Skriv til os på [email protected] • Tlf: 6615 9043 • Tilmeld nyhedsmail - Spar 5 % på udvalgte arrangementer
Nytænkning og teknologiske fremskridt har givet personer, som har et handicap, uendeligt mange muligheder for at leve et bedre liv. For dig, som arbejder på handicapområdet, betyder det, at du skal holde dig opdateret på de nye potentielle alternativer, der bliver udviklet. Lad os hjælpe dig - se, hvad der rører sig netop nu!
Narcissisme er ikke kun sort-hvidt. Det er et spektrum af adfærd og personlighedstræk, der kan manifestere sig på forskellige måder.
Mens den mere ekstreme ende af spektret kan være destruktiv og skadelig, er der også en mulighed for at forstå og kanalisere narcissistiske energier på en positiv måde.
På dette onlinekursus kan du sammen med ledelsesrådgiver og psykoterapeut Marina Møller udforske narcissismens spektrum.
Tag første skridt mod trivsel og balance – et 3-timers onlinekursus
Ønsker du mere overskud, glæde og balance i både arbejdslivet og privatlivet? Dette onlinekursus giver dig indsigt og redskaber til at skabe en hverdag med større livsglæde og mentalt overskud.
Få dybere kendskab til Low Arousal i teori og praksis, og lær, hvad compassion som tilgang og metode kan bidrage med i din praksis. Kurset forudsætter, at du har kendskab til og anvender Low Arousal i praksis – det kan f.eks. være, du har taget vores digitale kursus i Low Arousal (spar 50 % lige nu!) eller tilsvarende.
Med afsæt i forskning om Low Arousal, følelser og adfærd samt compassion går vi – i selskab med cand.pæd. i pædagogisk psykologi Anne-Mette Sohn Jensen – et spadestik dybere for at forstå, hvordan du kan videreudvikle din praksis.
Du får udvidet dine kompetencer gennem:
Viden om den nyeste følelses- og arousalforskning Kendskab til hjernens behov for forudsigelighed, kroppens budget og affektive cirkel Viden om anvendelse af compassion som metode i praksis Viden om self-compassion, og om hvordan du passer på dig selv Redskaber til forebyggelse af høj arousal hos dig selv og borgerneOplev, hvordan du kan genfinde indre ro og balance gennem en praktisk workshop med fokus på kroppens signaler og behov. Med psykoterapeut Inge Svane som underviser får du indsigt i, hvordan stress og traumer påvirker kroppen, og hvordan du kan arbejde med at hele krop og sind gennem krops- og åndedrætsøvelser.
Med fra workshop-dagen tager du:
Praktiske øvelser til selvhelbredelse Indsigt i kroppens reaktioner Kendskab til bindevævets betydning Viden om vagusnervens rolle Indblik i åndedrættets centrale betydningDagen bygger på bogen “Find hjem til dig selv igen“, som er inkluderet i prisen.
Workshoppen henvender sig både til fagfolk og private, der ønsker redskaber til heling gennem kropsligt arbejde.
Er du klar til at finde en dybere indre ro og slippe gamle mønstre, der holder dig tilbage? På uddannelsen i “De Tre Principper” lærer du at navigere bevidst i dine tanker og følelser, så du kan opleve livet med større klarhed og mindre stress.
Gennem fem inspirerende weekender med fokus på selvindsigt og fællesskab, vil du opdage en helt ny måde at forstå dig selv og verden på. Uddannelsen kombinerer selvudvikling og praktisk viden, så du kan bruge principperne både privat og professionelt.
På forløbet får du blandt andet:
En dybere forståelse af, hvordan tanke, bevidsthed og livskraft skaber din oplevelse af livet. Viden om, hvordan du kan lytte til dit nervesystem og slippe forvrængede tanker. Inspiration til at fremme mental trivsel og indre ro – hos dig selv og andre.Tag med på en uddannelse, der forandrer, styrker og inspirerer! Læs mere om uddannelsen herunder.
Arbejder du på et botilbud for borgere med udviklingshæmning og ønsker at forebygge voldsomme episoder og magtanvendelser? Så er dette 3-dageskursus i LA2u med sociolog Marie Louise Stochholm noget for dig! LA2u er en recovery-orienteret metode, der giver dig konkrete redskaber til at fremme trivsel og reducere konfliktsituationer. På kurset lærer du at:
Skifte fokus fra restriktive sanktioner til forebyggelse og refleksiv praksis Arbejde med borgerens indefra-perspektiv for bedre indsigt og samarbejde Anvende trivsels-, trygheds- og læringsplaner i daglig praksisUndervisningen kobler teori og praksis, så du bliver klædt på til at skabe positive resultater for både borgere og personale.
Arbejder du med børn, unge eller voksne, der har en udviklingsforstyrrelse? Så bliv Sanseintegrationsvejleder i pædagogisk kontekst.
Med dette kursusforløb opnår du bl.a.:
Teoretiske og praktiske kompetencer til at differentiere forskellige sensoriske udtryk fra hinanden Konkrete metoder og redskaber til at undersøge den sensoriske forståelse Konkrete metoder og redskaber til at undersøge nervesystemets aktivitetsgrad og amygadala-sensitivitet Kompetencer til at tilrettelægge relevant og bæredygtig pædagogisk intervention i pædagogisk kontekst med udgangspunkt i den enkeltes sensoriske behov, samt til at evaluere interventionens effekt og justere tiltag Konkrete praktiske øvelser til at understøtte interventionens sigteDin underviser er fysioterapeut Oliver Laage.
