Peter Gøtzsche - Myter, misforståelser og skader i psykiatrien - Seminarer
Priser-alm.

Peter Gøtzsche – Myter, misforståelser og skader i psykiatrien

Peter Gøtzsche er blandt andet kendt for sin kritik af medicinalindustrien, lægernes omgang med psykofarmaka og de psykiatriske diagnoser, som ofte bliver stillet ved hjælp af simple afkrydsningsskemaer. Til daglig underviser han i, hvordan videnskabelig forskning skal udføres korrekt - det er han i øvrigt en af de dygtigste til på verdensplan.
Find vores nye seminar med Peter Gøtzsche her. 

Temadag med den kontroversielle, men også fagligt højt respekterede forsker Peter Gøtzsche, om misforståelser, myter og skader i psykiatrien

Quick navigation


“Måden vi bruger psykofarmaka på i dag, gør langt mere skade end gavn. Vi bør gøre det helt anderledes for borgere med psykiatriske problemer. Lægemidler er ikke løsningen, men en del af problemet”.

Sådan siger overlæge og professor i klinisk forskningsdesign og analyse ved Københavns Universitet, Peter Gøtzsche.

Peter Gøtzsche er blandt andet kendt for sin kritik af medicinalindustrien, lægernes omgang med psykofarmaka og de psykiatriske diagnoser, som ofte bliver stillet ved hjælp af simple afkrydsningsskemaer. Til daglig underviser han i, hvordan videnskabelig forskning skal udføres korrekt – det er han i øvrigt en af de dygtigste til på verdensplan.

En af de helt store myter er ifølge Peter Gøtzsche, at patienten lider af en kemisk ubalance i hjernen, som medicinen skal rette op på. Men det er ikke sandt – og vi er heller ikke i stand til hverken at be- eller afkræfte psykiatriske diagnoser via blodprøver eller scanninger. Det er også tvivlsomt for de fleste præparaters vedkommende, om medicinen overhovedet har en relevant klinisk effekt.

Fokus skal i stedet tilbage til mennesket og de historier, som mennesker, der har det psykisk svært, bærer rundt på. Når mennesker kuldsejler, er der ofte en bagvedliggende grund til det, som man kan arbejde med.

Læs mere af og med Peter Gøtzsche – klik her


“Vi kunne gøre det meget bedre, hvis vi kun brugte 2% af de psykofarmaka, vi bruger i dag, og benyttede psykoterapi langt mere” siger Peter Gøtzsche.


Indhold

På temadagen går han i dybden med ikke bare den publicerede forskning, men også den ikke-publicerede forskning. Den forskning, som medicinalindustrien ikke vil have kommer frem, og som har fået Peter Gøtzsche til at krydse linjen mellem videnskab og politik. Noget han føler sig forpligtet til, med den viden han har.

Med udgangspunkt i mange års forskning, kommer han rundt om:

Blå bog for Peter Gøtzsche

peter_goetzsche_300pxHan er kendt for sin kritik af medicinalindustrien, lægernes omgang med psykofarmaka og de psykiatriske diagnoser, men han er meget mere end det.

Føler du dig provokeret, forundret eller lettet over Peter Gøtzsches kritik? Har du lyst til at høre mere eller måske selv stille Peter Gøtzsche et spørgsmål? – Så skal du deltage på denne temadag.

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.628,- for kunder på vores mailliste, og 2.920,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10% ekstra. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

Find din pris her:

Priser-alm.

Se status for din arbejdsplads på www.seminarer.dk under loyalitetsrabat v.h.a. EAN- eller CVR-nummer, hvor du også kan se vores øvrige arrangementer og tilmelde dig vores nyhedsmail. Her kan du også læse gældende betalings- og afbestillingsregler.

Peter Gøtzsche i pressen

 

IKON_Artikel-60-venstejustPeter Gøtzsche: »Den biologiske psykiatri bygger på en række misforståelser og myter«

Psykofarmaka er langt farligere, end det oplyses, og psykiaternes diagnoser er tilfældige, siger den kontroversielle professor Peter Gøtzsche.

Læs artiklen fra politiken.dk – klik her

IKON_Artikel-60-venstejustUddrag af Peter Gøtzsches bog “Dødelig psykiatri og organiseret benægtelse”

Læs et uddrag af Peter Gøtzsches stormomsuste bog “Dødelig psykiatri og organiseret benægtelse”

Læs uddrag – klik her