Richard J. Davidson - Seminarer
Richard J. Davidson

Richard J. Davidson

Vi har landet en aftale med en af verdens førende hjerneforskere: neurovidenskabsmanden og professor i psykiatri og psykologi Richard J. Davidson, fra det amerikanske University of Wisconsin.

Richard J. Davidson og Peter Lund Madsen – Oplev to eksperter i særklasse

Interesserer du dig for hjernens plasticitet, evnen til at ændre hjernens opbygning og Mindfulness, er her konferencen, du ikke vil gå glip af. Den verdenskendte forsker og neurovidenskabsmand Richard Davidson har nemlig sagt ja til at deltage på vores konference den 13. maj 2015. Det samme har danske Peter Lund Madsen.

Richard Davidson er kendt som manden, der som den første nogensinde dokumenterede, hvordan bl.a. mindfulness kan ændre hjernens opbygning og funktion ved at hjernescanne mediterende buddhistiske munke. Og så er han manden, der har videreført denne viden til praksis ved at hjælpe mennesker med bl.a. PTSD, angst eller ADHD til et bedre liv.

Free the mind

Richard Davidson var forskeren bag dokumentarfilmen “Free the mind – sæt sindet frit”, der dokumenterer Davidsons mentale arbejde med to veteraner der er plaget af PTSD og den 5-årige Will, der har angst. Gennem bl.a. mindfulness og vejrtrækningsøvelser hjælper han de tre med at overvinde deres lidelser.

Filmen skildrer på fornemmeste vis den positive udvikling Richard Davidsons behandlinger har og samtidig skildrer den Davidsons arbejde med at finde en metode at behandle disse lidelser på, uden medicin.

Se filmen gratis på DR.dk/tv – søg via Google.

Peter Lund Madsen sætter rammerne

Til at sætte rammerne for konferencen har vi inviteret den danske hjerneekspert Peter Lund Madsen, som giver et stærkt oplæg omkring hjernens arbejdsopgaver – og hvad der typisk går galt, når en psykisk lidelse rammer et menneske.

Læs meget mere om den spændende konference her: Konferencefolder: Richard J. Davidson og Peter Lund Madsen

Indhold

På konferencen løfter de to eksperter sløret for, hvordan vi selv kan være med til at ændre hjernes funktioner og kognition. Derudover sætter de fokus på:

Derudover tager Richard Davidson dig naturligvis med på en guidet meditations-øvelse, så du får teknikkerne helt ind under huden.

Læs meget mere om den spændende konference her: Konferencefolder: Richard J. Davidson og Peter Lund Madsen

Konferenceprogram (med forbehold for ændringer)

9:30 Velkomst v/ Seminarer.dk – Praktisk info samt kort præsentation

9:35 Peter Lund Madsen: Menneskehjernens arbejdsopgaver

10.40 Richard J. Davidson del I: The Emotional Life of your Brain

11.35 Frokost

12.35 Dr. Richard J. Davidson del II: Free the mind

14.05 Richard J. Davidson, del III: Well-being as a skill

15.35 Spørgsmål og opsamling

16.00 Farvel og tak for i dag

Blå bog for Richard J. Davidson

I dette videoklip kan du få en forsmag på Richard J. Davidsons forskning i forhold til de faktorer, der skaber lidelse, og hvad han forventer at få ud af forskningen.

 

Pris

Pris ekskl. moms uden tolkning er 2.695 kr. Med tolkning er pris 2.795 kr. ekskl. moms.

Er du tilmeldt vores mailliste får du 5% rabat på kurset – tilmeld dig listen her, eller tilmeld dig maillisten under arrangementstilmelding.