbejde med Bysekretariatet i Randers og bygger på Acceptance and Commitment Therapy (ACT) i det metodiske og terapeutiske arbejde. ACT fokuserer på at skabe det liv, vi ønsker ved at få brudt fastlåste mønstre. Med MyWay-metoden kan du motivere de sårbare unge til at arbejde med deres udfordringer og hjælpe dem tilbage på sporet. Du kan få dem til at indse og tro på, at de kan, hvad de vil, og at de har kompetencer, der skaber værdi for samfundet
Webgrafik_Sårbare unge4

Dagens indhold

På denne temadag sætter cand. pæd. i pædagogisk psykologi, Tine Kolind-Bille, fokus på, hvordan du med MyWay-metoden hjælper flere sårbare unge på rette vej - enten i job eller i uddannelse.

På kurset gennemgår Tine Kolind-Bille
- målgruppen for MyWay-forløbet - hvilke unge der er tale om, og hvordan deres mistrivsel kommer til udtryk
- hvordan en typisk ”MyWay-case” ser ud
- MyWay-metoden med særligt fokus på samspillet mellem psykolog og mentor
- introduktion til de praksisnære redskaber til anvendelse i både terapien, mentoraktiviteter og gruppemøder, herunder redskabernes funktioner og muligheder

Desuden får du mulighed for at afprøve øvelserne i praksis samt en konkret indføring i, hvordan du kommer i gang med MyWay metoden.
Webgrafik_Sårbare unge

MyWay-metoden er for unge i alderen 15-25 år og er et redskab til dig som fagprofessionel på ungeområdet, så du kan hjælpe de unge med at finde deres egne drømmeruter i livet. Samtidig danner forløbet en god ramme for et sundt fællesskab med andre unge.

bred_Sårbare-unge

Praktisk information

Kurset afholdes på Scandic Silkeborg
Sjælland og Jylland
Den 12. marts 2020 på Scandic Silkeborg
Fra kl. 9.00-16.00
Tæt på motorvej
Gratis parkering
Inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage
Inkl. kaffe og te ad libitum
Scandic Silkeborg
Scandic Silkeborg
Udgårdsvej 2, 8600 Silkeborg

Underviser

Webgrafik_Sårbare unge7
Klik for at se
Webgrafik_Sårbare unge
Klik for at se
Webgrafik_Sårbare unge7
Tine Kolind-Bille
cand. pæd. i pædagogisk psykologi
Tine Kolind-Bille er uddannet cand. pæd. i pædagogisk psykologi. Tine Kolind-Bille har stor interesse for, hvordan psykologiske begreber, som eksempelvis mistrivsel, kan forstås i bredere sammenhænge end blot psykologiske begivenheder i tilknytning til det enkelte menneske.
Tine Kolind-Bille er en af grundlæggerne af MyWay-metoden og har de seneste 4 år af sit arbejdsliv arbejdet med udvikling heraf med ønsket om at hjælpe unge ud af deres mistrivsel.
Webgrafik_Sårbare unge
Tid og sted
Kurset afholdes:
Den 12. marts 2020 på Scandic Silkeborg
Udgårdsvej 2, 8600 Silkeborg

Kurset er fra kl. 9.00-16.00
PRIS
Pris for temadagen er kr. 2.988,- ekskl. moms. Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum.

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Indtast EAN/CVR øverst på siden og se om din arbejdsplads får rabat. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% yderligere i rabat.

Du modtager deltagerbevis på dagen.