Forebyg stress med udgangspunkt i metakognitiv psykologi - Seminarer

Havnegade 90, 5000 Odense C • Tlf: 66 15 90 43

Forebyg stress med udgangspunkt i metakognitiv psykologi

Forebyg stress med et forebyggende og selvudviklende kursus i MINDStrain-modellen. En top-evalueret model med veldokumenteret effekt. Læs mere her!
400x292px_forbygStress
Forebyg stress med udgangspunkt i metakognitiv psykologi
– et forebyggende og selvudviklende kursus i MINDStrain-modellen

Det er altafgørende for dig, der har stress tæt på livet og føler dig presset i hverdagen, at du lærer at håndtere dig selv i udfordrende og pressede situationer, så du får opøvet egne strategier og dermed undgår at falde i stressfælden.

Stress udgør et stigende folkesundhedsproblem til trods for mange og gode forebyggende indsatser på de danske arbejdspladser i form af strukturering af arbejdsopgaver, planlægningsmøder, nærhed i arbejdsmiljøet og mange andre gode tiltag. Det er desværre ikke altid tilstrækkeligt i forhold til forebyggelse af stress, idet stress også handler om de tanker, der dominerer hos én selv.

MINDStrain-modellen, som er top-evalueret og med dokumenteret positiv effekt, adskiller sig fra mange andre tilgange ved, at den tager udgangspunkt i metakognitiv psykologi – altså tankeprocesser frem for tankeindhold. Det er en effektiv og meget skånsom måde at arbejde med sig selv på. Når vi arbejder med tankeprocesser og ikke tankeindhold, fokuserer vi på tankerne om tankerne. Det kan sammenlignes med overbevisninger. Det betyder, at vi lærer at håndtere os selv på en hensigtsmæssig måde, uanset hvad der presser eller udfordrer os i vores omgivelser.

Kursets udbytte

Med viden om metakognitiv psykologi, tankeindhold og tankeprocesser, får du følgende udbytte på dette intensive to-dages kursus i forebyggelse af stress:

Kursets indhold

På kursets dag 1 opnår du viden om:

På kursets dag 2 arbejder vi øvelsesbaseret med:

Kurset bliver afviklet med dialogbaserede oplæg, refleksion og øvelser i både grupper og på individuelt plan. Kurset afholdes over to dage med middag og overnatning.

Underviser
Stig Sølvhøj er stress-ekspert, medstifter og medejer af MINDStrain. Stig Sølvhøj har en master i neuro lingvistik og en master i psykologi og kommunikation. Derudover er han blandt andet certificeret neokognitiv psykoterapeut, certificeret kognitiv coach og mindfulness-instruktør. Stig Sølvhøj er forfatter til bøgerne “Den bedste dig” (2016) og “STRAIN – no more stress” (2017).

PRISER

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms. Find din pris her:

Se status for din arbejdsplads på www.seminarer.dk under loyalitetsrabat v.h.a. EAN- eller CVR-nummer, hvor du også kan se vores øvrige arrangementer og tilmelde dig vores nyhedsmail. Her kan du også læse gældende betalings- og afbestillingsregler.

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen.