Stå robust i forandring - Skab en robust organisation gennem forandring - Seminarer
Priser-alm.

Stå robust i forandring – Skab en robust organisation gennem forandring

Forandringer er et konstant vilkår - det er ikke længere nogen nyhed. Men vidste du, at du aktivt kan bruge forandringen til at skabe en BEDRE organisation og højne både medarbejdernes og organisationens robusthed undervejs i forandringen?

Quick navigation


Stå robust i forandring

Skab en robust organisation gennem forandring

Forandringer er et konstant vilkår – det er ikke længere nogen nyhed. Men vidste du, at du aktivt kan bruge forandringen til at skabe en BEDRE organisation og højne både medarbejdernes og organisationens robusthed undervejs i forandringen?

Hvordan skaber du en organisation, hvor du og dine medarbejdere tør tale åbent om både det negative og positive ved forandringer? Hvor der bliver åbnet op for at lære dine egne, dine medarbejdere samt kollegers styrker og svagheder at kende, og hvad de betyder for jeres vej gennem forandringen. Og ikke mindst hvilke konsekvenser der er forbundet med forandringsprocessen.

Svaret er dialog og kommunikation mellem dig, dine medarbejdere og kolleger, hvis I skal komme godt igennem forudsete såvel som uforudsete forandringer.

På kurset lærer du, hvordan du styrer sikkert igennem forandringsprocessen og mindsker negative følgevirkninger såsom; dårligt samarbejde, nedsat effektivitet og medarbejderflugt og i stedet skaber en robust organisation.

Indhold

På temadagen lærer du at brug forandringsprocesser aktivt til at styrke medarbejdere, ledelse og organisation

Temadagen kommer bl.a. ind på:

Robusthed dannes i forandringsprocessen

Transitionsprocessen handler om, hvordan vi tilpasser os de indre forandringer, og består af tre faser.

  1. Vrede: Når hovedet fyldes med tankemylder og stresshormoner der vækker os tidligt om morgenen, fordi vi forsøger at finde og skabe mening med forandringen
  2. Vakuum: Når følelserne er i frit fald, og spørgsmål som “Hvad skal der ske med mig og kan jeg overhovedet se mig selv i forandringen?” opstår
  3. Vendepunkt: Når vi pludselig ser muligheder og fordele i forandringen, angsten lægger sig, og hverdagen indfinder sig

På dagen fører Gitte Svanholm dig igennem processen, og giver dig et indblik i, hvordan du får dig selv, dine medarbejdere og organisationen bedst muligt videre i forandringsprocessen.

Dagens underviser

Gitte_svanholm_300pxGitte Svanholm er partner i Copenhagen Leadership og ekstern coach for dansk journalistforbund i forbindelse med karriere- og outplacementsamtaler. Derudover blogger hun om ledelse for ugebrevet Mandag Morgen og er forfatter til bogen Fremtidens leder (2015).

Oprindeligt er hun uddannet pædagog, siden journalist og efterfølgende har hun taget en master i organisationspsykologi. Gitte Svanholm er også certificeret coach og teamcoach (ICC og PREP-leder (center for familieudvikling). Tidligere har hun været ansat som pædagog på et behandlingshjem, som journalist på Politiken og som HR partner hos Novo Nordisk.

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.628,- for kunder på vores mailliste, og 2.920,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10% ekstra. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

Find din pris her:

Priser-alm.

Se status for din arbejdsplads på www.seminarer.dk under loyalitetsrabat v.h.a. EAN- eller CVR-nummer, hvor du også kan se vores øvrige arrangementer og tilmelde dig vores nyhedsmail. Her kan du også læse gældende betalings- og afbestillingsregler.


Gitte Svanholm i pressen

IKON_Artikel-60-venstejust“Anerkend medarbejdernes sorg og kom godt igennem forandringer” – Af GITTE SVANHOLM

“Uanset hvor god eller nødvendig en forandring er, så giver det følelser af tab og sorg hos medarbejderne. Hvis sorgen ikke bearbejdes, vil det nære myten om ’de gode gamle dage’, som kan ende med at fryse medarbejderne fast i fortiden.”

Læs artiklen – klik her