Martin Seligman og positiv psykologi - Seminarer
1920x600px_Kursus_single_Martin Seligman
Positiv psykologi
Kursus

Martin Seligman og positiv psykologi

Oplev Martin Seligman, Hans Henrik Knoop og Morten Albæk på kæmpe positiv psykologi konference!

Positiv psykologi i et samfundsaktuelt perspektiv – oplev blandt andre Martin Seligman!

Seminarer.dk er stolte af at kunne præsentere en enestående konference, der sætter fokus på, hvad du kan gøre for at lede dig selv, dine medarbejdere og dine borgere meningsfuldt gennem livet. På konferencen møder du intet mindre end grundlæggeren af positiv psykologi, den verdensberømte amerikanske psykolog Martin Seligman, lektor og ekstraordinær professor Hans Henrik Knoop samt filosof og topchef Morten Albæk.

Læs mere om positiv psykologi i denne artikel.
Mød en af det 20. århundredes største psykologer: Martin Seligman – grundlæggeren af positiv psykologi. Tilmeld dig i dag og sæt et stort kryds i kalenderen! Det bliver stort!
Kursus_single_1000x1000px_Martin Seligman

En fundamental kursændring

I det moderne præstationssamfund er det for alvor blevet tid til at nytænke menneskelig trivsel, mening og lykke. For 95 procent af al stress er arbejdet en del af årsagen, mens hver 8. dansker har et mentalt dårligt helbred. Det er tid til at tage ansvar! Det er tid til at sætte massivt ind over for tidens største paradoks. Danskerne har aldrig levet længere, været lykkeligere og har aldrig haft flere muligheder, men har samtidig aldrig været mere tynget af mental ubalance, stress, angst og depression. Heldigvis er der håb! Hverken du, dine medarbejdere eller dine borgere behøver passivt at acceptere at være fanget i mistrivsel.
Kursus_single_1000x1000px_Martin Seligman_2

Fra hjælpeløshed til menneskelig trivsel med Martin Seligman

Med positiv psykologi får du bedre muligheder for at gøre en aktiv forskel for dig selv, dine medarbejdere og dine borgere – unge som gamle. Positiv psykologi handler om, at flytte fokus til dét, der skaber trivsel, glæde og mening i hverdagen – ikke for at ignorere problemerne, men for at blive bedre til at løse dem. Der er mange gevinster at hente, da trivsel, ud over at være elementært livsbekræftende, øger vores produktivitet og kreativitet i hverdagen.
Glæde og optimisme opstår dog ikke ud af den blå luft. Det kræver ofte hårdt arbejde – til gengæld er gevinsterne altoverskyggende. Start i dag, og lad positiv psykologi vinde indpas i hverdagen!
Kursus_single_1000x1000px_Martin Seligman_3

Dagens tre oplæg:

Det meningsfulde liv bør også leves på arbejdet v./ Morten Albæk
Arbejdet er en eksistentiel del af vores liv. Og som mennesker må vi først og fremmest lære os selv at kende og finde ud af, hvordan arbejdet kan tjene til at udfolde meningen med det ene liv, vi har. At udvikle sig fagligt og teknisk er til enhver tid sekundært. Vigtigere er, at vi ved, hvem vi er, hvem vi gerne vil være, og at vi har den fornødne selvrespekt til at sige til og fra med udgangspunkt i netop det. Alt det starter med ærlighed og selverkendelse, hvor vi ikke opfinder eller overdriver det positive for at kompensere eller negligere det negative. Vi bør forlange intimitet og ærlighed i alle vores relationer – også de professionelle – for at opnå en meningsfuld tilværelse.

Morten Albæk indleder konferencen med at sætte fokus på:

- Hvad der skal til for, at vi finder mening i hele tilværelsen – også på arbejdet
- Hvad der fastholder os i meningsløshed, som i sidste ende er dét, der gør os syge
- Dekonstruktion af work-life-balancen for at give plads til en ny og mere meningsfuld måde at lede os selv og andre mennesker gennem livet på

Læs vores portræt af Morten Albæk lige her!
Positiv psykologi i en dansk kontekst v./ Hans Henrik Knopp
Som en ny gren af psykologien, fokuserer positiv psykologi grundlæggende på, hvad der gør livet værd at leve. Så hvad er forskningen nået frem til i dag? Hvad er det, der ligger til grund for, at vi i dag er i stand til at skabe bedre betingelser for trivsel end nogensinde før? Hvis vi altså beslutter os for det.

Danmarks førende autoritet indenfor positiv psykologi, Hans Henrik Knoop, beriger dig med:

- En præsentation af vigtige og nye indsigter fra den positiv- psykologiske forskning
- Konkrete og inspirerende eksempler på vellykkede udviklingstiltag i såvel offentlige institutioner som private virksomheder

Artikel: Hans Henrik Knoop: Positiv psykologi var en vej ud af mismodet
Fra hjælpeløshed til menneskelig trivsel v./ Martin E. P. Seligman
Hvordan lærer du optimisme? Og hvilke langsigtede effekter har arbejdet med positiv psykologi for det enkelte individ, men også for organisationer og samfundet som helhed? Hvordan kan du omsætte viden om positiv psykologi til handlingsorienterede tiltag i hverdagen? Grundlæggeren af positiv psykologi, Martin Seligman, deler ud af sine revolutionerende resultater om positiv psykologi. Martin Seligman:

- Tager dig med på en rejse gennem det 20. århundredes psykologi, og giver dig indblik i, hvor positiv psykologi står i dag og i fremtiden
- Giver dig viden om, hvad der skal til for at komme fra hjælpeløshed til tillært optimisme samt succeskriterier for menneskelig trivsel (PERMA)
- Gør dig klogere på de langsigtede gevinster ved positiv psykologi – både på individplan, på jobbet og i organisationer

Læs vores portræt af Martin Seligman – grundlæggeren af positiv psykologi
slider-arrow
slider-arrow
Afslutningsvis bliver der holdt en Q&A, så du får mulighed for at spørge Martin Seligman til råds.
Efter konferencen får du en unik mulighed for at få signeret bøger af Martin Seligman.

Undervisere

Underviser_280x400px_Morten Albæk
Klik for at se
Hans Henrik Knoop hi-res
Klik for at se
Underviser_280x400px_Martin_Seligman
Klik for at se
Underviser_280x400px_Morten Albæk
Morten Albæk,
Cand.mag. i historie og filosofi, forfatter, erhvervsleder, adjungeret professor i filosofi ved Aalborg Universitet og stifter af rådgivningsvirksomheden Voluntas.
Morten Albæk startede sin karriere i Danske Bank, hvor han endte som Senior Vice President for koncernens afdeling for Idéudvikling og Innovation. Senere blev han Chief Marketing Officer og medlem af Executive Committee hos verdens største vindmølleproducent, Vestas. Morten Albæk er som den eneste dansker fem gange i træk blevet kåret som en af de mest indflydelsesrige marketingfolk i verden af The Internationalist. Morten Albæk er forfatter til flere bestsellers bl.a. “Generation fucked up?” (2005), “Det gennemsnitlige menneske” (2013) og senest “Ét liv Én tid Ét menneske- Hvordan vi glemte at leve et meningsfuldt liv” (2018).
Hans Henrik Knoop hi-res
Hans Henrik Knoop
Lektor med særlige kvalifikationer på Aarhus Universitet og ekstraordinær professor på North West University, SA.
Han er tidligere forskningsdirektør for Universe Research Lab fra 2007 til 2011 og Præsident for European Network for Positive Psychology fra 2010 til 2014. Siden 2010 har han ledet forskningsenheden for positiv psykologi på DPU, Aarhus Universitet som blandt andet danner ramme om den internationalt akkrediterede masteruddannelse i positiv psykologi på Aarhus Universitet, hvor over 500 studerende hidtil er optaget. Hans forskning fokuserer på trivsel i pædagogik, uddannelse og arbejdsliv i et tværvidenskabeligt perspektiv, og har de seneste år blandt andet omfattet analyser af trivselsmålinger for næsten 300.000 danske skoleelever. Han er forfatter eller medforfatter til ca. 190 publikationer inklusive 9 bøger og har præsenteret sit arbejde i mere end 1.500 inviterede foredrag.
Underviser_280x400px_Martin_Seligman
Martin E. P. Seligman
Amerikansk professor i psykologi og direktør for the Positive Psychology Center ved University of Pennsylvania
Martin E. P. Seligman fokuserer bl.a. på positiv psykologi, tillært hjælpeløshed, depression, optimisme og prospektion.

Martin Seligman bestsellerforfatter med mere end 30 bøger oversat til 50 sprog. Senest har han udgivet bogen At lykkes. I 1996 blev han valgt som præsident for den største videnskabelige og faglige organisation af psykologer i USA, the American Psychological Association, med det største stemmeflertal i historien. Han har modtaget et utal af anerkendelser på baggrund af sin banebrydende forskning. Han er kendt som en enestående formidler, en skelsættende forsker og en af det 20. århundredes største psykologer – med en agenda om, at implementere og omsætte forskning til hverdagens arbejde med de bedste ting i livet: styrke, gode relationer, positive følelser, mening og menneskelig udfoldelse.

Praktiske oplysninger

Konferencen afholdes i Bella Center, København
Center Blvd. 5, 2300 København
Den 19. september 2019
Kl. 9.30-16.00
Inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage
Inkl. kaffe og te ad libitum
Tæt på motorvej E20 - afkørsel 19
Betalingsparkering (Ørestad Parkering)
Metrostation Bella Center er beliggende ved Bella Centers indgang Øst
Du får deltagerbevis på dagen
Hotelinfo_Bella Center
Bella Center
København
Uddybet tid og sted
Den 19. september 2019 på Bella Center, København kl. 09.30-16.00

Du får deltagerbevis på dagen
Prisen:
Pris for deltagelse kr. 2.950,- ekskl. moms. Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum.

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder.
Sign up til vores mailliste og få 10% yderligere i rabat.