Fremtids-fokuseret ledelse - Seminarer
1920x600px_Kursus_single_Fremtids-fokuseret ledelse
Ledelse
Kursus

Fremtids-fokuseret ledelse

Lad trendspotting være dit grundlag for morgendagens beslutninger.

På denne temadag lærer du at spotte trends, så du står stærkere end nogensinde før.

Mange oplever, at den offentlige sektor skal spare sig ind i fremtiden. Udviklingen opleves derfor i disse år af mange som at gå “fra mere til mindre”. Vi skal levere mere til flere for færre ressourcer. Når vi ser ind i dén fremtid, betyder dette scenarie mere at forholde sig til, mere pres på og – måske – med mindre politisk og organisatorisk opbakning. Hvis du føler dig stresset og umotiveret i denne sammenhæng, er det ikke så mærkeligt, siger fremtidsforskerne, Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard. Det er da ikke fedt at få at vide, at du skal lave mere, løbe hurtigere og få mindre ud af det. Heldigvis er der en udvej. På denne unikke temadag lærer du at se fremtiden, så du kan hive dens muligheder ind i hverdagen – nemlig hvordan du spotter trends og bruger dem som grundlag for dine beslutninger allerede i dag!

Skift “fra mere til mindre” ud med “fra mere til bedre”

“Fra mere til bedre” er en helt anden måde at tænke på. I dette scenarie skal du gøre noget bedre for flere med de rigtige ressourcer. Men er det ikke bare endnu en omgang konsulentbavl?, tænker du måske. Jo, det er det – medmindre du aktivt involverer dig i det. Og det er én af dagens hovedpointer: “Brug fremtiden som beslutningsgrundlag, så du får overblikket og argumenterne til at gøre en reel forskel”. På denne temadag lærer du at spotte trends, så du står stærkere end nogensinde før. Du kommer blandt andet helt i forreste række ift. banebrydende ny indsigt i, hvordan din hjerne fungerer. Du har faktisk alt det, du skal bruge, og det mest fantastiske er, at du kan starte allerede i dag.
Fremtids-fokuseret ledelse

Temadagens indhold:

Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard – to af verdens bedste fremtidsforskere fra Future Navigator – lærer dig at se fremtiden, som den er og at spotte trends ved at give dig redskaber. Du bliver inviteret med til at spotte trends på forhånd, hvormed du får mulighed for at påvirke indholdet til dagens forskellige workshops. Efter temadagen får du som noget helt særligt adgang til at skrive til dagens undervisere, Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard, og dermed mulighed for at få hjælp til din fremtids-fokuserede ledelse. Derudover vil det selvfølgelig være muligt at købe Future Navigators nye bog med hjem.
Fremtids-fokuseret ledelse

Temadagens redskaber:

Oversætte trends og mappe dem, så det giver overblik.
Diskutere, “hvornår fremtiden kommer” og hvilke dilemmaer, den skaber i dag.
Styre og bruge alle de følelser, fremtiden skaber som angst, beslutningspanik, apati, irritation og misundelse.
Træffe bedre beslutninger – også sammen med andre.
Få andre i organisationen med fra første dag ved at lære dem de redskaber, du får med hjem fra dagen.
skabe særegne øjeblikke i dine visioner med udgangspunkt i banebrydende ny forskning inden for, hvordan den menneskelige hjerne fungerer.
thump-ledelse-frem
Se flere videoer fra Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard lige her!

Undervisere

Fremtids-fokuseret ledelse
Klik for at se
Fremtids-fokuseret ledelse
Klik for at se
Fremtids-fokuseret ledelse
Anne Skare Nielsen
Selvstændig fremtidsforsker og stifter af Future Navigator, er uddannet som cand.scient. og cand.scient.pol
Anne Skare Nielsen, selvstændig fremtidsforsker og stifter af Future Navigator, er uddannet som cand.scient. og cand.scient.pol. Anne Skare Nielsen er i høj kurs som foredragsholder og provokatør. Hun bliver jævnligt benyttet som fremtidsforsker og ekspert i medierne og er kendt fra radioprogrammet “Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden”.
Dernæst har Anne Skare Nielsen været tv-vært på programmet “NewScience” på TV2 News. Anne Skare Nielsen har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger, herunder “Fang Fremtiden”, som udkommer den 21. maj 2019.
Fremtids-fokuseret ledelse
Henrik Good Hovgaard
fremtidsforsker, fremtidstræner og Director, er uddannet skolelærer og har desuden en uddannelse som cand.IT i digital design fra Aarhus Universitet.
Henrik Good Hovgaard, fremtidsforsker, fremtidstræner og Director, er uddannet skolelærer og har desuden en uddannelse som cand.IT i digital design fra Aarhus Universitet. Henrik Good Hovgaard har undervist på Aarhus Universitet og været specialist i visualiseringer af fremtiden ved CAVI. Han har i mange år været medlem af KaosPiloternes pædagogiske råd. Henrik Good Hovgaard er blandt andet ophavsmanden til FutureGraphic, Trendkort, TrendMapping og Blind Spotting og er en af Skandinaviens bedste workshop-facilitatorer.

Praktisk information

Afholdelse på Scandic Kolding
Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding
Den 9. september 2019
Undervisning kl. 9.00-16.00
Inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage
Inkl. kaffe og te ad libitum.
Gratis parkering
Tæt på motorvej
6 km fra Kolding centrum
Fri Wi-Fi
Du får deltagerbevis på dagen.
Scandic Kolding
Scandic Kolding
Kokholm 2, Kolding
Uddybet tid og sted
Kurset afholdes den 9. september 2019 på Scandic Kolding fra kl. 9.00-16.00

Du får deltagerbevis på dagen.
Prisen:
Pris for deltagelse kr. 2.950,- ekskl. moms. Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum.

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Du kan se status for din arbejdsplads under Loyalitetsrabat.
Sign up til vores mailliste og få 10% yderligere i rabat.