3-dages Low Arousal kursus med Trine Uhrskov hos Seminarer.dk
Nyhedsmails
Artikel

3-dages Low Arousal kursus

Nye hold af det deltagerroste Low Arousal kursus. På Low Arousal kurset bliver du undervist i LA2 metoden af medudvikler Trine Uhrskov. Lær at forebygge konflikter og magtanvendelsessituationer i din organisation.

low arousal kursus
Så er vi klar med et helt nyt hold af vores eftertragtede Low Arousal kursus “Low Arousal 2 (LA2)” med underviser Trine Uhrskov, som er medudvikler af metoden.

På vores Low Arousal kursus får du:

  • Indsigt i Low Arousal og den recovery-orienterede Low Arousal tilgang LA2, som er en ikke-konfronterende tilgang til voldsom adfærd, der fokuserer på at søge fredelige løsninger med borgeren i centrum og i kontrol. Metoden kan hjælpe til at reducere omfanget af truende og voldsom adfærd og mindske magtanvendelser. Det er et tryghedsskabende værktøj til at håndtere, forebygge og lære af konflikter samtidig med, vi sikrer opmærksomhed på trivsel.
  • Konkrete redskaber til at samarbejde med borgere om at udvikle nye handlemuligheder i voldsomme episoder
  • Træning i at forebygge vold og fremme trivsel i samarbejde med borgere med voldsom adfærd
  • Inspiration til at samarbejde med borgere med voldsom adfærd om at fremme trivsel og tryghed for både borgere og fagprofessionelle
  • En stærk brobygning mellem teori og praksis

Ønsker du at forebygge konflikter og magtanvendelsessituationer – og samtidig sikre borgerens trivsel? Så kom med på dette redskabsfyldte Low Arousal kursus.

Undervisningen er som sagt med medudvikler af LA2 metoden, så du er garanteret den nyeste viden og redskaber på området.

Vi anbefaler, at I tager flere af sted sammen på dette Low Arousal kursus, så I får en fælles faglig tilgang i personalegruppen.

Læs mere og tilmeld dig lige her.

Relevante arrangementer

Low Arousal 2 (LA2)
3-dages kursus

Low Arousal 2 (LA2)

Sjælland

Hvordan forebygger og afhjælper du udadreagerende adfærd hos dine borgere? Tilgangen Low Arousal 2 (LA2) har vist sig særdeles effektiv til netop dét. På dette intensive 3-dages kursus bliver du undervist af Marie Louise Stochholm, som er sociolog & medejer af Sopra.

Hun klæder dig bl.a. på med:

Indsigt i Low Arousal og den recovery-orienterede Low Arousal-tilgang LA2 Træning i at forebygge vold og fremme trivsel i samarbejde med borgere med voldsom adfærd Konkrete redskaber til at samarbejde med borgere om at udvikle nye handlemuligheder i voldsomme episoder

Få mere at vide om kurset lige herunder.

Få pladser tilbage
Læs mere
Dit selvhelbredende sind
Kursus

Dit selvhelbredende sind

Jylland & Sjælland

Tag med på denne inspirerende kursusdag, hvor du lærer om ”De tre principper” – en forståelse, der tager udgangspunkt i, at vores sind er designet til at trives, og at kræfterne bag vores sind ikke går i stykker, uanset hvad vi har oplevet i livet. En dybere indsigt i kræfterne bag menneskets sind kan være en kæmpe øjenåbner, når vi skal hjælpe os selv og andre til at få det bedre.

På kursusdagen sørger psykolog Mette Louise Holland og trivselscoach Jacob Rebien for, at du får:

En indføring i de simple, grundlæggende kræfter bag ALLE menneskers sind Et nyt blik for alle menneskers medfødte mentale sundhed En ny og befriende måde at forholde sig til både egne og andres op- og nedture En enkel vinkel på alt det, der kan virke komplekst En simpel, og måske overraskende, afsløring af, hvor både trivsel og mistrivsel kommer fra

Læs mere lige herunder.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere