E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Om Seminarer.dk / Ledige stillinger

Ledige stillinger

Erfaren grafiker til Seminarer.dk – Barselsvikariat af ca. 1. års varighed. 

Vi søger fra primo august 2018 en grafiker med solid erfaring indenfor et bredt udvalg af grafiske opgaver til forskellige typer af medier.

Som grafiker i Seminarer.dk bliver du en del af marketingafdelingen, som ud over grafikeren selv, består af en Marketingkoordinator og en Kommunikationsmedarbejder.

Du vil skulle stå for at designe og udvikle offline og online grafiske produkter af varierende art og størrelse som fx. foldere, flyers, skemaer, visitkort m.m, fra idé til færdigbehandlet produkt. Desuden diverse grafiske elementer til vores website, facebook og lign. platforme.

Du vil samtidig være ansvarlig for husets produktionsprintere i forhold print og færdiggørelse, samt alm. vedligeholdelse og bestilling af service og forbrugsstoffer.

Om dig:  

Du er idérig og formår at komme med det kreative input, der løfter den visuelle informationsværdi i vores grafiske materiale, ligesom du formår at holde den røde tråd i vores udtryk samt evner at føre en opgave fra idé og design til produktion. Du arbejder selvstændigt, og du trives med en travl og spændende arbejdsdag.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet mediegrafiker eller har relevant uddannelse indenfor grafisk design
  • Har minimum tre års erfaring, gerne fra en lignende stilling
  • Er rutineret bruger af Adobe Creative Suite, i særdeleshed InDesign, Photoshop, Illustrator og Adobe Acrobat
  • Er flydende i dansk på skrift og i tale
  • Har erfaring med at udarbejde både offline og online grafisk materiale fra idé til færdigproduceret produkt.
  • Arbejder selvstændigt, men er udpræget holdspiller
  • Har gode samarbejdsevner.
  • Det er en fordel hvis du kan betjene et semiprofessionelt videokamera og kan håndtere Adobe Premiere Pro. (kort oplæring kan gives)

Vi tilbyder:

Et spændende og udfordrende job i et uhøjtideligt miljø med en arbejdsdag, du selv får stor indflydelse på. Du vil skulle arbejde på Mac. Desuden har vi betalt frokostpause samt en meget attraktiv personaleforening, der bl.a. står for sociale arrangementer flere gange årligt. Der er tale om et barselsvikariat af varighed på ca. 1. år

Er du interesseret, så send ansøgning og CV til os senest den 3. juni 2018, hvor du beskriver dig selv, dine evner samt dine spidskompetencer.

Ansøgningen sendes til: seminarer@seminarer.dk – skriv ”Barselsvikariat” i emnefeltet.

Du kan også se mere info om Seminarer.dk på vores website. Stillingen besættes i juni.

Gå til top