Neuroaffektiv ledelse - ledelse med hjerne og hjerte - Seminarer
Neuroaffektiv ledelse
Ledelse
Kursus

Neuroaffektiv ledelse – ledelse med hjerne og hjerte

Ønsker du som leder at forstå dine egne handlemønstre bedre, øge dine evner til at motivere dine medarbejdere og få redskaber til at håndtere følelser i såvel dig selv som i medarbejderne? Det opnår du på dette spændende kursus med psykoterapeut og konsulent, Peter Kofoed. Desuden får du bl.a. viden om, hvordan hjernen fungerer under pres og redskaber til at navigere bedre i udfordrende situationer.

Få redskaber til at forløse hjernens og hjertes potentiale i dit lederskab

Kender du hjernens spilleregler? Er du opmærksom på de ubevidste mekanismer i hjernen, der skaber modvilje eller manglende motivation? Og kan du navigere i dine egne og medarbejdernes følelser og reaktioner?

Du kan blive endnu bedre til at lede dig selv og andre, hvis du har indsigt i hjernens muligheder og begrænsninger - hjernen er nøglen til trivsel, motivation og gode præstationer! Hvis du lytter til hjernens signaler og forstår dens præmisser, vil du opleve en lethed i dit lederskab og en større sikkerhed i dit samspil.

I en konstant foranderlig verden med et stort arbejdspres, skal du ofte forholde dig til dine egne og medarbejdernes følelser. Derfor er det også vigtigt, at du bringer dine personlige kompetencer ind i dit lederskab. Det er helt afgørende, at du har en forståelse for de følelser, der er på spil i organisationen samt formår at være autentisk og regulere dine emotioner optimalt.

Neuroaffektiv ledelse tager afsæt i menneskets grundlæggende konstruktion, hjernens kapacitet, dens potentiale og muligheder for udvikling. Hjernen styrer både vores evne til tænkning og handlekraft, vores følelser, vores samspilskompetencer og de basale selvregulerings-mekanismer. God ledelse handler i høj grad om, at du udnytter dette potentiale i dig selv og i dit samspil med medarbejdere, kollegaer og andre - og at du skaber en stærk forbindelse mellem hjerne og hjerte.
Webgrafik_Neuroaffektiv ledelse2

Dagens indhold

Denne dag sætter fokus på neuroaffektiv ledelse, og giver dig nye perspektiver på udviklingen af dit personlige lederskab, på ledelse af medarbejdere og på ledelse af teams. Og du får en helt ny værktøjskasse til at forløse hjernen og hjertets potentiale i dig selv og de mennesker, du skal lede.

Formålet er at skabe visioner, relationer og mødeøjeblikke, der kan flytte dig, din afdeling, dit team, dine medarbejdere, din organisation, hen imod den bedst mulige varetagelse af den fælles opgave og det fælles mål. Ledelse med hjerne og hjerte styrker din handlekraft og evne til at navigere i en kompleks organisatorisk virkelighed.
Webgrafik_Neuroaffektiv ledelse3

Dagens udbytte

en forståelse af både den sansende, følende og tænkende hjerne i ledelse
viden om hjernens reaktioner i sociale samspil og under forandring eller pres
dybere kendskab til dig selv og egne handlemønstre - og hvordan du spiller bedst sammen med andre
viden om hjernens spilleregler, herunder hvordan du bliver bedre til at bevæge og motivere dine medarbejdere
bud på, hvordan du undgår, at hjernen “går i alarm” hos dig selv og dine medarbejdere
redskaber til at håndtere udfordrende og stressende situationer konstruktivt
forståelse for din egen rolle i medarbejderens reaktion - og hvad dit eksempel som leder betyder for medarbejdernes hjerner
viden om følelser i ledelse og følelsesmæssig intelligens, herunder hvordan du bruger følelserne aktivt
redskaber til, hvordan du bedre kan rumme følelser i dig selv og dine medarbejdere
Kurset tager udgangspunkt i hjernens logikker - og at vores adfærd og samspil er styret af tilstande i hjerne og nervesystem. Vi tager afsæt i den nyeste hjerneforskning, som også dokumenterer, at instinkter og følelser spiller en afgørende rolle for den måde, vi tænker, handler og er sammen på.
Kurset består af en blanding af undervisning, refleksion, dialog og øvelser.
Webgrafik_Neuroaffektiv ledelse4

Underviser

Peter-Kofoed
Klik for at se
Peter-Kofoed
Peter Kofoed
Konsulent og psykoterapeut
Peter Kofoed har specialiseret sig i neuroaffektiv psykologi- og ledelse. Han har i mange år haft sin egen praksis og været supervisor for offentlige og private organisationer. Peter Kofoed coacher løbende ledere og ledergrupper. Han har desuden ledet uddannelser i psykoterapi, supervision og procesledelse.

Praktiske oplysninger

Scandic Glostrup
Den 19. marts 2020 på Scandic Glostrup (Via Live Stream)
Den 22. september 2020 på Scandic Glostrup (Erstatningsdag)
Begge dage kl. 09.00-16.00
Gratis parkering
Inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage
Inkl. kaffe og te ad libitum
Du får deltagerbevis på dagen.
Scandic Glostrup
Scandic Glostrup
Roskildevej 550, Brøndby
UDDYBET TID OG STED
Kurset afholdes to steder i landet - vælg mellem:
Den 19. marts 2020 på Scandic Glostrup (Via Live Stream)
Den 22. september 2020 på Scandic Glostrup (Erstatningsdag)

Begge dage kl. 09.00-16.00
PRISEN
Pris for deltagelse kr. 2.988,- ekskl. moms. Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum.

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Se status for din arbejdsplads under Loyalitetsrabat.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% yderligere i rabat.