Cool Kids: 60-70% bliver diagnosefri - Bliv Cool Kids Vejleder - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Cool Kids: 60-70% bliver diagnosefri

Cool Kids er et effektivt redskab til angsthåndtering til børn og unge. Læs her om vores Cool Kids Vejlederuddannelse.

Cool Kids
Angst er et stort problem blandt børn, men heldigvis er der brugbare redskaber, som kan hjælpe. På vores 3 intensive uddannelsesdage på Cool Kids Vejlederuddannelsen får du en grundig gennemgang af de manualbaserede angsthåndteringsprogrammer Cool Kids (til børn i alderen 6-12 år) og CHILLED (til unge i alderen 13-17 år).

Programmerne bygger på kognitiv adfærdsterapi, og resultaterne taler for sig selv – ifølge international forskning bliver 60-70 procent af børnene nemlig diagnosefrie efter at have deltaget i programmet.

Til at undervise har vi to af Danmarks førende eksperter inden for angsttilstande hos børn og unge og behandlingen heraf, cand.psych. Søren Benedikt Pedersen og cand. pæd. pæd. psyk. Gry Ravn Rønne. De sørger for, at du får den teoretisk ballast og praksisnære eksempler, så du kan påbegynde brugen af Cool Kids og/eller CHILLED i det forebyggende arbejde, når du kommer hjem.

Du lærer bl.a.:

  • At spotte børn med angstproblematikker – så du kan gribe ind, før det udvikler sig til en egentlig angstdiagnose
  • At bruge redskaber som detektivtænkning og bekymringssurfing, så du kan handle sammen med barnet eller den unge, når angsten rammer
  • At udvikle forældrenes kompetencer, så familien får bedre mulighed for at støtte deres barn til at overvinde angsten

Læs mere om den givende Cool Kids Vejlederuddannelse her.

Relevante arrangementer

Cool Kids Vejlederuddannelsen
Vejlederuddannelse

Cool Kids Vejlederuddannelsen

Fyn & Sjælland

Obs: Alle Cool Kids-vejlederhold er udsolgt. Der kommer ikke flere hold.

Er du interesseret i angsthåndteringsprogrammer, så tag et kig på den nye vejlederuddannelse i BeCool.

Seminarer.dk tilbyder en vejlederuddannelse i forebyggende angsthåndtering til dig, der indgår i det primære fagprofessionelle netværk omkring børn og unge, dvs. lærere, pædagoger, AKT, sundhedsplejersker, skolelederelæger, psykologer og sagsbehandlere.

Få stor indsigt i angstlidelser hos børn og unge ud fra en kognitiv adfærdsterapeutisk referenceramme og bliv introduceret til angsthåndteringsprogrammerne Cool Kids og CHILLED. Uddannelsen giver dig stærke kompetencer til det understøttende og forebyggende arbejde med angst, f.eks. med børn i skoler og børnehaver.

Beskyttet varemærke: Seminarer.dk har en særaftale med Aarhus Universitet, CEBU, som giver Seminarer.dk mulighed for at afholde “Cool Kids Vejlederuddannelsen” til og med 2020. Ønsker du at tage vores vejlederuddannelse, er det derfor sidste chance.

Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere
Dit selvhelbredende sind
Kursus

Dit selvhelbredende sind

Jylland & Sjælland

Tag med på denne inspirerende kursusdag, hvor du lærer om ”De tre principper” – en forståelse, der tager udgangspunkt i, at vores sind er designet til at trives, og at kræfterne bag vores sind ikke går i stykker, uanset hvad vi har oplevet i livet. En dybere indsigt i kræfterne bag menneskets sind kan være en kæmpe øjenåbner, når vi skal hjælpe os selv og andre til at få det bedre.

På kursusdagen sørger psykolog Mette Louise Holland og trivselscoach Jacob Rebien for, at du får:

En indføring i de simple, grundlæggende kræfter bag ALLE menneskers sind Et nyt blik for alle menneskers medfødte mentale sundhed En ny og befriende måde at forholde sig til både egne og andres op- og nedture En enkel vinkel på alt det, der kan virke komplekst En simpel, og måske overraskende, afsløring af, hvor både trivsel og mistrivsel kommer fra

Læs mere lige herunder.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere