Psykopati, dyssociale og narcissistiske personlighedsforstyrrelser - Seminarer
Psykopati, dyssociale og narcissistiske personlighedsforstyrrelser
Psykologi og psykiatri
Kursus

Psykopati, dyssociale og narcissistiske personlighedsforstyrrelser

relationsarbejde og forandringsmuligheder

Styrk dit samarbejde med borgere, som har svære personlighedsforstyrrelser

Det ene øjeblik kan personen være en charmør ...eller et uskyldigt, misforstået og såret offer - og pludselig kan han eller hun vende til en vred og manipulerende tyran...

Psykopati, dyssocial eller narcissistisk personlighedsforstyrrelse er personlighedsstrukturer, der ofte skaber massive udfordringer, både for den forstyrrede - og for de mennesker, der er omkring dem. Det er vanskelige relationer at navigere i og forstå, hvilket ofte medfører frustrationer, højt konfliktniveau og reaktioner, der ikke altid er styrbare.

Denne kursusdag tager udgangspunkt i en basal forståelse for diagnoserne, personlighedsstrukturer og adfærd. Dagen giver indsigt i de psykologiske mønstre, der knytter sig til den specifikke forstyrrelse. Hovedfokuset er på relationer, relationsarbejdet og muligheder for at udvikle eller forandre inden for relationens rammer. Kurset sætter også fokus på dynamikker og risikozoner for den forstyrrede, herunder arbejder vi med at kunne rumme strukturelle begrænsninger eller mangeltilstande, sårbarhed og sociale kompetencer hos den forstyrrede. Og frem for alt ser vi på mulighederne for at etablere et samarbejde i forskellige forandringszoner.
Psykopati, dyssociale og narcissistiske personlighedsforstyrrelser

Dagens indhold

Dagens underviser, psykolog Anja Leavens, giver dig på denne dag et nuanceret og dybt indblik i adfærd, diagnostik og psykologiske mønstre.
Du får redskaber til at optimere dialogen og samarbejdet med borgeren som følge af et større indblik i den personlighedsforstyrredes indre forestillingsverden. Dette kan i sidste instans være med til at sikre, at borgeren kan etablere og vedligeholde “det gode liv”.
En stor del af dagen dag har fokus på forandringsmuligheder - og hvordan du vurderer og tilgår dette. Kontakten til og samarbejdet med borgere, som har svære personlighedsforstyrrelser kræver også, at du er rigtig god til at passe på dig selv i relationen, hvilket Anja Leavens også stiller skarpt på.
Psykopati, dyssociale og narcissistiske personlighedsforstyrrelser

Dagens fokuspunkter

Forståelse baseret på diagnoser
Indsigt i adfærd og psykologiske mønstre
Viden om relationsarbejdets præmisser og muligheder
Redskaber til etablering af samarbejde i forandringszoner

Underviser

Anja Leavens
Klik for at se
Anja Leavens
Anja Leavens
Cand. psych. aut. og har egen praksis og konsulentvirksomhed.
Hun har speciale i personlighedsforstyrrelser, hvor særligt den dyssociale personlighedsstruktur og deraf følgende problematikker har været i fokus. Anja Leavens arbejder blandt andet tæt sammen med Kriminalforsorgen i forhold til både forsorgens forskellige personalegrupper og de indsatte.
Hun har indgående terapeutisk erfaring, hvor hovedvægten af klientgrupper kommer fra ekstreme miljøer. Anja Leavens har stor kendskab til forskellige problemstillinger med borgere i offentlig regi og er en særdeles erfaren underviser.

Praktisk information

Kurset afholdes på hhv. Scandic Glostrup og Scandic Kolding
Jylland og Sjælland
24. februar 2020 Scandic Glostrup
27. februar 2020 Scandic Kolding
Begge dage kl. 9.00-16.00
Inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage
Inkl. kaffe og te ad libitum
Gratis parkering
Tæt ved motorvej
Du får deltagerbevis på dagen.
Scandic Kolding
Scandic Kolding
Kokholm 2, Kolding
Scandic Glostrup
Scandic Glostrup
Roskildevej 550, 2605 Brøndbyvester
PRISEN
Pris for deltagelse kr. 2.988,- ekskl. moms. Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum.

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Se status for din arbejdsplads under Loyalitetsrabat.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% yderligere i rabat.