E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Konsulentydelser / Hvem er vi?

Hvem er vi?

Konsulenter

Anne-Katrine L. Mølgaard, Chefkonsulent, cand.scient.pol

Har siden 2004 arbejdet inden for efter- og videreuddannelsesområdet med fokus på ledelse, udvikling og facilitering af seminarer, kurser, konferencer og uddannelser til den offentlige sektor. Hun er ansvarlig for Seminarer.dks udbuds- og konsulentopgaver og har bl.a. udviklet og stået i spidsen for mere en 20 kompetenceudviklingsprojekter som leverandør for Socialministeriet og Socialstyrelsen, herunder været proceskonsulent  for mere en 30 kommuner i forbindelse med tilpasning af efteruddannelses- og kompetenceudviklingsforløb samt rådgivet omkring transfer og den efterfølgende implementeringsproces.

Christina Berner Jensen, Specialkonsulent, certificeret coach 

Christina Berner Jensen har siden 2009 varetaget en række udbuds-og konsulentopgaver, både mht. Udvikling af uddannelsestilbud og kvalitetssikring. Hun har stor erfaring med at lede, udvikle, facilitere og evaluere landsdækkende kurser, seminarer, konferencer og uddannelser målrettet den offentlige sektor. Christina Berner Jensen er certificeret coach fra International Association of Coaching-Institutes (ICI)og yder bl.a. processtøtte i forbindelse med udviklings- og implementeringsopgaver i kommunerne. Hun har en universisetsuddannelse i Dansk samt Kultur, medier og formidling – suppleret med en voksenpædagogisk uddannelse.

Marianne Krøl Wollbrecht

Kommer snart…

 

Bente Adolphsen, Juridisk konsulent, cand.jur. 

Bente Adolphsen er kendt som en af landets mest kompetente jurister inden for børne- og ungeområdet med en samtidig praktisk fundering i den kommunale forvaltning. Hun yder pt. fast juridisk ad hoc sagsstøtte på børne- og ungeområdet til flere kommuner, ligesom hun er hyppig underviser inden for emner som bl.a. adoption uden samtykke, efterværn, magtanvendelse og underetnings- og tavshedspligt. Bente Adolphsen har været konsulent på evalueringsprojektet vedr. forsøg med børnehuse.

Projektledere

Pernille Rønnow Holm, cand.mag.

Pernille Rønnow Holm er cand.mag i International virksomhedskommunikation og har arbejdet som projektleder i Seminarer.dk siden Maj 2013. Hun har stor erfaring som udvikler af kurser og temadage.

 

 

Joan Barkholt, cand.mag.pæd.

Forud for kandidatspecialet har Joan Barkholt blandt andet en uddannelse som Professionsbachelor i pædagogik. Hun har arbejdet i dagtilbudsområdet forud for sin akademiske karriere. Joan har været ansat som projektleder siden Januar 2015 og udvikler kurser og temadage.

 

 


 

Du kan læse mere om Seminarer.dk’s konsulentydelser her:

Vores konsulentydelser

Vores kunder

Kontakt

Gå til top