6 ud af 6 stjerner
Lær, hvordan du med nyudviklede sundhedspædagogiske værktøjer kan fremme sundhed, trivsel, motivation og mestring for de mennesker, du møder i dit arbejde. Det handler om “at lægge år til livet og liv til årene”.
Uddannelsen er udviklet i samarbejde med fysioterapeut og forsker Peter Thybo og tager afsæt i en ny og udvidet forståelse af ‘det hele menneske’. Fokus er på evidensbaserede salutogene lære- og udviklingsprocesser, og med fra uddannelsen tager du bl.a.:
Viden om risikofaktorer og beskyttende faktorers betydning for sundhed, trivsel og mestring Færdigheder i at undersøge og analysere borgeres/patienters livsvilkår, ressourcer, belastninger mv. vha. LUP-modellen for ”det hele menneske” Færdigheder i at finde borgerens/patientens motivation og anvende dette i den sundhedspædagogiske vejledning til at fremme mestring og empowerment Færdigheder i at tilrettelægge sundhedspædagogiske indsatser og vejledning med fokus på salutogene lære- og udviklingsprocesser Kompetencer til at give borgere/patienter konkrete redskaber til at håndtere sundhedsmæssige udfordringer og dilemmaerRul længere ned på siden for at få mere at vide om uddannelsen.
Varighed: 4 timer. Dette praksisnære digitale kursus giver dig viden om mentalisering og mentaliseringsbaseret behandling samt helt konkrete kompetencer og værktøjer til at anvende mentalisering i praksis og at udvikle mentaliseringsevnen hos børn, unge og voksne – herunder specifik viden om mentalisering og autisme og mentaliseringsbaserede metoder særligt målrettet mennesker med autisme.
E-læringskurset er udviklet i tæt samarbejde med Janne Østergaard Hagelquist & Nadjia Tamechmecht fra Center for Mentalisering og består af to moduler:
Modul 1: Om mentalisering m/Janne Østergaard Hagelquist Modul 2: Autisme og mentalisering m/Nadjia TamechmechtKurset kombinerer teori med praksis – og hele kurset bindes sammen via konkrete cases og praksiseksempler samt refleksionsøvelser. E-læringskurset indeholder også konkrete mentaliseringsværktøjer, som gør dig i stand til at anvende mentalisering i arbejdet med børn, unge og voksne direkte i din dagligdag.
Varighed: 30+ timer. På dette unikke digitale ADHD uddannelsesforløb har du muligheden for at blive certificeret ADHD-vejleder af en af verdens førende eksperter inden for ADHD, Dr. Russell Barkley.
Tager du hele uddannelsen, får du ca. 30 timers undervisning fra Russell Barkley samt danske eksperter, bl.a. psykolog Bo Hejlskov Elvén og fysioterapeut Pernille Thomsen. Sammen bidrager de bl.a. med viden om:
ADHD’s indvirkning på de eksekutive funktioner Hvordan diagnosen påvirker børn, unge og voksnes livsvilkår Indsigt i de medicinske og psykosociale behandlingsmuligheder og deres effekt Komorbide lidelser Udviklingsforstyrrelsen SCT (Sluggish Cognitive Tempo)OBS: Du bliver certificeret ved at have gennemført minimum ét af specialiseringsmodulerne (børn og unge og/eller voksne), overbygningsmodulet og bestået den afsluttende test.
Læs mere om den helt særlige uddannelse herunder.
Varighed: 6-8 timer. Med dette e-læringskursus får du viden om neuropædagogik med fokus på praksis, herunder konkrete neurofaglige redskaber og strategier til implementering af den neuropædagogiske tankegang i arbejdet med mennesker med dysfunktioner i hjernen.
Forløbet er 100 % digitalt med faglige videooplæg, praksiseksempler samt redskaber og bidrager til en fagligt styrket pædagogisk praksis.
I forløbet får du: – Forståelse for anvendelse af en neuropædagogisk tilgang i teori og praksis – Undervisning i neurofaglige redskaber, der kan styrke dit daglige arbejde – Adgang til refleksionsøvelser, slides, cases og implementeringsstrategier – Mulighed for at downloade neurofaglige redskaber til brug i egen praksis (tilkøbslektion)
Varighed: Ca. 70 timer. Lær fra fysioterapeut Pernille Thomsen & psykolog Charlotte Bjerregaard, og bliv certificeret bio-psyko-social børne-stressvejleder.
Efter stressvejleder uddannelsen vil du bl.a. kunne:
Spotte børn og unge, som reagerer med diverse stresssymptomer Forklare børn og unge om symptomer og løsninger på en letforståelig måde Afhjælpe noget af den stress, som det enkelte barn/den unge oplever og tale med barnet/den unge på en bedre mådeStressvejleder uddannelsen består af 4 digitale moduler, og de byder bl.a. på videooplæg med underviserne, redskaber til print, tests, refleksionsøvelser og praksiseksempler. Efter 4. modul er der desuden fysisk supervision.
Vi godkender din tilmelding hurtigst muligt, og du vil ofte have adgang inden for 1 arbejdsdag.