Artikel

Low Arousal 2 – effektfuld metode til at inddrage borgeren og minimere konflikter

Ønsker du konkrete og let omsættelige redskaber til at komme et spadestik dybere i arbejdet med at fremme borgerens trivsel og dermed forebygge konflikter?

low arousal kursus

Low Arousal 2 – effektfuld metode til at inddrage borgeren og minimere konflikter

Arbejder I med at reducere konflikter og magtanvendelse i din organisation?

Så har du og dine kolleger nu muligheden for at tilmelde jer det populære og anmelderroste 3 dages kursus i LA2 – et intensivt kursus udviklet af Seminarer.dk og psykolog Trine Uhrskov, som er medudvikler af LA2- metoden. 

Se vores kursus i Low Arousal 2 – klik her

Low Arousal 2 eller LA2 metoden er et kvalitetsstempel i sig selv. Det er en anerkendt og evidensbaseret metode fra Satspuljeprojektet ´Forebyggelse af magtanvendelse i socialpsykiatrien´ – et pilotprojekt på tre bosteder i perioden 2014 – 2017, hvor fysiske og psykiske voldsepisoder blev reduceret væsentligt med LA2 metoden.  

LA 2 kurset er for jer, der arbejder med unge og voksne med psykiske vanskeligheder, kognitive funktionsnedsættelser og sociale udfordringer.

Low Arousal 2 til inddragelse og konfliktminimering

 På Low Arousal 2 kurset får du og dine kolleger:

  • Indsigt i Low Arousal og den recovery-orienterede Low Arousal tilgang. LA2, som er en ikke-konfronterende tilgang til voldsom adfærd, der fokuserer på at søge fredelige løsninger med borgeren i centrum og i kontrol.
  • Konkrete redskaber til at samarbejde med borgere om at udvikle nye handlemuligheder i voldsomme episoder
  • Træning i at forebygge vold og fremme trivsel i samarbejde med borgere med voldsom adfærd
  • Inspiration til at samarbejde med borgere med voldsom adfærd om at fremme trivsel og tryghed for både borgere og fagprofessionelle
  • En stærk brobygning mellem teori og praksis

Deltagerne på LA2 siger:

Fedt at få konkrete redskaber til at medinddrage borgeren og spørge ind til det, vi ser.  Jeg er blevet nysgerrig på ´ de stille tegn´ hos borgeren, i stedet for kun at have fokus på de ´larmende tegn´. – Berit Juhl, specialkonsulent, Hjernecenter Syd

 

LA2 er en let anvendelig metode, som systematiserer, det vi gør. Og Trine er en rigtig dygtig underviser. – Charlotte Egemose, socialpædagog, Struer Skolehjem

 

Det har været fantastisk. LA2 er direkte anvendeligt i vores organisation – en overskuelig metode – også budgetmæssigt. – Grete Steffensen, leder, St Dannesbohus

 

LA2 er et godt supplement til Brøset Violence Chekslist. – Martin Pedersen, afdelingsleder, Tangkær

 

Deltagerne er begejstrede, så tag med fordel dine kolleger med på kurset, så I sammen kan skabe en borgerinddragende kultur, hvor borgeren er i centrum og i trivsel.

Se vores kursus i Low Arousal 2 – klik her

Relevante arrangementer

LA2 (Low Arousal 2)
3-dages kursus

LA2 (Low Arousal 2)

Fyn

Hvordan forebygger og afhjælper du udadreagerende adfærd hos dine borgere? Tilgangen LA2 (Low Arousal 2) har vist sig særdeles effektiv til netop dét. På dette intensive 3-dageskursus bliver du undervist af Marie Louise Stochholm, som er sociolog & medejer af Sopra.

Hun klæder dig bl.a. på med:

Indsigt i den recovery-orienterede metode LA2 Træning i at forebygge vold og fremme trivsel i samarbejde med borgere med voldsom adfærd Konkrete redskaber til at samarbejde med borgere om at udvikle nye handlemuligheder i voldsomme episoder

Få mere at vide om LA2-kurset lige herunder.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
Må jeg få din opmærksomhed? – Få redskaber til at skabe bedre fokus hos børn og unge
Kursus

Må jeg få din opmærksomhed? – Få redskaber til at skabe bedre fokus hos børn og unge

Fyn

Oplever du børn og unge, der har svært ved at holde fokus, lytte eller gennemføre opgaver? Og vil du have viden og redskaber til at forstå, hvornår der er tale om en almindelig forstyrrelse af opmærksomheden kontra en egentlig opmærksomhedsforstyrrelse som f.eks. ADHD/ADD?

Så kom med på dette praksisnære kursus, hvor du bliver klædt på med:

En grundlæggende forståelse af opmærksomhed som kognitiv funktion Redskaber til at undersøge, hvad der kan forstyrre opmærksomheden – og hvordan en sådan forstyrrelse kan komme til udtryk Inspiration til at genetablere kontrollen over opmærksomheden Indblik i den svære skelnen mellem den hyppigt forstyrrede opmærksomhed og en egentlig opmærksomhedsforstyrrelse/diagnose Viden om, hvem du rækker ud til – og hvornår det er relevant at overveje behov for yderligere hjælp

Dagen igennem kommer du i skarpt selskab med speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri Tine Skipper Vesterby.

Læs mere
Medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation
Kursus

Medicinhåndtering og sundhedsfaglig dokumentation

Fyn

– Et 3-dages kursus i patientsikkerhed, dokumentation og ansvar

På sociale bo- og opholdssteder er korrekt medicinhåndtering og præcis sundhedsfaglig dokumentation afgørende for beboernes sikkerhed og trivsel.

Dette 3-dages kursus er målrettet dig, der arbejder under sundhedsloven på et behandlingsregistreret tilbud, og som ønsker et solidt fagligt fundament til at håndtere dine opgaver professionelt.

Læs mere
MønsterBryder Metoden – hvordan understøtter vi udsatte borgeres mønsterbrud?
Kursus

MønsterBryder Metoden – hvordan understøtter vi udsatte borgeres mønsterbrud?

Fyn

At hjælpe udsatte borgere med at skabe positive forandringer i deres liv kræver tårnhøj faglighed, vedholdenhed og engagement. Kom derfor med på dette kursusforløb med Rolf Eggert og Heidi Achen, hvor du bliver præsenteret for ‘MønsterBryder Metoden’, som er en konkret model til at forstå og arbejde med kommende mønsterbrydere.

I løbet af kursets 2 dage får du:

En teoretisk og praktisk model til at forstå, strukturere og hjælpe udsatte borgere til reel udvikling  Viden om og årsager til udsathed, herunder mønsterbryderteorien The Hero’s Journey som en model til at forstå mønsterbruddets faser  Viden om, hvordan du i praksis understøtter mønsterbruddet med afsæt i borgerens samlede livssituation   Viden om traumers betydning for et menneskes følelser, handlinger og udfordringer – og dine egne reaktioner i mødet med borgeren  Inspiration til et fælles fagligt fundament på arbejdspladsen 
Læs mere