Unik sammensat temadag med Arne Nielsson og Chris MacDonald - Seminarer

Unik sammensat temadag med Arne Nielsson og Chris MacDonald

Oplev to af landets bedst evaluerede og mest forespurgte foredragsholdere Arne Nielsson og Chris MacDonald! Skab præstation i topklasse med trivslen i behold. Læs mere her!
400x292px_Trivsel-1
Skab præstation i topklasse med trivslen i behold

Det kræver god energi, konstruktive sociale relationer og sund robusthed at fungere og præstere i et miljø, hvor vi bliver presset fra alle sider. Det giver ophav til spørgsmål om, hvordan vi får fremelsket en kultur i teamet, hvor alle trives og samtidig præsterer optimalt? Hvordan vi sikrer teamet og os selv mod stress samt optimerer energien?

Det har to af landets bedst evaluerede og mest forespurgte foredragsholdere Arne Nielsson og Chris MacDonald hver deres unikke bud på.

Sådan får vi toppræstation og trivsel til at gå op i en højere enhed
Ud over vores administrative og ledelsesmæssige rolle er vi også ofte i situationer, hvor vi skal agere som inspiratorer og motivatorer og samtidig bevare arbejdsglæden – også i modvind – både i teamet og hos os selv. Men hvordan gør vi det? Hvordan får vi teamet til at arbejde selvstændigt og selvstyrende med fokus på kerneopgaven og uden risiko for dannelse af magtkampe mellem medarbejdere i teamet?

Derfor har Seminarer.dk skræddersyet denne temadag med Arne Nielsson og Chris MacDonald. Arne Nielsson giver dig redskaber til, hvordan du som leder skaber et vinderteam og tackler de personer, der ligger under stregen, med inspiration og motivation. Han følges op af den prisvindende Chris MacDonald, der som human fysiolog beriger dig med evidensbaseret viden om og inspiration til, hvordan du håndterer den svære stress-balance. Han stiller skarpt på Science of Energy Management, søvn, motivation samt trivsel og den sammenfletning, der er imellem disse.  

Dagens to populære eksperter:
Arne-NielssonArne Nielsson, ti-dobbelt verdensmester, olympisk sølvvinder i kanoroning og certificeret kognitiv coach. Arne Nielsson har siden 1996 arbejdet som foredragsholder og professionel coach. Han har to gange fået prisen som Årets Inspirator og er forfatter samt medforfatter til flere bøger, hvoraf de nyeste er “Slip legen løs – og skab energi på job og privat” (2016) og “Ved du, hvem du er?” (2014). I løbet af formiddagen giver Arne Nielsson dig redskaber til, hvordan du skaber et vinderteam ved, at:

Arne Nielsson fører os ydermere ind i modellen “Over og under stregen”, der medvirker til skabelsen af flere “hænderne-over-hovedet”-dage. Undervisningen bliver krydret med øvelser, hvor kommunikation og evnen til at løfte andre vil være forudsætninger for at opnå succes. Øvelserne relaterer sig til coaching i dagligdagen.

Chris MacDonald

Chris MacDonald, cand.scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet, skaber af konceptet “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance” samt stifter af non-profit foundation, Just Human. Chris MacDonald har vundet flere priser inden for forskning og formidling og er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Med sit unikke formidlingstalent og sin skarpe viden om biologi, fysiologi, sociologi og psykologi beriger Chris MacDonald dig med unik viden om:

Chris MacDonalds udgangspunkt er, at det er naturen, der afgør vores behov, og derfor er der bare nogle ting, der ikke er til forhandling, hvis vi vil have det godt!

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10 %, hvis I er guldkunder. 5 % hvis I er sølvkunder.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen