E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Konsulentydelser / Regionale Uddannelser

Regionale Uddannelser

uddannelser

Vidste du, at vi i Seminarer.dk nu er begyndt at lave såkaldte Regionale Uddannelser?

Igennem snart 10 år har vi afholdt vores uddannelser centralt placeret i landet for at tilgodese deltagere fra både øst og vest. Vores mål har været at vælge afholdelsessteder, som er lettilgængelige både med offentlig transport og i bil. Indtil videre har det været en succes, men vi ønsker at komme endnu tættere på vores kunder og være mere fleksible i forhold til afholdelsessteder. Det har resulteret i Regionale Uddannelser.

Tættere på…

De sidste fem år har mængden af forespørgsler på at rekvirere uddannelserne hjem til kommunen eller institutionen været stødt stigende. Og i dag afholder vi også rigtigt mange arbejdsplads-uddannelser rundt om i landet. Samtidigt oplever vi en øget efterspørgsel fra mindre institutioner og afdelinger fra yderområderne, som ikke har de ca. 15 medarbejdere, det kræver, hvis en rekvirering af uddannelserne økonomisk skal kunne svare sig. Ofte er en arbejdsplads-uddannelse derfor ikke muligt. Derudover har disse institutioner og afdelinger svært ved at sende alle deres medarbejdere afsted til uddannelserne, da de ligger for langt væk – også selvom uddannelserne er geografisk centralt placeret.

Vi vil selvfølgelig gerne imødekomme et ønske om at deltage på vores uddannelser. Derfor er vi som noget helt nyt begyndt at arrangere uddannelser regionalt i samarbejde med de institutioner og afdelinger, der henvender sig. Når vi modtager en henvendelse, finder vi et velegnet hotel i den region, som institutionen eller afdelingen tilhører, og kontakter dernæst lignende institutioner i området. Derved øger vi chancerne for, at der kan skaffes deltagere nok til, at vi kan afholde den ønskede uddannelse regionalt.

Er din afdeling eller institution interesseret i at sende flere afsted på en af vores uddannelser, men har svært ved at deltage pga. geografien? Så kontakt vores konsulentafdeling på 66159043 (mobil 21499648) i dag og hør mere om vores Regionale Uddannelser. 

Gå til top