Vi har gjort det endnu lettere at handle på Seminarer.dk - Seminarer

Vi har gjort det endnu lettere at handle på Seminarer.dk

I begyndelsen af januar 2022 lancerede vi en kurv-løsning på www.seminarer.dk, men hvorfor egentlig?  

Det korte svar er: For at gøre det nemmere for dig at købe flere produkter på samme tid og nemmere at tilpasse dit køb – nu behøver du altså ikke længere at påbegynde en ny ordre, når du f.eks. vil tilmelde dig to forskellige kurser på én gang, og du kan nu vælge kun at købe nogle bestemte digitale lektioner om et givent emne frem for at skulle købe et helt forløb. 

Den lidt længere forklaring får du herunder: 

Den velkendte kurv   

Det er altid rart med noget, der er genkendeligt, og en genkendelig brugerflade gør det overskueligt og nemt at købe et produkt. Derfor er vi glade for nu at have en kurv-løsning, der på én gang er skræddersyet til www.seminarer.dk, men også har alle de gode elementer fra de kurv-løsninger, du kender fra andre hjemmesider. 

Køb flere kurser på én gang  

De seneste år er udvalget af efter- og videreuddannelse blevet udvidet, og vi sælger nu ikke kun fysiske kurser og uddannelser, men også digitale uddannelser, digitale lektioner og blended learning (kombination af digital og fysisk kompetenceudvikling). Desuden tilbyder vi diverse konsulentydelser. Vi vil gerne give dig en bedre brugeroplevelse, og derfor skal du selvfølgelig kunne købe mere end ét produkt ad gangen. Hvis du ønsker at købe mere end et produkt samtidig – f.eks. 2 kurser – og du vil tilmelde de samme deltagere til begge kurser, kan du nu også gøre det. 

Tilpas DIT uddannelsesforløb   

Kurven giver dig mulighed for at tilpasse og købe lige præcis de digitale lektioner, som er relevante for dig. Hvad betyder det helt konkret? Nogle af vores store digitale uddannelser består af en lang række lektioner. Et eksempel kunne være vores Specialistuddannelse i ADHD med Russell Barkley, som består af mere end 20 digitale lektioner. Måske er alle lektionerne ikke relevante for dig, og så kan du nemt vælge kun at købe nogle af lektionerne.  

Køb nemt tilvalgsprodukter   

Vi vil gerne sikre dig så relevante produkter som muligt, og derfor giver vi dig nu også muligheden for nemt at tilkøbe andre produkter, f.eks. en digital lektion eller en bog om det emne, du skal på kursus i. 

Slut med browser-bøvl 

Med det gamle tilmeldingsflow oplevede vi desværre, at nogle brugere havde udfordringer med at gennemføre deres tilmelding, f.eks. hvis brugeren brugte en ældre internetbrowser. Alle disse udfordringer er fikset med den nye kurv. 

Har du nogen spørgsmål, eller er der noget, der driller ved tilmelding, er du meget velkommen til at kontakte os på 66 15 90 43 eller på [email protected]