Hans Henrik Knoop på konference med Martin Seligman - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Hans Henrik Knoop på konference med Martin Seligman

Lær fra Hans Henrik Knoop Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan afsløre, at psykolog Hans Henrik Knoop kommer som foredragsholder på vores unikke konference ”Martin Seligman og positiv psykologi” den 19. september 2019. Kender du ikke til positiv psykologi? Læs mere om emnet her. Hans Henrik Knoop er psykolog og lektor ved […]

positiv psykologi
Lær fra Hans Henrik Knoop

Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan afsløre, at psykolog Hans Henrik Knoop kommer som foredragsholder på vores unikke konference ”Martin Seligman og positiv psykologi” den 19. september 2019.

Kender du ikke til positiv psykologi? Læs mere om emnet her.

Hans Henrik Knoop er psykolog og lektor ved Aarhus Universitet, hvor han primært forsker i positiv psykologi i forbindelse med læring og trivsel inden for pædagogikken og arbejdslivet. Han har publiceret talrige bøger og artikler og er en af de mest anerkendte danskere inden for positiv psykologi. Du kan læse et portræt af ham her.

På konferencedagen vil Hans Henrik Knoop se på positiv psykologi i en dansk kontekst. Han vil især have fokus på forskningen på området, samt hvordan denne forskning hænger sammen med menneskelig trivsel.

Kom med på denne ekstraordinære konferencedag! Det her er din eneste mulighed for at opleve Martin Seligman i Danmark og Sverige i hele 2019 og 2020. Så fat tasterne og tilmeld dig allerede i dag.